FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Fkr.87 » 23 maj 2012, 11:25

Eto sad Sarajlije znaju bolje od nas (nasih djedova) kad smo i osnovani..ma nema vi ste stvarno fenomeni samo mi nije jasno do kad cete mislit da se svijet vrti oko vas?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 23 maj 2012, 11:29

Fkr.87 je napisao/la:Eto sad Sarajlije znaju bolje od nas (nasih djedova) kad smo i osnovani..ma nema vi ste stvarno fenomeni samo mi nije jasno do kad cete mislit da se svijet vrti oko vas?
Ne bi volio da se ova, ja bi rekao zanimljiva rasprava, prenese na raspravu o dva grada i njihovim stanovnicima. Em nije mjesto za to em nam nece ta rasparava nista dobrog donijeti.

Sretno vam danas!

Smrt fasizmu
Sloboda u Premijer ligi!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 maj 2012, 11:34

oni na temi Olimpic me podsjecaju na seriju "Stizu dolari",jer analiziraju potencijalne protivnike u Kupu Uefa,a vi me sa ovom pricom o datumu osnivanja podsjecate na "Selo gori,a baba se ceslja" :D :D :D

rade vam danas o glavi...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 11:37

Armageddon2012 je napisao/la: rade vam danas o glavi...
Jelde :D Hajd neka...smotani su, vidjet ces da opet nece moci isplanirat kako zele :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 11:40

ma neka rade vala ..cujem da je Zeljo otisao bez 9 igraca u Trebinje :)..pa danas ako bi ispali a da Zeljo ne odigra barem nerjeseno protiv ovog Leotara , pa ja bi autonomiju proglasio :)....a ove familije sto navija za Zelju bi se odrekao, prvo ovog rodjaka sto posjecuje ovaj forum sqnickom jugo-nostalgicar, a pazi sarajlija , a pati za jugom mozes mislit :)..doduse vidi se da su korjenji hercegovacko tuzlanske :).

Sala na stranu, ali mislim da jako tesko je ocekivati da sva tri kandidata pored nas i slavije dodju do pobjede ,a da mi izgubimo 2 razlike :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2012, 11:44

ako mislite da će rođeni pustiti GOŠK -u, onda ste naivni. Nema šansi, znaju igrači VELEŽA da bi dobili batine od malo navijača što dolazi gledati klub.. :lol: Sve je moguće, ali je ovo ispit za VELEŽOV obraz......

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 maj 2012, 11:45

znam jedne koji su mislili da je nemoguce da se oba rezultata poklope i ispali iz lige :oops: :oops: :oops:

do pred samu utamicu sam se smio opkladiti da nema sanse da ce zeljo dati guzice zepcu na svom stadionu i da ce rudar ugljevik (kao fol srpski klub) na svom stadionu pustiti buducnost banovice...epilog...

zeljo-zepce 1-2
rudar-buducnost 1-2

borac cao,dodjite juce :oops: :oops: :oops: :oops:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2012, 11:47

znam za taj slučaj, ali nije VELEŽ kao ti gore pomenuti klubovi, koji će pustiti.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 11:51

Nemojte ba laprdati o godinama osnivanja, nego gledajte da voljeni klubovi osvoje ligu prvaka ili uefa ligu, makar u finale. Sve ostalo je kurcevaca. Procitace neki englez, nijemac, rumun,...pa ce se smijati.
Sitni smo mi u svemiru fudbala, svi smo mi u BiH fukare!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 11:53

Armageddon2012 je napisao/la:znam jedne koji su mislili da je nemoguce da se oba rezultata poklope i ispali iz lige :oops: :oops: :oops:

do pred samu utamicu sam se smio opkladiti da nema sanse da ce zeljo dati guzice zepcu na svom stadionu i da ce rudar ugljevik (kao fol srpski klub) na svom stadionu pustiti buducnost banovice...epilog...

zeljo-zepce 1-2
rudar-buducnost 1-2

borac cao,dodjite juce :oops: :oops: :oops: :oops:
Da velika sramota je to bila! :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 11:54

Ljudi moji nemojte da se brinete, ne da Velež ono malo obraza što mu je ostalo :lol: :lol: :lol: :lol: neće ni Željo dati Leotaru, tako da možete mirno da spavate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samo opušteno
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 11:57

