FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nista nije gotovo imamo povoljan raspored i dovoljno vremena da se psihicki oporavimo . Idemo sad leotaru po sigurna 3 boda , sarajevo ide u banjaluku a zrinjski u istocno sarajevo (borba za opstanak slavioji). Sve je u igri opustite se malo dan dva pa onda da o derbiju malo pricamo.
Oprosteno habibe .
 .

Oprosteno habibe
 .
 .Re: FK Željezničar
Sirokom iskrene cestitke na vise nego zasluzenoj pobjedi, sto se nas tice izgubljena je jedna bitka a ne citav rat.Ima jos sedam kola i jos nista nije gotovo, niti smo navijaci koji nakon par pobjeda najavljujemo titulu svemira, ali isto tako nismo ni oni koji ce pljuvati po klubu i igracima nakon par poraza.Objektivno ova ekipa je izvlacila svoj maksimum do sada, da li ce do kraja imati snage sa se vrati pokazace vrijeme.Sto se mene licno tice hvala im na svim osvojenim trofejima do sada i kao stariji navijac svjestan sam moraju doci periodi losih igara i rezultata.Ekipe u Evropi uloze stotine miliona eura pa na kraju ne postignu nista a oni su nama priredili mnogo radosti i pored kokuzluka, losih uslova i ne znam ti cega vise.Momci hvala jos jednom i glavu gore.

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
						življenja i ponašanja.
Što bih trošio svoje vrijeme i tastaturu na tebe? Ko hoće shvatiće, ko je zlonamjeran dočekao je svojih 5 minuta i to je to.pisac je napisao/la:
Volim kad mi argumentovano odgovoris.
Tek tad tvoja inteligencija dolazi do izrazaja

Što se ljutiš i pokušavaš me poniziti kad sam ja tebe pohvalio i rekao ti da si inteligentan? Čudan vakat došao, ljudi ni kompliment ne znaju primiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hvala terabajt vi sljedece kolo ko da i ne igrate tri boda su vasa kako god okrenes hem sto vam duguju a da i nije tako jaci ste za tri klase a sto se tice derbija ovaj rezultat nema nikakve veze to svi znamo i ne bi se iznenadio da prodjete

habib
Nakon Širokog na jesen smo bili 9. na tabeli. Ko je tada vjerovao da ćemo se boriti za titulu?
Promješana ekipa, gdje niko ne igra svoju poziciju, se pokazalo da može u nekom trenutku velike borbenosti donijeti neke prednosti i bodove - kao npr protiv Borca. Međutim, danas se vidjelo kako je Svraka korisniji i upotrebljiviji u sredini.
Mislim da moramo početi igrati, jer ne možemo na duži rok pobjeđivati ovom igrom bez igre. Nabijati lopte Ari je suludo. Dini svaka čast šta radi sa ovakvom ekipom, ali je već jednom bila premija dobiti Zrinjskog na nabijanje Ari, protiv Širokog bi to bilo previše.
Već sam spominjao da bi bilo dobro vratiti Svraku u sredinu, kad već štekamo sa tim defanzivcima, a na krilo staviti Hodžića, jer on nema šanse sam u napadu, ni protiv Slavije.
Danas Ara nije bio primjećen. On ako misli uopšte igrati i iskoristiti svoj talent, mora početi dobijati duele. Ramić kakav god da je, opet natjera odbranu Širokog da se namuči oko lopte. Također, mislim da se sada vidi šta je značila disciplina u Amarovo vrijeme (niti krivim Dinu, niti je Amarovo vrijeme gotovo, samo poredim onaj organizacijski trenutak od prije koju godinu sa sadašnjim): Ko dođe na prvi dan priprema taj i igra - pa i ako je to Lazar - Lazar je. Nema čekanja nikoga. Al se pobjeđivalo i nikad se nisu 3 gola primila. Šta mi imamo od majstora, ako dvojica odigraju jedno, treći drugo? Utakmice dobija ekipa, ne pojedinac. Ari svaka čast za dva gola protiv Zrinjskog, al Adil bi za ovo proljeće hladno zabio 6. Trebamo se dobro zamisliti kome jbmo mater.
Odbrana mi je dosta korektno odigrala, posebno Kerla, a Bogdanović je može se reći kriv za dva gola. Kažem može se reći, jer im skidam kapu na ovome što su uradili (počistili puno lopti i duela; tu ulaze i Stanić i Zeljković) iako su stalno bili na vjetrometini. Sredine nije ni bilo. Zola još nije ni blizu starog Zole. Tomić je isto bio loš. Jamak 

