AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

topnik1
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la topnik1 » 10 jan 2022, 00:30

Manuel je napisao/la:
10 jan 2022, 00:06
topnik1 je napisao/la:
09 jan 2022, 23:44
Manuel je napisao/la:
09 jan 2022, 23:41
Taman se poslije onakve pobjede protiv Atalante ponadas i onda prizemlje i da bude najgore za 7 minuta sve prokockas i onda jos mrtvi kapiten fuli penal.Odmah sam se sjetio eh da je Perotti bio barem bi izvukli bod al haj kako je tako je.Murinjo se nastavlja brukati i u Romi a i ovdje uzima bas dobru platu.
Zivot je lijep.
Kakav je bio Anisley, znam da nije vrijeme da pitam poslike ovakve utakmice al et cisto da cujem jel odigrao dobro, lose ili prosjecno :D
Ma prosjek mrtvi.Jbg prva tekma odmah Juve.Valjda bude mogao meda poslije par tekmi.
Ma on je kao drogiran frajer, odigrat ce utakmicu tako da ces reci ovaj moze igrati gdje hoce u bilo kojem trenutku, a onda sljedece dvije kao drogiran ili u najmanju ruku napusen djeluje na terenu :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 23 feb 2022, 09:46

Totti istinska legenda ovog kluba :bow:
Duze je vijeran bio Romi nego supruzi sa kojom ima troje djece :mrgreen:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 mar 2022, 17:16

Primavera nam je prva, čini se da ćemo dobiti još jednu generaciju solidnih igrača.
Nadam se pobjedi protiv Udinesea danas, Zalewski će nadam se zacementirati svoje mjesto u prvoj postavi. :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 mar 2022, 19:10

Uvijek se Primavera mota po vrhu al slabo se daje sansa tim momcima.Pomalo je sad krenuo Murinjo da forsira.Opet remi i vjerovatno oprostaj od cetvrte pozicije.Da je nekako osvojiti ovu Konferencijsku ligu valjalo bi ako nista da se neki trofej donese.Prevelika je pauza.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 apr 2022, 20:07

Primavera nesto losija u nastavku ali kako i nece biti Mourinho pola tima uzeo, ali drzi se to prvo mjesto. E sad me dvije stvari zanimaju ako neko zna, Tahirovic neki igra u sredini, kazu veliki talenat, da li je igrao ikako za nase mladje selekcije? Te jos jedan ima u odbrani zab sam mu ime? `
ì sto se tice primavere uzima onaj ko ima najvise bodova ili bude na kraju razigravanje, nisam tu nacisto pa ako neko zna unaprijed zahvaljujem na odgovoru :thumbup:
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 apr 2022, 20:27

Denno je napisao/la:
04 apr 2022, 20:07
Primavera nesto losija u nastavku ali kako i nece biti Mourinho pola tima uzeo, ali drzi se to prvo mjesto. E sad me dvije stvari zanimaju ako neko zna, Tahirovic neki igra u sredini, kazu veliki talenat, da li je igrao ikako za nase mladje selekcije? Te jos jedan ima u odbrani zab sam mu ime? `
ì sto se tice primavere uzima onaj ko ima najvise bodova ili bude na kraju razigravanje, nisam tu nacisto pa ako neko zna unaprijed zahvaljujem na odgovoru :thumbup:
Koliko sam upućen ni Tahirović, ni Feratović nisu igrali za nase mladje reprezentacije, ali se spominjala mogucnost da bi Feratovic rado igrao za nas.
Bas mi je krivo sto Volpato ne dobija priliku za igru.

A evo krenuo nas niz bez poraza, samo nek potraje.. :kafa:
Mnogo je rano za to, ali vec su krenule spekulacije povodom transfera - Guedes, Sanches, Ginter, Gallagher, Raspadori i Frattesi su imena koja se najviše spominju, ako bi došao neko od njih - top!
(Veretout :wave: )

Tema nam nije nesto aktivna, ali zanima me, da li bi vi prodali Zaniola za cc 60 miliona? I da li je ispunio očekivanja (iako je pitanje glupo, ako se uzmu u obzir povrede), nekako njegova (ne)disciplina pravi velike probleme.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 apr 2022, 20:34

Surreal je napisao/la:
04 apr 2022, 20:27
Koliko sam upućen ni Tahirović, ni Feratović nisu igrali za nase mladje reprezentacije, ali se spominjala mogucnost da bi Feratovic rado igrao za nas.
Bas mi je krivo sto Volpato ne dobija priliku za igru.

