Denno je napisao/la: ↑04 apr 2022, 20:07
Primavera nesto losija u nastavku ali kako i nece biti Mourinho pola tima uzeo, ali drzi se to prvo mjesto. E sad me dvije stvari zanimaju ako neko zna, Tahirovic neki igra u sredini, kazu veliki talenat, da li je igrao ikako za nase mladje selekcije? Te jos jedan ima u odbrani zab sam mu ime? `
ì sto se tice primavere uzima onaj ko ima najvise bodova ili bude na kraju razigravanje, nisam tu nacisto pa ako neko zna unaprijed zahvaljujem na odgovoru
Koliko sam upućen ni Tahirović, ni Feratović nisu igrali za nase mladje reprezentacije, ali se spominjala mogucnost da bi Feratovic rado igrao za nas.
Bas mi je krivo sto Volpato ne dobija priliku za igru.
A evo krenuo nas niz bez poraza, samo nek potraje..
Mnogo je rano za to, ali vec su krenule spekulacije povodom transfera - Guedes, Sanches, Ginter, Gallagher, Raspadori i Frattesi su imena koja se najviše spominju, ako bi došao neko od njih - top!
(Veretout

)
Tema nam nije nesto aktivna, ali zanima me, da li bi vi prodali Zaniola za cc 60 miliona? I da li je ispunio očekivanja (iako je pitanje glupo, ako se uzmu u obzir povrede), nekako njegova (ne)disciplina pravi velike probleme.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.