Svraka kao nešto i doprinosio u drugom poluvremenu. U prvom ga nije ni bilo na lijevom krilu - činilo mi se da bi bilo lakše da Stanić sam drži kompletnu stranu nego ovako.
Sredine nije bilo, napada isto tako. Ovaj eksperiment sa Svrakom treba završiti. Na Bučanu su makar pravili prekršaje pa smo imali nekoliko interesantnih prekida.
Također, trebamo igrati što više prijateljskih da se ovi rekonvalescenti lakše navikavaju na utakmice (Zola, Tomić) i da juniori znaju šta se od njih traži (pa ako treba nek ih neko i nalupa, nije im svaka utakmica u idealnim uslovima kao ona u Plzenu; Sadiković ima potencijal, al isto ko i Bajić, treba im da pojedu zemlju ako hoće da postanu igrači; ovo što sada daju je ispod svakog nivoa).
Dakle, situacija jeste loša, al bila je gora poslije Širokog na jesen, pa smo dobro isplivali. Sada opet trebamo zasukati rukave i početi igrati. Ovo nabijanje ne vodi nigdje. Mislim da nam je Široki pokazao da neke stvari više ne idu i volio bi da to shvatimo.
I na kraju riječ o sudiji: nema vadione, dosta korektno je sudio (mada bi volio da vidim zbog čega su naši protestovali u 16 u drugom poluvremenu), Široki je zasluženo pobijedio. Ipak, užasno me nerviraju ovakvi sudci. Oni od utakmice naprave sranje. Sudije su počele i u našoj ligi da sude dosta kvalitetnije, da razumiju igru i plod toga su dobre derbi utakmice (posebno sa Zrinjskim i Sarajevom). Međutim, ne kontam ovu potrebu da se lopta svaki put mora vratiti u centimetar gdje je bio prekid. Pa on je uzeo jedno 10 minuta. Do drugog gola Širokog se efektivno igralo samo par minuta u drugom poluvremenu. Sve ostalo je bilo u prekidu. Jbo to.

Promješana ekipa, gdje niko ne igra svoju poziciju, se pokazalo da može u nekom trenutku velike borbenosti donijeti neke prednosti i bodove - kao npr protiv Borca. Međutim, danas se vidjelo kako je Svraka korisniji i upotrebljiviji u sredini.
Mislim da moramo početi igrati, jer ne možemo na duži rok pobjeđivati ovom igrom bez igre. Nabijati lopte Ari je suludo. Dini svaka čast šta radi sa ovakvom ekipom, ali je već jednom bila premija dobiti Zrinjskog na nabijanje Ari, protiv Širokog bi to bilo previše.
Već sam spominjao da bi bilo dobro vratiti Svraku u sredinu, kad već štekamo sa tim defanzivcima, a na krilo staviti Hodžića, jer on nema šanse sam u napadu, ni protiv Slavije.
Danas Ara nije bio primjećen. On ako misli uopšte igrati i iskoristiti svoj talent, mora početi dobijati duele. Ramić kakav god da je, opet natjera odbranu Širokog da se namuči oko lopte. Također, mislim da se sada vidi šta je značila disciplina u Amarovo vrijeme (niti krivim Dinu, niti je Amarovo vrijeme gotovo, samo poredim onaj organizacijski trenutak od prije koju godinu sa sadašnjim): Ko dođe na prvi dan priprema taj i igra - pa i ako je to Lazar - Lazar je. Nema čekanja nikoga. Al se pobjeđivalo i nikad se nisu 3 gola primila. Šta mi imamo od majstora, ako dvojica odigraju jedno, treći drugo? Utakmice dobija ekipa, ne pojedinac. Ari svaka čast za dva gola protiv Zrinjskog, al Adil bi za ovo proljeće hladno zabio 6. Trebamo se dobro zamisliti kome jbmo mater.
Odbrana mi je dosta korektno odigrala, posebno Kerla, a Bogdanović je može se reći kriv za dva gola. Kažem može se reći, jer im skidam kapu na ovome što su uradili (počistili puno lopti i duela; tu ulaze i Stanić i Zeljković) iako su stalno bili na vjetrometini. Sredine nije ni bilo. Zola još nije ni blizu starog Zole. Tomić je isto bio loš. Jamak

