[youtube][/youtube]
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
@torentije +1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Ne moram postavljati 4-5 klipova, dovoljan je i ovaj jedan da vam se zaledi krv u žilama. Uživajte!!!
[youtube][/youtube]
Ne moram vam valjda postavljati i golove iz Bayerna, niste valjda toliko zaboravni.
[youtube][/youtube]
Ne moram vam valjda postavljati i golove iz Bayerna, niste valjda toliko zaboravni.
za clipove se necu ni trudit....ipak anti gomez frakcija vise ne znace sta ce pa skuplja clipove
nego ne rece mi ti gero jel van gaal oborio rekord po zaostatku za prvoplasiranom il ga misli jos oborit??? 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
a evo klaretov clip je neoborivi dokaz o svemu o cemu sam govorio....a govorio sam nedavno da gomez jos treba da dostigne ovaj nivo iz stuttgarta kada je bio jos eksplozivniji ....gdje bi mu tad tek kraj bio a i ovako holandskom tvrdokožcu i glavonji spasava glavu, iako ga je ovaj degradirao na pocetku...pravio se pametan sa izjavama: "gomez ist nicht mein spieler". 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
efe, to ti stvarno ozbiljno il ceras neki inat 
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Zar izgleda kao da nije ozbiljan?torrenteS je napisao/la:efe, to ti stvarno ozbiljno il ceras neki inat
Sve je ovo tacno.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
evo, nesto za pocetak
Verballer-Meister Bayern! Kein Team lässt so viele Großchancen aus wie der Rekordmeister. Und darum wird’s wohl auch nix mit dem Titel...
Die Münchner vergeben dramatische 62 Prozent.
Verballer-Meister Bayern! Kein Team lässt so viele Großchancen aus wie der Rekordmeister. Und darum wird’s wohl auch nix mit dem Titel...
el ima ko zivi???
gomez=kloc
muler=bandera
olic=lagari hari/pozuri poleti
ribery=panj
van bomel=trolcina
van buyten=parmak
roben=staklorezac
badstuber=truba
lahm=kepec
svajny=svinja
but=rupa
van gal=leteci nizozemac

muler=bandera
olic=lagari hari/pozuri poleti
ribery=panj
van bomel=trolcina
van buyten=parmak
roben=staklorezac
badstuber=truba
lahm=kepec
svajny=svinja
but=rupa
van gal=leteci nizozemac
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Zbog vrijedjana moderatora, trajni ban.amell je napisao/la: ribery=panj
Nego amele, ako nemas sta pametno i konkretno napisat, bolje nemoj nista.
A što si ti odjednom postao tako ozbiljantorrenteS je napisao/la:efe, to ti stvarno ozbiljno il ceras neki inat
Ne bi bilo loše da nam na našem Bosanskom prenosiš podatke, izjave ili šta već drugo. ;)Ko ovdje zna NjemačkitorrenteS je napisao/la:evo, nesto za pocetak![]()
Upravu je JetSet, kakav inat, čovječe zar ne vidiš da smo smrtno ozbiljni.
ti=žabacamell je napisao/la:gomez=kloc
muler=bandera
olic=lagari hari/pozuri poleti![]()
ribery=panj
van bomel=trolcina
van buyten=parmak
roben=staklorezac
badstuber=truba
lahm=kepec
svajny=svinja
but=rupa
van gal=leteci nizozemac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VOLIM BAYERN
Hantraga, Klare i ja smo uvijek ozbiljni 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Evo ja cu.Klare je napisao/la:Ne bi bilo loše da nam na našem Bosanskom prenosiš podatke.
Bayern je u tekucoj sezoni od 52 velike sanse samo 32 realizovao. Procentualno nekih 62% fulaju.
Drugim rijecima, Bayern je vise upropastio pravih prilika (da ih tako nazovem) nego sto je Leverkusen napravio (28).
Effe, trazis od mene da ponavljam ko papagaj zbog cega je sve ovo.
Ponavljam, razlika bi bila kudikamo manja da ove sezone ne gledamo velincanstven Dortmund.
Posto sam ja, pored Bayerna, i veliki fan Bundeslige, meni to sve toliko ne smeta. Treba im jos par kola da odigraju, kao do sada, na vrhunskom nivou i ja cu im prvi cestitati.
