Romagnoli13 je napisao/la:Dobar termin za Clasico, neka svako sa zdravim očima vidi razliku izmedju najboljeg na svijetu i komercijalne Zlatne lopte.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Da je James tu on bi SAD izašao i psovao Zidaneu 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Poligon10 je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Dobar termin za Clasico, neka svako sa zdravim očima vidi razliku izmedju najboljeg na svijetu i komercijalne Zlatne lopte.
Izbacite loptu da covjek izvrši izmjene.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima li napada a da ne ide na Ronalda koji je tako grohnuo da je to nevjerovatno.
Re: RE: Re: La Liga
Imas ovakvu sredu a samo gledas u Ronaldasljivo je napisao/la:Ima li napada a da ne ide na Ronalda koji je tako grohnuo da je to nevjerovatno.
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Carvajal je jedan od najgorih igraca Reala ove sezone. Ok i oni srcani problemi ili sta je vec bilo ali lik igra sramotno. Ovaj preglupi potez mu je highlight sezone. I Ramos je prije toga trebao dobiti direktan crveni karton.
Ljudi tesko da imaju dobrog pojedinca iako ce ovi forumasi standardno dizati veznjake u nebesa i praviti od njih terminatore kad to nisu ali ljudi su pogubljeni danas. Mozda je Marcelo najmanje los danas.
Ljudi tesko da imaju dobrog pojedinca iako ce ovi forumasi standardno dizati veznjake u nebesa i praviti od njih terminatore kad to nisu ali ljudi su pogubljeni danas. Mozda je Marcelo najmanje los danas.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
+14 za Barcu do Božića, ovo s Valverdeom ne mogu izgubiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Re: RE: Re: La Liga
Eto jel ti srce na mjestu, navukli smo. hajd ti sad navuci da nema treceg gola imam singl na sitno @3.13! Jel dogovoreno?Derdiyok je napisao/la:Ma bjezi ba, kako god završila tekma znaš da bi ove obje ekipe silovale SvabuEffenberg je napisao/la:Napuca Messonja Ronu iz slobodnog u vuglu! Isto ko da ga je namjerno gadjo bas ono plasirano bilo!
Hajmo sad 0:0 kraj!
Čekam Barsu....i još pet parova
Zapisase se separatisti uredno po prijestolnici!
Valencija, Atletico sve je to bolje od Reala, Real je ove sezone rang Villareala i Seville! Niko ne postuje kralja i monarhiju!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Re: RE: Re: RE: Re: La Liga
Navuko bi ja al vidis da ne posustaju.Effenberg je napisao/la:Eto jel ti srce na mjestu, navukli smo. hajd ti sad navuci da nema treceg gola imam singl na sitno @3.13! Jel dogovoreno?Derdiyok je napisao/la:Ma bjezi ba, kako god završila tekma znaš da bi ove obje ekipe silovale SvabuEffenberg je napisao/la:Napuca Messonja Ronu iz slobodnog u vuglu! Isto ko da ga je namjerno gadjo bas ono plasirano bilo!
Hajmo sad 0:0 kraj!
Čekam Barsu....i još pet parova
Zapisase se separatisti uredno po prijestolnici!Nije da je neocekivano, Real je smece a Zizu je provala to je meni davno bilo jasno al eto delegati mene napadali kad sam reko da je provala, sto onaj gore rece nece taj aksama docekat!
![]()
![]()
Valencija, Atletico sve je to bolje od Reala, Real je ove sezone rang Villareala i Seville! Niko ne postuje kralja i monarhiju!
Evo jaran realovac salje poruku da bi volio jos tri da prime samo zbog kretanja kod prvog gola
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: RE: Re: La Liga
Derdiyok je napisao/la: Navuko bi ja al vidis da ne posustaju.
Evo jaran realovac salje poruku da bi volio jos tri da prime samo zbog kretanja kod prvog gola![]()
Neka ba dosta im 2 taman mjera. Nek imaju srca za nas underase!
Cijeli svijet ceka O2.5 @1.35 a ja se omisljam bil il ne bi prodo U2.5 @3.13. Pronalazaci valuea to smo mi profici!
Ma imo sam fin osjecaj za Barsu Real je fakat kanta, bice tu u top 3 jer su i ostali hamelj svi i to je to. imo sam x2 al me Bursa obori. Nije pametno na ovakve tekme gurati jake uloge neke singlove, sjedi naruci kaficu i sok ili pivu i gledaj lagano uz par nekih egzoticnih oklada i to je to. Nek jedna uleti da one refundira dobro i jest.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kovacic
cak i kod golova gdje ne dodirne loptu, Messi odigra kljucnu ulogu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 23 dec 2017, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: La Liga
Evo prolazis, zafali se Andre GomesuEffenberg je napisao/la:[emoji38] [emoji38] [emoji38]Derdiyok je napisao/la: Navuko bi ja al vidis da ne posustaju.
Evo jaran realovac salje poruku da bi volio jos tri da prime samo zbog kretanja kod prvog gola![]()
Neka ba dosta im 2 taman mjera. Nek imaju srca za nas underase!![]()
Cijeli svijet ceka O2.5 @1.35 a ja se omisljam bil il ne bi prodo U2.5 @3.13. Pronalazaci valuea to smo mi profici!
Ma imo sam fin osjecaj za Barsu Real je fakat kanta, bice tu u top 3 jer su i ostali hamelj svi i to je to. imo sam x2 al me Bursa obori. Nije pametno na ovakve tekme gurati jake uloge neke singlove, sjedi naruci kaficu i sok ili pivu i gledaj lagano uz par nekih egzoticnih oklada i to je to. Nek jedna uleti da one refundira dobro i jest.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj drveta ovog Gomesa.
E fakat ovaj Gomes. 
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: La Liga
De bogati ne govori do kraja. It aint over till its over!Derdiyok je napisao/la: Evo prolazis, zafali se Andre Gomesu
Cestitke Barsi, haj bar nek su oni dali.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 23 dec 2017, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ne može niko sa Messijem, to je to. Neće bit više takvog igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.