I da, potrudite se i vi u Istočnom Sarajevu, ne možemo ni mi sami sve :lol: :lol: :lol: :lol: šalim se, sretno vam, zaslužuje Sloboda da je se gleda iduće sezone najviše od svih mogućih kandidata za ispadanje ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 11:58

nego gledat cu vam da vam obezbjedim prenos utakmice za one koji nemaju BHT..ja imam ebiga, ali cu reci rodjaku da on postavi na svoju stranicu radija nasa rijec pa ako se on provudi do 10 ujitru po mom onda ce utakmica biti i za vas koji nemate BHT :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 12:01

aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da GOSK ispada, cini mi se da u Mostaru sudi Vukasovic, doslo je do promjene, nije on treba osuditi. Sudija iz Trebinja, a u Trebinju sudi Kaplan, koji se oprosta. Vidim zalopoljke na Kaplana, a njega boli uvo, Vukasovic je tu zlu ne trebalo. No vidjet cemo, u svakom slucaju ako Sloboda ispadne bice svega, jer gotovo je nemoguce da se svce poklopi.
samo mi smo dobili sudiju da valja, ali gledam u ovim rugim utkamicama to je bogami kriticno.. gosku sudi vukasovic koji se bori za opstanak , tamo opet onaj drugi oj bice cirkusa :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 maj 2012, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 12:11

SaltCityAttack je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da GOSK ispada, cini mi se da u Mostaru sudi Vukasovic, doslo je do promjene, nije on treba osuditi. Sudija iz Trebinja, a u Trebinju sudi Kaplan, koji se oprosta. Vidim zalopoljke na Kaplana, a njega boli uvo, Vukasovic je tu zlu ne trebalo. No vidjet cemo, u svakom slucaju ako Sloboda ispadne bice svega, jer gotovo je nemoguce da se svce poklopi.
samo mi sm dobili sudiju da valja, ali gledam u ovim rugim utkamicama to je vogami kriticno.. gosku sudi vukasovic koji se bori za opstanak m, tamo opet onaj drugi oj bice cirkusa :)
Ne vjerujem da neko ima muda pokloniti bodove. Vidjeli ste kako u Gabeli kontrolor kontrolise zalaganje igraca. :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2012, 12:18

Nama je najvaznije da ce tekma biti propracena preko javnog servisa, tako da ne moze biti mutnih radnji ili barem ne smije.
Ako momci zagrizu kao u posljednje dvije utakmice, nema sanse da izgube.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 12:29

Ma biti će to uredu, samo trebat' ćete se dobro pomučiti, jeste vidjeli kako je Borcu bilo hebeno u Banja luci, a ne vama u Istočnom Sarajevu, al samo hrabro 8-)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 12:32

Zeljo gubi utakmicu u Trebinju, ostaje da nas vadi Velež u koga vjerujem i na kraju krajeva mi sami sebe!
Znaci postoje samo dvije opcije. Utakmica u Mostaru i u Lukavici ovo se ostalo gotov zna!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 maj 2012, 12:36

Probisvjet je napisao/la:Zeljo gubi utakmicu u Trebinju, ostaje da nas vadi Velež u koga vjerujem i na kraju krajeva mi sami sebe!
Znaci postoje samo dvije opcije. Utakmica u Mostaru i u Lukavici ovo se ostalo gotov zna!
Pazi sta ako nebi bilo tako kako sada ti govoris?Dali bi te bilo stid kao i sve ostale forumase sto svako zadnje 4-5 kola "znaju" ko ce kome dati bodove a ono se ispostavi da nije tako?Da se ja sta pitam na ovome forumu ja bi sve takve banovo i to trajno.Jer to je laz pa gotovo kriminal sta vi radite.

Ja sam siguran 1000000% da Zeljo nece pustiti Leotaru al to ne znaci da Leotar nece dobiti. :oops:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 12:40

ma Zeljo nece mozda pustiti, ali ce otici na izlet , kao sto je komotno mogao doci i u TUzlu tako, a igrati i prije dva kola isto.. tako da nije stvar o pustanju, vec o tome da nije ni fer prema drugim koji ce vjerovatno ispasti zbog toga.. bez obira na sve ja mislim ipak da Leotar treba ostati u ligi, pa i Slavija i Sloboda
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.