Svraka kao nešto i doprinosio u drugom poluvremenu. U prvom ga nije ni bilo na lijevom krilu - činilo mi se da bi bilo lakše da Stanić sam drži kompletnu stranu nego ovako.
Sredine nije bilo, napada isto tako. Ovaj eksperiment sa Svrakom treba završiti. Na Bučanu su makar pravili prekršaje pa smo imali nekoliko interesantnih prekida.
Također, trebamo igrati što više prijateljskih da se ovi rekonvalescenti lakše navikavaju na utakmice (Zola, Tomić) i da juniori znaju šta se od njih traži (pa ako treba nek ih neko i nalupa, nije im svaka utakmica u idealnim uslovima kao ona u Plzenu; Sadiković ima potencijal, al isto ko i Bajić, treba im da pojedu zemlju ako hoće da postanu igrači; ovo što sada daju je ispod svakog nivoa).
Dakle, situacija jeste loša, al bila je gora poslije Širokog na jesen, pa smo dobro isplivali. Sada opet trebamo zasukati rukave i početi igrati. Ovo nabijanje ne vodi nigdje. Mislim da nam je Široki pokazao da neke stvari više ne idu i volio bi da to shvatimo.
I na kraju riječ o sudiji: nema vadione, dosta korektno je sudio (mada bi volio da vidim zbog čega su naši protestovali u 16 u drugom poluvremenu), Široki je zasluženo pobijedio. Ipak, užasno me nerviraju ovakvi sudci. Oni od utakmice naprave sranje. Sudije su počele i u našoj ligi da sude dosta kvalitetnije, da razumiju igru i plod toga su dobre derbi utakmice (posebno sa Zrinjskim i Sarajevom). Međutim, ne kontam ovu potrebu da se lopta svaki put mora vratiti u centimetar gdje je bio prekid. Pa on je uzeo jedno 10 minuta. Do drugog gola Širokog se efektivno igralo samo par minuta u drugom poluvremenu. Sve ostalo je bilo u prekidu. Jbo to.
Ne duguju oni nama nista prosle godine je to vraceno ako su nam ikako i dugovali pa nismo ih kupili za deset narednih godina cc.habib je napisao/la:Hvala terabajt vi sljedece kolo ko da i ne igrate tri boda su vasa kako god okrenes hem sto vam duguju a da i nije tako jaci ste za tri klase a sto se tice derbija ovaj rezultat nema nikakve veze to svi znamo i ne bi se iznenadio da prodjete
@fczeljo
Upravo je to i fazon. Kod nas na stadionu je seljacka politika ako 5 posto psuje i zvizdi Svraki racunaj da ce jos 25 posto majmuna njemu zvizdati a bez razloga. To se vidjelo upravo danas.
Ara ne ide nikako u duel, ali kad treba praviti pritisak na odbranu jedino on to radi, hajd sad budi pametan. Svraka je igrac koji se na ovoj poziciji ubija, ubijaju ono sve sto valja u njemu. Stanic se zrtvuje da izvodi kornere i slobodne momak to realno ne zna.
Neke stvari koji nemamo dajemo pogresnim igracima da rade. Kontam Stana je najjaci fizicki pa ga guraj na korner da izvodi, ali on i korner ko nebo i zemlja.