Ali opet ti mogu reci, abgerechnet wird am Ende der Saison, tako da moja ponuda jos vazi
Posto sam ja gero, zvani prorok iliti vidoviti vizionar
U sljedecem kolu Bayernu ce sve ici na ruku. Onda pocinje zamljotres
Sta sam imao jos kasti, ah ja, da se malo osvrnem na @Stefanov post
Dakako da smo primjetili, mili Stefko. Do cega je to, to samo insider zna
Jedna velika atleta, apolon, nema snage da odigra utakmicu do kraja
Posluzit cu se Merlinovim rijecima....otkrit cu vam tajnu
Mario voli da dumana, da fajfa, da cvari, sto bi rekli nasi stari u Bosni
Posto volim Mari-ja
Sta sam jos imao kasti, po drugi put...
torentije, torentije...sta to cinis izam mojih (ogromnih) ledja?
Kakav je to mekinjas, uz to i ljubavnik
Koji Muce (valjda nas moustafa) treba dobiti koji klinac, kakve su to mutne rabote iza mojih ledja?
Sve obznanis i onda meni i Klaretu vadis mast
Nije fer, nije fer, stvarno nije fer.....
Vom Jäger zum Gejagten
@gero: ja sam vec govorio da borussia igra sjajno, ali i mi previse bodova gubimo i ne mozemo sastavit 3 pobjede za redom....znaci ne moze sve biti do dobre igre borussije, jer i kad zanemarimo stanje na tabeli opet su mnoge partije bayerna ove sezone cudne, ispustanje vodstva....ev sad van gaal vise cvrsto ne stoji ni iza svog kapitena...i dosta je tu inata prema upravi, taj inat onda unistava kvalitete van gaala kao trenera...prosle sezone bilo te harmonije sad je vise nema....sad je puno teze sve ispeglat a uspjeh u kupu i ligi prvaka mogu izvadit van gaala pod uslovom da u prvenstvu ne dodje do pravog sunovrata a to bi bilo udaljavanje od mjesta koja vode u ligu prvaka
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Novi igrac je stigao u Bavarsku ali u drugi tim. Rijec je o Bastianu Mulleru. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kad vec hoces reci mi dali vam se vec sada strah lagano uvlaci u kosti kako se priblizava susret sa svjetskim sampionom i jeli vam trnci prolaze kroz tjelo na pomisao da cete bit pometeni,jeli vam se gace tresuribery je napisao/la:Zbog vrijedjana moderatora, trajni ban.amell je napisao/la: ribery=panj![]()
Nego amele, ako nemas sta pametno i konkretno napisat, bolje nemoj nista.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Da bi se nasao razlog (jedan od njih) Dortmundove ogromne prednosti, dovoljno je pogledati listu strijelaca Bayerna.
Drugi na toj listi je Muller sa 5 (pet) golova, a treci je, niko drugi nego najbolji defanzivac ekipe Philipp Lahm sa 3 (tri) gola.
Zar je to normalno za ekipu koja ima ciljeve kao sto ima nas Bayo?
Imati samo jednog igraca koji zabija (golove
) nije dovoljno. To je osnovni problem Bayerna. I to je glavni razlog sto mnogi kritikuju Gomeza. Jer ako on ne da gol, onda je do pobjede jako tesko doci. Nema drugog igraca koji bi odlucio utakmicu kad Maria ne ide. Onda on bude iskritikovan sa svih strana i mnogi govore da on nije igrac za Bayern.
Niko 'pak ne primjecuje da drugi ne mogu pogoditi ni iz penala, a o drugim situacijama da i ne pricam.
U sezoni u kojoj je Bayern bio jako mocan, Toni je dao mislim (ne da mi se da provjeravam
) 24 gola. Gomez je sada za pola sezone postigao 12. Znaci mozemo reci da je to tu negdje. Samo je razlika u tome sto nema Klosea i Riberya da rijese utakmicu kada glavnog golgetera ne ide.
To je osnovni problem ovog Bayerna (naravno pored lose odbrane), zbog kojeg je situVacija takva kakva jeste. Nadam se i uvjeren sam da ce se to povratkom Robbena promijeniti.
Drugi na toj listi je Muller sa 5 (pet) golova, a treci je, niko drugi nego najbolji defanzivac ekipe Philipp Lahm sa 3 (tri) gola.
Imati samo jednog igraca koji zabija (golove
Niko 'pak ne primjecuje da drugi ne mogu pogoditi ni iz penala, a o drugim situacijama da i ne pricam.
