FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
VIlja majstor!

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
villa 1-0 naravno da ce on dati gol...kao sto sam rekao jos 2 messi 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
TuborgGreen
- Kontakt:
jeste grozni jbte,pa dajte i arsenalu malo loptu da se i oni igraju 
Nemogu prezalit onaj lob Messi-a ili onu petu Pedra

Messi Arsenalu daje golove samo na Nou CampuNa Jednom je napisao/la:Nemogu prezalit onaj lob Messi-a ili onu petu Pedra![]()
Da vas opet pitam jel vas strah?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
samo da pozdravim ove "prave navijace" sto u toku utakmice nadju vremena da pisu postove
Thomas Müller - Fußballgott
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
<-------
@EdinTM87:Javi se da ti pokaze majstor kako politicki klub dominira portiv "dominatnog arsenala"
@EdinTM87:Javi se da ti pokaze majstor kako politicki klub dominira portiv "dominatnog arsenala"
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Joj vile su ih pronosale
!!!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Moramo iskoristiti ovu stranu losu zadnju liniju Arsenala,ovdje se jos jedan mora zabiti da **** rak raka,mora se ovo iskoristiti...Songa ce ovaj morati mjenjati vrlo bezo jel mu crveni visi u zraku,nasa igra dobra,samo jos vise pokusavati kroz sredinu jel ima puno prostora pored ova dva njihova stopera
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja onog Messija volim gledat kad igra skoro ko sto volim Liverpool gledat.
Cudi me samo kako profula ono.
Cudi me samo kako profula ono.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
koja je ovo ljepota od tekme...nesto ljepse odavno nisam gledao...jos plus to sto barca vodi,i to zasluzeno iako je i arsenal imao svojih sansi..
lob messija,,,jaoooooo...
sve u svemu dobra utakmica i zasluzeno vodsvto barcelone...nadam se da ce mo zabiti jos koji gol do kraja tekme...
vamos barca....
lob messija,,,jaoooooo...
sve u svemu dobra utakmica i zasluzeno vodsvto barcelone...nadam se da ce mo zabiti jos koji gol do kraja tekme...
vamos barca....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sad ce se Arsenal morati otvoriti to je sansa da se dotuce protivnik,,jedino sto fali utakmici je da im ga Messi smjesti.... 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- VolimLiverpool
- Kontakt:
A i Barcu Bgm su vile pronosale.
Nekoliko čistih šansi imao je i Arsenal,realno je na poluvremenu trebalo biti neriješeno.
Nekoliko čistih šansi imao je i Arsenal,realno je na poluvremenu trebalo biti neriješeno.
You'll never walk alone.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
a sta do sad je arsenal zatvoren bioSaurman je napisao/la:Sad ce se Arsenal morati otvoriti to je sansa da se dotuce protivnik,,jedino sto fali utakmici je da im ga Messi smjesti....
Rođen s tobom da budem
- roy_makaay
- Kontakt:
Vidim niko ne spominje da je Messiu poništen čist pogodak.Al to vas izgleda i ne boli tolko,kapa do poda.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Nauči pravila Makaay.roy_makaay je napisao/la:Vidim niko ne spominje da je Messiu poništen čist pogodak.Al to vas izgleda i ne boli tolko,kapa do poda.
Ma nije cist bio je ofsajd nakon sutra Pedra ako sam ja dobro vidio...oni su usporavali kod prvog dodavanja Messija za Pedra,a kad je Pedro sutao to nisu zaustavljali ali cini mi se da je bio ofsajd...al eto imamo povoljan rezultat pa se i nece gledati toliko i ako je bila greska mada ja mislim da nije greskaroy_makaay je napisao/la:Vidim niko ne spominje da je Messiu poništen čist pogodak.Al to vas izgleda i ne boli tolko,kapa do poda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ehh, sad´ trpaaaaaj 
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
- roy_makaay
- Kontakt:
Ako gospodin Franz Beckenbauer koji radi na SAT-1 kao sukomentator ne zna pravila onda ih ne znam ni ja.Bosco je napisao/la:Nauči pravila Makaay.roy_makaay je napisao/la:Vidim niko ne spominje da je Messiu poništen čist pogodak.Al to vas izgleda i ne boli tolko,kapa do poda.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.