Upravo je to i fazon. Kod nas na stadionu je seljacka politika ako 5 posto psuje i zvizdi Svraki racunaj da ce jos 25 posto majmuna njemu zvizdati a bez razloga. To se vidjelo upravo danas.
Ara ne ide nikako u duel, ali kad treba praviti pritisak na odbranu jedino on to radi, hajd sad budi pametan. Svraka je igrac koji se na ovoj poziciji ubija, ubijaju ono sve sto valja u njemu. Stanic se zrtvuje da izvodi kornere i slobodne momak to realno ne zna.
Neke stvari koji nemamo dajemo pogresnim igracima da rade. Kontam Stana je najjaci fizicki pa ga guraj na korner da izvodi, ali on i korner ko nebo i zemlja.
					Zadnja izmjena: monsen, dana/u 22 mar 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

Eto, upravo si potrosio svoje vrijemebagrcavi je napisao/la:Što bih trošio svoje vrijeme i tastaturu na tebe? Ko hoće shvatiće, ko je zlonamjeran dočekao je svojih 5 minuta i to je to.pisac je napisao/la:
Volim kad mi argumentovano odgovoris.
Tek tad tvoja inteligencija dolazi do izrazaja

Što se ljutiš i pokušavaš me poniziti kad sam ja tebe pohvalio i rekao ti da si inteligentan? Čudan vakat došao, ljudi ni kompliment ne znaju primiti.

Steta sto niste bar bod osvojili.

- 
				sergejevic
- Kontakt:
Fudbal nekad zna donjeti i poraz, ali bar smo danas mogli vidjeti onaj ljepsi dio ove igre. Siroki je dosao, znao sta hoce, znao kako da to uzme, i na kraju nas razvalio. Stvarno mi je zao, ali dobila nas je bolja ekipa, ona ekipa koja je dokaz da se sve moze postici trudom i voljom. Ekipa koja iza sebe nema neku historiju (kao mi, Sarajevo, Celik, Velez, Sloboda, Borac...) ekipa koja nikada nije gledala prema savezu, kantonima, pricala neke prijeratne price, ljudi su radili, stvarali i uvijek su u vrhu. SVAKA CAST. Jos bih da dodam da smo ispali papci, naravno opet pojedinci koji su gadjali ljude na terenu, iste ljude koji su posteno pobjedili.
Samo se nadam da ce se konacno odluciti: Da li mi stvaramo novi tim, podmladjujemo potpuno ekipu i guramo nasu djecu do kraja pa sta bude, ili smo u jako teskoj situaciji, igraju nam oni koji bas moraju jer mi u ekipi nemamo dva kvalitetna igraca i svi lazemo sebe i druge? Jednostavno nije uredu da Stanic ide glavom na kopacku, da Ara ganja loptu od Ilidze do Vratnika( jer jedini ima snage) a Svraka i Jamak setaju po terenu. Neko ako misli da je zvjezda da moze vise, da njegovo nije da pogine za ovu ekipu, da ce negdje uspjeti treba ga pustiti. Jedino sto je ova ekipa imala je srce, zelja i neki prkos, igrali su mnogo vise nego sto su objektivno sposobni, a danas je cak i to izostalo. Tako da trebamo gurnuti u vatru sve one mladice oko prvog tima i podrzati ih, pogurati u svakoj utakmici da skupimo sto vise bodova, ako smo mogli pustiti Bekrica, Zebu, Smajica sigurno mozemo i ove koji su jos uvijek tu.
Mi igre nemamo dvije godine, nemamo veznog reda, sve dok nam se vezni igraci kriju od lopte i ne mogu dobiti ni jedan jedini duel odbrana je u teskoj situaciji. Odbrana koja je sigurno najbolji dio ovog tima, zajedno s golmanom. Titulu nisam nikad ni ocekivao, iako smo i dalje u jako dobroj poziciji da je uzmemo, meni je dovoljno da nekako izborimo Evropu. Ponosan sam na Dinu i vecinu momaka koji igraju. Mnogi ginu na terenu za nas klub i vecina raje je to spoznala, iako smo danas svi dobili dobar samar igraci su dobili aplauz, i to mi je jako drago. Moraju shvatiti da smo uvijek uz njih, fudbal je takav,a i zivot opcenito.
Pisao sam jos davno da smo se mi posr.ali na ovih pet, sest godina i samo ih pustili niz vjetar. Osvajali smo sve, a nista nismo napravili, sada je doslo vrijeme da se krene ispocetka, valjda budemo svi zajedno pametniji. Sada smo u bas teskoj situaciji, sve se moze prelomiti na svaku stranu, mozemo se vratiti kao da nista nije bilo, a isto tako mozemo i tonuti jos dublje.
Jedino sto mi jos mozemo je da podrzimo ovu ekipu, da ih guramo i nosimo, jer bez navijaca ova ekipa ne moze mnogo. Ono sto je najbitnije od svega, Zeljo je vec dugo tu, bilo je i boljih i gorih vremena, imali smo i bolje i gore ekipe, ali Zeljo je trajao, i trajace jos mnogo godina s nama ili bez nas. Niko nije veci od Zelje.

