Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ima li gdje stats koliko su u finalu pretrcali igraci
Nije vrijeme za napredne statistike na ovom forumu.
Ovdje se jos uvijek bezuspjesno pokusava rehab kristine ronaldo nakon nervnih slomova baze fanova, od realno petog-sestog najboljeg svih vremena, gura mu se prostata na 2.mjesto.
Kako se zovu stanovnici Burundija?
Ovdje se jos uvijek bezuspjesno pokusava rehab kristine ronaldo nakon nervnih slomova baze fanova, od realno petog-sestog najboljeg svih vremena, gura mu se prostata na 2.mjesto.
Kako se zovu stanovnici Burundija?
Džeri Drejk
- Shategabri
- Kontakt:
salkane, srećo, ljubimac ti uzeo svjetsko, ti se baviš Ronaldom.
Baš ne znaš da uživaš.
Ne pretjeruj, čuj 5.-6.
Ma ni među 20.
Baš ne znaš da uživaš.
Ne pretjeruj, čuj 5.-6.
Ma ni među 20.
Koševo Zapad
To nikako ne znaci da Vi, cija ljubimica, koja to nije osvojila, niti ce IKAD, mozete da ovde vrsite kolektivno samoubistvo i placete za njom.Shategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:17salkane, srećo, ljubimac ti uzeo svjetsko, ti se baviš Ronaldom.
Baš ne znaš da uživaš.
Ne pretjeruj, čuj 5.-6.
Ma ni među 20.
Poslije malo podhebavanja, svim ljubiteljima fudbala vas plac SMETA ovdje.
Džeri Drejk
- Shategabri
- Kontakt:
Kakav plač?salkan je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:44To nikako ne znaci da Vi, cija ljubimica, koja to nije osvojila, niti ce IKAD, mozete da ovde vrsite kolektivno samoubistvo i placete za njom.Shategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:17salkane, srećo, ljubimac ti uzeo svjetsko, ti se baviš Ronaldom.
Baš ne znaš da uživaš.
Ne pretjeruj, čuj 5.-6.
Ma ni među 20.
Pa vi ste ti koji ne znate da uživate, ne može bez spominanja tog levata Ronalda.
Imaš možda par trolera koji pričaju nešto, ostali su svi realni.
Niko A nije rekao niti nešto pokušao da omalovažava.
No, džabe pričati takvim ko tebi.
Koševo Zapad
CalmaShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:48Kakav plač?salkan je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:44To nikako ne znaci da Vi, cija ljubimica, koja to nije osvojila, niti ce IKAD, mozete da ovde vrsite kolektivno samoubistvo i placete za njom.Shategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:17salkane, srećo, ljubimac ti uzeo svjetsko, ti se baviš Ronaldom.
Baš ne znaš da uživaš.
Ne pretjeruj, čuj 5.-6.
Ma ni među 20.
Pa vi ste ti koji ne znate da uživate, ne može bez spominanja tog levata Ronalda.
Tschouameni, Camavinga i Modric su u top10 SP, be happy
Džeri Drejk
- Shategabri
- Kontakt:
Hvalati na toj informacijisalkan je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:49CalmaShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:48Kakav plač?
Tschouameni, Camavinga i Modric su u top10 SP, be happy

Kad smo kod toga, ovo je završeno, vraćamo se borbi u La Ligi

Koševo Zapad
Sto bi rekli braca Srbi (27.na SP) kad ih pitas kako jeShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:51Hvalati na toj informacijisalkan je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:49CalmaShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:48
Kakav plač?
Tschouameni, Camavinga i Modric su u top10 SP, be happy![]()
Kad smo kod toga, ovo je završeno, vraćamo se borbi u La Ligi![]()
"Borba"
Džeri Drejk
Bolje da je nešto drugo izvadio, možda bi i odbranio koji penal.Gumistucna je napisao/la: ↑20 dec 2022, 08:30bio bi veći gol da je Messijev šut ušao 3 sekunde pred kraj regularnog,izvadi ga Hugo ispod prečke
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, ako bi se vodili tvojim željama, Real će završiti 19.salkan je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:57Sto bi rekli braca Srbi (27.na SP) kad ih pitas kako jeShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:51Hvalati na toj informaciji![]()
"Borba"
![]()
A znamo i ti i ja kako će završiti

Koševo Zapad
Jel jedini gol iz slobodnjaka na prvenstvu bio gol Meksika protiv Saudije?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja ne znam stvarnoShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 10:05Tako je, ako bi se vodili tvojim željama, Real će završiti 19.salkan je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:57Sto bi rekli braca Srbi (27.na SP) kad ih pitas kako jeShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 09:51
Hvalati na toj informaciji![]()
"Borba"
![]()
A znamo i ti i ja kako će završiti![]()
Ali ima drugi pdf posvecen toj "borbi"
Ne ovaj
Džeri Drejk
- Shategabri
- Kontakt:
U pravu si ima.salkan je napisao/la: ↑20 dec 2022, 10:12Ja ne znam stvarnoShategabri je napisao/la: ↑20 dec 2022, 10:05Tako je, ako bi se vodili tvojim željama, Real će završiti 19.
A znamo i ti i ja kako će završiti![]()
Ali ima drugi pdf posvecen toj "borbi"
Ne ovaj
Samo sam konstatovao kako je ovo završeno.
Nije sad da propuštamo nešto bitno.
Ionako se pišu manje-više gluposti.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
U bas malo golova iz slobodnjaka.
Nije ni bilo nekih prekida barem u SF i Finalu da se moglo sutirati.Nekako sam imao osjecaj da ce je Messi u 90 Lorisu zavuci ali nije imao sansu za to.
Sve u svemu sjajan turnir.Triler finale , organizacija nivo iznad.
Bilo je sjajnih golova , majstorija, iznenadjenja.Sve sto nosi fudbal i daje dodatnu car.Maroko bio dark horse , Argentina najbolji fudbal igrala , Francuzi zabijali na najveci kvalitet.Brazil neocekivano ispao , Portugal flopnuo sa sila jakim timom.Belgija ocajna.
Nije ni bilo nekih prekida barem u SF i Finalu da se moglo sutirati.Nekako sam imao osjecaj da ce je Messi u 90 Lorisu zavuci ali nije imao sansu za to.
Sve u svemu sjajan turnir.Triler finale , organizacija nivo iznad.
Bilo je sjajnih golova , majstorija, iznenadjenja.Sve sto nosi fudbal i daje dodatnu car.Maroko bio dark horse , Argentina najbolji fudbal igrala , Francuzi zabijali na najveci kvalitet.Brazil neocekivano ispao , Portugal flopnuo sa sila jakim timom.Belgija ocajna.
Gledam ove slike Francuza sa njihove "proslave". Dembele razvuko osmijeh od uha do uha.
I Griezmann ga prati, ostali uglavnom utučeni.

Oba tvita su vrijedna gledanja.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.