Al bas, svaka familija po jednog fakina mora imati ...Ziko je napisao/la:Najveći smrad Bosne je stigao......
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Nema predat selam dok Emir ne stigneZiko je napisao/la:Najveći smrad Bosne je stigao......
Treba ga **** jednom za sva vremena.
Mislim da namjerno malo zigu hejtere,prije svega novinarske pa onda i ostale.ovisnik je napisao/la:Ja sam uvijek branio emira i njegove stavove zbog njegovih igračkih kvaliteta i činjenice da je naš najbolji stoper uprkos godinama,al mi se čini da otkako se vratio u repku bakon oproštaja igra preko k....a,ovo je čini mi se 2 puta da kasni na okupljanje repke i baca se grah dali ce doći ili ne,bez obzira na igračke kvalitete treba mu se zahvaliti,uručiti cvjeće i krenuti dalje sa manje kvalitetnim ali motovisanijim igračima.
Kakve su sve bljuvotine izmisljali i pisali razumijem ga u potpunosti.
Re: Odg: RE: Re: Emir Spahić
Vi nikako niste normalni majke mi. Ima covjek dijete a Fata je zdrava ko grom(majka).ovisnik je napisao/la:Otkud njemu dvoje djece,to po prvi put čujemHonorar je napisao/la:Lik ima dvoje djece i tesko bolesnu majku. Uz to sve ima i brata retardinja koji ga je kostao u Leverkuzenu.
Dobro je ikako i dosao....
- Gabon
- Kontakt:
isx je napisao/la:Treba ga **** jednom za sva vremena.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Re: RE: Re: Emir Spahić
Jasta, eno Zukanovic mora na operaciju a vec mu prigovaraju i pljuju po njemu sto ide u vrijeme kad reprezentacija igra, sta bi tek bilo da neko ne dodje zbog nekih privatnih problema.Eld0rado je napisao/la:Kakve veze imaju porodicni problemi sa nogometom tj repkom BH?
Ako nogometaš nije u stanju da igra 100% i da bude fokusiran ne mora ni doci, zar je problem reci ne mogu i tacka.
Zaista ovo me izuzetno nervira više, uvijek ista prica Spahic kao Baloteli uvijek neka sranja bez potrebe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ignorisite ba ovog eldorada. Samo negativu stvara a vjerujem da nije bas iz dosade..
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
Pa ako Mesi Bazdarevicu ne smeta sto je zakasnio, sta smeta forumasima?
Novinarski, korumpirani sljam i Safetsaurusi su vec dugo u ratu sa Spahicem, samo traze razlog da ga kompromituju, ne daj se Spaha
Da ne grijesim dusu, ima tu i OK ljudi koji su kivni na Emira,ali mislim da pretjeruju.
Novinarski, korumpirani sljam i Safetsaurusi su vec dugo u ratu sa Spahicem, samo traze razlog da ga kompromituju, ne daj se Spaha

Da ne grijesim dusu, ima tu i OK ljudi koji su kivni na Emira,ali mislim da pretjeruju.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zukanovic je otkazao zbog operacije i onda igrao za vikend, ali sta ima veze? To je bas kul. Sutra ako to naprave Dzeko ili Pjanic takodje cemo lagano preci preko toga. Nema se smisla uzrujavati i ne zelimo biti licemjerni.Pivopija je napisao/la: Jasta, eno Zukanovic mora na operaciju a vec mu prigovaraju i pljuju po njemu sto ide u vrijeme kad reprezentacija igra, sta bi tek bilo da neko ne dodje zbog nekih privatnih problema.
- Gabon
- Kontakt:
Pa jesmo mi to za vikend imali utakmicu ?calcio je napisao/la:Zukanovic je otkazao zbog operacije i onda igrao za vikend, ali sta ima veze? To je bas kul. Sutra ako to naprave Dzeko ili Pjanic takodje cemo lagano preci preko toga. Nema se smisla uzrujavati i ne zelimo biti licemjerni.Pivopija je napisao/la: Jasta, eno Zukanovic mora na operaciju a vec mu prigovaraju i pljuju po njemu sto ide u vrijeme kad reprezentacija igra, sta bi tek bilo da neko ne dodje zbog nekih privatnih problema.
Covjek mora na operaciju i ? Da se on sto prije oporavi i opet izbori mjesto u ekipi.
Papeljuvci i dalje pokusavaju da uspore kvalitet i profi Zuku

Koliko im je zaprdio da ga na temi Emira Spahica moraju da spominju

Pa mogao je igrat jer se radi o rutinskoj operaciji, i nije imao nikakvih problema da sada igra, problemi bi se kasnije pojavili da nije otisao na operaciju. I u klubu su ga postedili, poceo je na klupi iako je mogao igrat, a kad im se povrijedio igrac nisu imali izbora nego da ga ubace da igra kontas li sad?calcio je napisao/la:Zukanovic je otkazao zbog operacije i onda igrao za vikend, ali sta ima veze? To je bas kul. Sutra ako to naprave Dzeko ili Pjanic takodje cemo lagano preci preko toga. Nema se smisla uzrujavati i ne zelimo biti licemjerni.Pivopija je napisao/la: Jasta, eno Zukanovic mora na operaciju a vec mu prigovaraju i pljuju po njemu sto ide u vrijeme kad reprezentacija igra, sta bi tek bilo da neko ne dodje zbog nekih privatnih problema.
This time next year we'll be millionaires.
Tako je dok hadzo Emir ne stigne niko da se nije mrdnuo.Sheyi je napisao/la:Nema predat selam dok Emir ne stigneZiko je napisao/la:Najveći smrad Bosne je stigao......
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Babuka stigao znači...
Vodi nas u nove pobjede kapitenu!!!

Vodi nas u nove pobjede kapitenu!!!

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Lukaku se igrao sa Spahicem.
Vec odavno on nije na nikakvom nivou.
Vec odavno on nije na nikakvom nivou.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Presjeklo me u jednom trenutku, reko mrtav čovjek. Ode kapiten kojeg nismo zaslužili na onaj svijet, a mlad čovjek jbt. I onda nekako, krasnim čudom, u nemogućoj situaciji, izmake glavu i smrtonosna lopta ga promaši za mikrometar. Nadam se da će jednoga dana, ovaj umalo smrtni događaj pretvoriti i u knjigu.
Izdrži kapitenu.
Izdrži kapitenu.
- Gabon
- Kontakt:
Rovit igrao
ne treba nama ni Spahic ni Zukanovic...
Pusic Safet...Hadzic stoper
Spahic Emir kapiten
Legenda

Pusic Safet...Hadzic stoper

Spahic Emir kapiten

Vidio sam nekoliko puta onu situaciju kod drugog gola i meni se čini da je krenuo da loptu izbije glavom, ali nažalost promašio.
Uglavnom, više krivim Medunjanina za drugi gol, bio je jako blizu De Bruynea i drkao **** hladno, niti jedne sekunde nije pokušao da blokira.
Uglavnom, više krivim Medunjanina za drugi gol, bio je jako blizu De Bruynea i drkao **** hladno, niti jedne sekunde nije pokušao da blokira.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva je povreda?
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Nikakva. Stara dobra taktika kad se prepadne naseg poraza. Odmah pocne da sepa da ga neko nebi proglasio krivim.mandraX je napisao/la:Kakva je povreda?