Samo se nadam da ce se konacno odluciti: Da li mi stvaramo novi tim, podmladjujemo potpuno ekipu i guramo nasu djecu do kraja pa sta bude, ili smo u jako teskoj situaciji, igraju nam oni koji bas moraju jer mi u ekipi nemamo dva kvalitetna igraca i svi lazemo sebe i druge? Jednostavno nije uredu da Stanic ide glavom na kopacku, da Ara ganja loptu od Ilidze do Vratnika( jer jedini ima snage) a Svraka i Jamak setaju po terenu. Neko ako misli da je zvjezda da moze vise, da njegovo nije da pogine za ovu ekipu, da ce negdje uspjeti treba ga pustiti. Jedino sto je ova ekipa imala je srce, zelja i neki prkos, igrali su mnogo vise nego sto su objektivno sposobni, a danas je cak i to izostalo. Tako da trebamo gurnuti u vatru sve one mladice oko prvog tima i podrzati ih, pogurati u svakoj utakmici da skupimo sto vise bodova, ako smo mogli pustiti Bekrica, Zebu, Smajica sigurno mozemo i ove koji su jos uvijek tu.
Mi igre nemamo dvije godine, nemamo veznog reda, sve dok nam se vezni igraci kriju od lopte i ne mogu dobiti ni jedan jedini duel odbrana je u teskoj situaciji. Odbrana koja je sigurno najbolji dio ovog tima, zajedno s golmanom. Titulu nisam nikad ni ocekivao, iako smo i dalje u jako dobroj poziciji da je uzmemo, meni je dovoljno da nekako izborimo Evropu. Ponosan sam na Dinu i vecinu momaka koji igraju. Mnogi ginu na terenu za nas klub i vecina raje je to spoznala, iako smo danas svi dobili dobar samar igraci su dobili aplauz, i to mi je jako drago. Moraju shvatiti da smo uvijek uz njih, fudbal je takav,a i zivot opcenito.
Pisao sam jos davno da smo se mi posr.ali na ovih pet, sest godina i samo ih pustili niz vjetar. Osvajali smo sve, a nista nismo napravili, sada je doslo vrijeme da se krene ispocetka, valjda budemo svi zajedno pametniji. Sada smo u bas teskoj situaciji, sve se moze prelomiti na svaku stranu, mozemo se vratiti kao da nista nije bilo, a isto tako mozemo i tonuti jos dublje.
Jedino sto mi jos mozemo je da podrzimo ovu ekipu, da ih guramo i nosimo, jer bez navijaca ova ekipa ne moze mnogo. Ono sto je najbitnije od svega, Zeljo je vec dugo tu, bilo je i boljih i gorih vremena, imali smo i bolje i gore ekipe, ali Zeljo je trajao, i trajace jos mnogo godina s nama ili bez nas. Niko nije veci od Zelje.
@sergejevic bravo , objasnjeno.
STARA IZREKA : NA GRBAVICI SAMO SAMPION MOZE POBIJEDITI pametnom dosta