A evo krenuo nas niz bez poraza, samo nek potraje.. :kafa:
Mnogo je rano za to, ali vec su krenule spekulacije povodom transfera - Guedes, Sanches, Ginter, Gallagher, Raspadori i Frattesi su imena koja se najviše spominju, ako bi došao neko od njih - top!
(Veretout :wave: )

Tema nam nije nesto aktivna, ali zanima me, da li bi vi prodali Zaniola za cc 60 miliona? I da li je ispunio očekivanja (iako je pitanje glupo, ako se uzmu u obzir povrede), nekako njegova (ne)disciplina pravi velike probleme.
Mislim da bi ih trebalo obojicu kaparisati posto nije da imamo bas nesto mnogo talenata. Tahirovica ozbiljno hvale na lr24, vidio sam i neke klipove na yt, odlican udarac, siguran na lopti, nudi se stalno za loptu trazi igru sto volim kod igraca :thumbup:

Zaniolo od omiljenog igraca postaje jedan od omrazenijih, nema osjecaj za tim, umisljen. Moze ici slobodno za odgovarajucu cifru i naravno vec spremnu zamjenu, Christopher Nkunku iz RB bi bio moja zelja i ofanziva bi isla dva levela vise.
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 10 apr 2022, 20:13

Uh, kako losa igra, ali opet nekako pobjeda, kakva sezona za Smalldinija :)

Zaniolo klasicno sebican, Cristante uobicajno los, Oliveira isto sa par neocekivanih gresaka, ali idemo dalje, peto mjesto i ne bi bilo lose :mrgreen: , mada jako tesko slijede nam dva derbija.

Primavera dobila Juventus 3 - 0, Louakima (desni bek) doveden iz PSG-a, zabio dva gola, iskreno se nadam da ce biti prilike da ga vidimo do kraja sezone.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 11 apr 2022, 19:29

Ja sad odgledao snimku, ma i nije igra bila losa, dobili smo gol iz jednog suta, na kraju smo ih slomili i trebali ubjedljivije dobiti, Shomurodov i Zaniolo su masili sta ne treba ako zelis vise minuta na terenu. Ljudi citavu utakmicu u 16 stoje, tesko je protiv takvih igrati, pogotovo za ekipu kao sto je Roma koja ne drzi protivnika pod kontrolom i ne tezi nekoj ofanzivi i konstantnom pritisku. Zasto su sad Veretua vratili :hmmmmm:
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 apr 2022, 15:15

Kako ovaj Perez ne dobija vise sansi.Ima odlican sut.

Sreca pa se dobi mrtva Salernitana jer steta bi bilo da se ne pobjedi na prepunom Olimpicu.
Jos uvijek postoji kakva takva nada za tim 4 mjestom.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 apr 2022, 21:19

Bode na konpcima, moze se ovo rj do poluvremena, Olimpico pun :ljepota: :ljepota:
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 apr 2022, 21:24

:njanjanja: :njanjanja:
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 apr 2022, 21:31

seks
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 apr 2022, 21:48

Baš lijepo poluvrijeme, valjda ne bude nekih problema da privedemo ovo kraju.

Zalewski :ljepota:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 apr 2022, 21:50

Pojeli smo ih, mogu biti sretni sto su na samo minus 3 ;)
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 apr 2022, 22:54

CS na visini zadatka, kakva atmosfera kakvo navijanje :tokralju:
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 apr 2022, 00:43

E nek su izbacili Bodo pa makar.Bili su nam veliki duznici.Nazalost nisam stigao gledati tekmu i zato sad idem snimak odvaliti sa uzivanjem.

Kako bi valjalo finale sa Marsejom.Sve bi gorilo :ljepota:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 15 apr 2022, 16:49

:tokralju:
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 apr 2022, 01:08

Ovakvu atmosferu cekam odavno

Koja milina za vidjeti :kafa:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 apr 2022, 21:01

Aurelio de Laurientis, je pokušavajući da popuni čitav Napolijev stadion u meču protiv Rome,snizio cjenu karata. Da ne spominjemo da se Napoli bori za skudeto. Ipak, doći će "samo" oko 40000 navijača. Uporedite to sad sa Romanistima, kojih je, u duelu protiv jedne "male" Salernitane bilo gotovo 70000. "Postoje dvije vrste navijača, ljubitelji fudbala i Romanisti.
:bow:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.