Greivis je napisao/la:Gdje si Charlie huliganu?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
to je torio_Ferdy88 je napisao/la:To cougar ima višestruko značenje, belmin zna o čemu je riječ
Sto imam osjecaj da je @belmine ovaj tvoj potpis podrska zs-u od tebe i Nerke ahahhhahahah
!
normalno, za jednog jedinog big samabambus je napisao/la:Sto imam osjecaj da je @belmine ovaj tvoj potpis podrska zs-u od tebe i Nerke ahahhhahahah
haha neki dan sam bezveze otisao popio 4 ceske pive haha..sutradan me glava ubijala ko nikad u zivotu..ne znam koji ku*ac hahaBelmin6 je napisao/la: normalno, za jednog jedinog big sama![]()
!
nisi se dovoljno napio to je to jaranebambus je napisao/la:haha neki dan sam bezveze otisao popio 4 ceske pive haha..sutradan me glava ubijala ko nikad u zivotu..ne znam koji ku*ac hahaBelmin6 je napisao/la: normalno, za jednog jedinog big sama![]()
moj moto je il necu pit, il cu popit barem 6-7 komada
A ocigledno da je tako,nema vise pit bezveze.Belmin6 je napisao/la: nisi se dovoljno napio to je to jarane![]()
![]()
moj moto je il necu pit, il cu popit barem 6-7 komada
!
ma čovjek je rojalista u duši.alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:@alane pa ovo je vremešni trib
nije valjda da je i Trib poštovalac Britanaca i civilizacijskih tekovina koje su podarili čovječanstvu? Da se prekrstim i lijevom i desnom.![]()
![]()
Šta te ovo bolan prozivaju za godine?![]()
Tribalian je napisao/la:Sto tako za coveka? Voli Kamilu a ljubav ne zna za granice.
Ni ljudska glupost ne poznaje granice.
Od svih mogućih tema i dilema koje danas zaokupljaju Srbe, a koje je mogao staviti na transparent (pa makar on bio i pink), on u centar grada došao sa izjavom ljubavi prema osobi koja je lijepa ko kamilai koja je uvaženi član britanske imperijalističke bagre. Alal mu ćufte.
a možda je otišao da vidi je li čarls gušter. ovako na prvu ružniji je od zelembaća
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
UVIJEK TRAVA, NEKAD BIJELO, NIKAD ŽUTO, NIKAD ŽELJO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa Sandra je mila majka za ovurio_Ferdy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]Raonffa je napisao/la:Kako ovo nisam čuo ranije![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Pročitati komentare ispod
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa malo sise izbace i odmah te zbare moj Rio 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta ću kad sam lahka robaRaonffa je napisao/la:Pa malo sise izbace i odmah te zbare moj Rio
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znamo da ga ne vadišrio_Ferdy88 je napisao/la:Šta ću kad sam lahka robaRaonffa je napisao/la:Pa malo sise izbace i odmah te zbare moj Rio
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Punjač iz mobitela misliš, šta ću kad mi je slaba baterijaRaonffa je napisao/la: Znamo da ga ne vadiš
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ljudi smo nećemo se lagatirio_Ferdy88 je napisao/la:Punjač iz mobitela misliš, šta ću kad mi je slaba baterijaRaonffa je napisao/la: Znamo da ga ne vadiš
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma gdje da lažem, gdje će mi duša, samo istina i ništa osim istineRaonffa je napisao/la: Ljudi smo nećemo se lagati
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo nam rio suptilno šalje slike djevojki koje je obradio.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosko Buha ponovo u akciji.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.