STARA IZREKA : NA GRBAVICI SAMO SAMPION MOZE POBIJEDITI pametnom dosta

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Tuga, zna li neko kad smo zadnji put primili 3 gola na Grbavici, stvarno ne mogu da vjerujem...danas stvarno yebeno bilo na Grbavici, uplakana i iznervirana lica, ali znalo se da cemo kad tad dozivjeti neki ubjedljiv poraz, jer ovako vise ne moze, a po meni je najvise kriv Dino, on jednostavno nije kalibar trenera koji mi trebamo.

FKŽ !
TeaM87 je napisao/la:Tuga, zna li neko kad smo zadnji put primili 3 gola na Grbavici, stvarno ne mogu da vjerujem...danas stvarno yebeno bilo na Grbavici, uplakana i iznervirana lica, ali znalo se da cemo kad tad dozivjeti neki ubjedljiv poraz, jer ovako vise ne moze, a po meni je najvise kriv Dino, on jednostavno nije kalibar trenera koji mi trebamo.
Težak poraz, najteži domaći od nezavisnosti Bosne i Hercegovine, doživjeli su danas nogometaši Željezničara na svojoj Grbavici.
I sta rece Tomic, slavit ce prvi a nece treci gol? 
Malo sale, nemojte se odmah ljutiti
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Malo sale, nemojte se odmah ljutiti

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Stvarno si smor lik. Hajd da si smijesan, nego ... ne kontam. 
Kontam ono Zeljo nakon pet godina nije prvi na tabeli, i kontam decko malo odahnuo psihicki nakon hebanja u mozak sve godine, ali fore su ti ....

Kontam ono Zeljo nakon pet godina nije prvi na tabeli, i kontam decko malo odahnuo psihicki nakon hebanja u mozak sve godine, ali fore su ti ....

Zadnja izmjena: monsen, dana/u 22 mar 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

Ocekivan poraz s obzirom na cinjenicu da smo igrali sa 8 igraca na terenu...
Svraka nakon 15 minuta nema vise snage, a Djurbuzovic ga drzi na terenu do 65-te minute ako se ne varam. Svima je jasno da Zolotic jos nije spreman da igra utakmice, a ovaj ga ubacuje u prvu postavu i drzi do samog kraja utakmice na terenu.
Sto se tice Jamaka tu je svaki komentar suvisan...
Djurbuzovic jednostavno nije trener za Zelju, ali Osim tu cinjenicu ne zeli da prihvati...
PS: Bojim se da u Srijedu ne primimo petardu s obzirom kako smo danas igrali.

Svraka nakon 15 minuta nema vise snage, a Djurbuzovic ga drzi na terenu do 65-te minute ako se ne varam. Svima je jasno da Zolotic jos nije spreman da igra utakmice, a ovaj ga ubacuje u prvu postavu i drzi do samog kraja utakmice na terenu.
Djurbuzovic jednostavno nije trener za Zelju, ali Osim tu cinjenicu ne zeli da prihvati...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
						- 
				dimitrijevic
- Kontakt:
Najlakse je biti general poslije bitke...sto se mene tice nisam ni sekunde ljut i nezadovoljan.Dino se ne smije napadat jer zna se ko kosi,a ko vodu nosi...niko se ne treba napadat i trazit krivac jer smo u cetvrtfinalu kupa i na prvom mjestu,tacnije na diobi tako da...rukave zasukat i do kraja izgurat,pa sta bude.Sad barem znam da cu derbi na jugu ili zapadu s velikim merakom odgledat jer se ne nadam ama bas nicemu   