U sezoni u kojoj je Bayern bio jako mocan, Toni je dao mislim (ne da mi se da provjeravam
To je osnovni problem ovog Bayerna (naravno pored lose odbrane), zbog kojeg je situVacija takva kakva jeste. Nadam se i uvjeren sam da ce se to povratkom Robbena promijeniti.
dzabe trud kad ne umijes da si prohaDakako da smo primjetili, mili Stefko. Do cega je to, to samo insider zna
Jedna velika atleta, apolon, nema snage da odigra utakmicu do krajakako to??
Posluzit cu se Merlinovim rijecima....otkrit cu vam tajnu
Mario voli da dumana, da fajfa, da cvari, sto bi rekli nasi stari u Bosni
Posto volim Mari-jaovo nikad ne bih rekao na njemackom forumu, otkud znam da li Uli cita sve to....ali ovdje sigurno ne zalazi, pa eto vam...
mislim, to je jedan od razloga, al izostavio si ono najbitnije
ampak, gomez je gotovo pa dva metra(ki june) a nas bajo prebrzo salta iz odbrane ili sredine u napad.
sad, jedina istina, a ja cu vas uvesti u nju, jeste to sto krkancina gov-njez puno sprinta tako da za nekih 65-70 min. ispuse ko dusica. et, to je to.
ps
novi forumas je moja krv, moja dinastija.
el ima ko zivi???
ne mogu da vjerujemJetSet_Hantraga je napisao/la:Da bi se nasao razlog (jedan od njih) Dortmundove ogromne prednosti, dovoljno je pogledati listu strijelaca Bayerna.
Drugi na toj listi je Muller sa 5 (pet) golova, a treci je, niko drugi nego najbolji defanzivac ekipe Philipp Lahm sa 3 (tri) gola.![]()
Imati samo jednog igraca koji zabija (golove) nije dovoljno. To je osnovni problem Bayerna. I to je glavni razlog sto mnogi kritikuju Gomeza. Jer ako on ne da gol, onda je do pobjede jako tesko doci. Nema drugog igraca koji bi odlucio utakmicu kad Maria ne ide. Onda on bude iskritikovan sa svih strana i mnogi govore da on nije igrac za Bayern.
U sezoni u kojoj je Bayern bio jako mocan, Toni je dao mislim (ne da mi se da provjeravam) 24 gola. Gomez je sada za pola sezone postigao 12. Znaci mozemo reci da je to tu negdje. Samo je razlika u tome sto nema Klosea i Riberya da rijese utakmicu kada glavnog golgetera ne ide.
cuvaj se hantro, spadose ti gace, a gov-njez se naostrio
nego, jel´ doprla vijest do srebrenicke kule, a na ruke hantri vozdu srebrenickom, da gaalonja igra formaciju sa jednim napadacem?
eeee, pajdo, taj napadac nam je prosuo najmanje 9 bodova. da, utakmice u kojima je fulao ono sto se ne smije fulati. naravno da smo te tekme i izgubili.
da se ja pitam, gomez bi na tvoju kulu da tuca kamen. za fudbala nije, definitivno
el ima ko zivi???
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ne brini, cuo sam da voli popunjenije tipove, tako da je moja gu'ica prilicno sigurna.torrenteS je napisao/la: ne mogu da vjerujem![]()
cuvaj se hantro, spadose ti gace, a gov-njez se naostrio![]()
Vidis jaro, u Srebreniku je patentirana ta formacija. Tacnije, lokalni klub Gradina je prvi koji je igrao tu formaciju u historiji fudbala, a Gaal je licno dolazio do kule i trazio upute od Srebrenickih nogometnih velikana.nego, jel´ doprla vijest do srebrenicke kule, a na ruke hantri vozdu srebrenickom, da gaalonja igra formaciju sa jednim napadacem?
A kol'ko ih je donio? Ne moze sam, to govorim. Ima li i u jednom vrhunskom klubu da jedan igrac mora rijesiti svaku utakmicu? Pa normalno da nema.eeee, pajdo, taj napadac nam je prosuo najmanje 9 bodova. da, utakmice u kojima je fulao ono sto se ne smije fulati. naravno da smo te tekme i izgubili.
Treba nam jedan stasit mladic za tu veoma odgovornu funkciju.da se ja pitam, gomez bi na tvoju kulu da tuca kamen. za fudbala nije, definitivno
Steta pa smo je obecali Schalkeovom garonji Đefersonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.