Kad dodju teski dani i kada ti lose krene digni pogled ka tribini ugledat ces tamo mene

Kad dodju teski dani i kada ti lose krene digni pogled ka tribini ugledat ces tamo mene

8.5.1947 
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
						"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
a kakve to alternative Dino imaamerosm je napisao/la:Ocekivan poraz s obzirom na cinjenicu da smo igrali sa 8 igraca na terenu...
 mislim, ne branim ga ni slucajno, ali ovaj kadar Želje je tanak ko lizalo. To moramo prihvatiti.
  mislim, ne branim ga ni slucajno, ali ovaj kadar Želje je tanak ko lizalo. To moramo prihvatiti.Ubacivao je bracu Sadiković protiv Slavije, pa smo vidjeli sav nekvalitet (posebno kod onog drugog). Ima još Bajić i veteran Bucan i to je to...pa kakva je to klupa jbt kralj

kako misle uzeti titulu sa takvim rosterom
 na koji nacin
  na koji nacin  
 Željo, doslovno igra bez bekova citavu ovu sezonu
 jer nema ni Kvesića ni Čolića....krpe se Stanićem i Bucanom na tim pozicijama
  jer nema ni Kvesića ni Čolića....krpe se Stanićem i Bucanom na tim pozicijama  ma bježi ba.
  ma bježi ba.Na to sve ekipa nije uopšte fizicki spremna, jer izgleda da nisu ništa radili na pripremama.
Nije normalno da ima ovoliko rovitih i ozljeđenih igraca

Govorio sam za Dinu da nije trener kakav nama treba i prije pocetka ove polusezone, a sad se to i pokazalo. Ne znam kako mozes rec da se ne treba niko napadat, okej, tu smo jos u vrhu i u kupu smo, ali nakon najveceg poraza na Grbavici u zadnjih 20-25 godina treba raziti krivca i mijenjati nesto, jer ovako vise ne ide.dimitrijevic je napisao/la:Najlakse je biti general poslije bitke...sto se mene tice nisam ni sekunde ljut i nezadovoljan.Dino se ne smije napadat jer zna se ko kosi,a ko vodu nosi...niko se ne treba napadat i trazit krivac jer smo u cetvrtfinalu kupa i na prvom mjestu,tacnije na diobi tako da...rukave zasukat i do kraja izgurat,pa sta bude.Sad barem znam da cu derbi na jugu ili zapadu s velikim merakom odgledat jer se ne nadam ama bas nicemu
Amar je mislio da mi sa ovim timom koji imamo mozemo osvojiti titulu bez nekog strucnjaka na klupi, ali se prevario, ustvari i nije, jer da su nas zaobisle povrede opet bi mi prosetali ligom, ali eto zayebase nas povrede i to pravo, a mislim i da u tim povredama treba traziti krivca jer jednostavno nije normalno da se nama u zadnjih godinu dana povrijedilo oko 15 igraca, sto teze, sto lakse. Svi su govorili, pa i Amar da titula nije bila cilj ove sezone, ali tek sad nakon sto smo je haman izgubili (kazem izgubili jer ovakvom igrom cemo se i za evropu borit), shvatili smo da su se svi sjebali, od onog dede sto sjedi u A sektoru preko djeteta na sjeveru pa na kraju krajeva i sam Amar je syeban pravo. Mislim da ovo nije vise neka krizna situacija nego da je ovo pravi odraz stanja u klubu i mi pred pocetak sljedece sezone moramo dovesti 4-5 igraca ako hocemo da se opet borimo za titulu.
FKŽ !