Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Nije potpisao sa Barcom jer su doveli Vidala iz Sevilje.Vjerovatno ce nastaviti karijeru ili u Romi ili u Milanu.Vise bih volio Adriana na lijevom beku jer na desnom imamo Florencija koji je masina.Bertollaci otkupljen,Romagnoli se vraca a i Radja je otkupljen dok Ibarbo ce odigrati u Romi jos jednu sezonu kao posudjen igrac.Ako jos Mire ostane a dovedu napokon dobrog napadaca imamo se cemu nadati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Potpisao je Alves bajo moj:Manuel je napisao/la:Nije potpisao sa Barcom jer su doveli Vidala iz Sevilje.Vjerovatno ce nastaviti karijeru ili u Romi ili u Milanu.Vise bih volio Adriana na lijevom beku jer na desnom imamo Florencija koji je masina.Bertollaci otkupljen,Romagnoli se vraca a i Radje je otkupljen do Ibarbo ostaje.Ako jos Mire ostane a dovedu napokon dobrog napadaca imamo se cemu nadati.
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -barcelona
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moja greska.Halalite.Veceras me ne ide nikakoCartman je napisao/la:Potpisao je Alves bajo moj:Manuel je napisao/la:Nije potpisao sa Barcom jer su doveli Vidala iz Sevilje.Vjerovatno ce nastaviti karijeru ili u Romi ili u Milanu.Vise bih volio Adriana na lijevom beku jer na desnom imamo Florencija koji je masina.Bertollaci otkupljen,Romagnoli se vraca a i Radje je otkupljen do Ibarbo ostaje.Ako jos Mire ostane a dovedu napokon dobrog napadaca imamo se cemu nadati.
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -barcelona

Nista onda dovesti Adriana i mjera
Jel ovo tema Roma ili Pjanic?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
-
oprosti mi, mokhe 

Pretjerali smo fakat 
Nista naleti na pdf Rome ako kad budes imao zivaca

Nista naleti na pdf Rome ako kad budes imao zivaca

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Uz Viscu najbolji u prvom poluvremenu
Asist
Asist

Dobar je, uloga u ovoj postavi mu savršeno odgovara i mislim da nije rekao posljednju riječ u ovom meču.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Doktore ove igre
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da, gospodo, kao sto sam i rekao, upravo ovakvog i jos boljeg Miralema cete gledati kod normalnog selektora.
On i Visca daleko najbolji veceras.
On i Visca daleko najbolji veceras.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Covjek je imao barem pet pasova koje 95% profesionalnih fudbalera ne bi moglo uraditi.
Celik!3,2,2.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Fantastičan pregled igre, protok lopte, i izgleda da je Višća upravo ono što mu je falilo. Nedavno sam pisao o tome, treba mu pravo krilo koje će raširiti igru, a ne trpati se u sredinu i smetati, a večeras je to imao u Višći. Nadam se da je ovo početak jedne odlične saradnje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Maestro super odigrao. U inat hejterima. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I tako Miralem uvijek nestane u ključnim utakmicama.
Meša ga je puno bolje uklopio u našu igru i 'približo' lopti, iako mi je i dalje mučna činjenica da Miralem ne igra svoju poziciju, na kojoj je jedan od najboljih na svijetu. Ipak, dok imamo ovakvog Medunjanina, za kojeg bi bilo šteta da ne igra, snaći će se Mire već nekako, što smo odlično vidjeli večeras.
Na redu je Belgija, biće teško, ali sve je moguće kad imaš Mozarta u svojim redovima. Kapa dole majstore

Meša ga je puno bolje uklopio u našu igru i 'približo' lopti, iako mi je i dalje mučna činjenica da Miralem ne igra svoju poziciju, na kojoj je jedan od najboljih na svijetu. Ipak, dok imamo ovakvog Medunjanina, za kojeg bi bilo šteta da ne igra, snaći će se Mire već nekako, što smo odlično vidjeli večeras.
Na redu je Belgija, biće teško, ali sve je moguće kad imaš Mozarta u svojim redovima. Kapa dole majstore

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bravo Mire,lijepa satisfkacija nama kojima si drag
Uz Viscu nas najbolji igrac veceras
Pratio sam malo i statisktiku njegovu veceras,onako povrsno.Necu iznositi sve podatke ali jedan moram - 7 osvojenih lopti
Bar koliko sam ja upratio toliko ih je bilo. Iznio sam taj podatak za one koji tvrde da je njegova igra u defanzivi slaba,jer mi koji ga redovno pratimo znamo koliko je napredovao u tom segmentu
Naravno,tu je i asistencija u kljucnim momentima
Miralem je veceras imao slobodu igri,imao je brza krila koja su mu otvarala prostor i koje je pitao loptama,posebno me dojmila njegova dobra igra sa Viscom
Par fantasticnih dodavanja je imao,steta sto ono za Lulica ne zavrsi u mrezi,al dobro.. I na sredini je to bilo uglavnom dobro,u defanzivi je Mume odradjivao posao,Medo odigrao fino klasicnu 8,lijepo su se slagali.
Aferim Mire,a kriticare ocekujem da ti cestitaju ovdje

Pratio sam malo i statisktiku njegovu veceras,onako povrsno.Necu iznositi sve podatke ali jedan moram - 7 osvojenih lopti

Miralem je veceras imao slobodu igri,imao je brza krila koja su mu otvarala prostor i koje je pitao loptama,posebno me dojmila njegova dobra igra sa Viscom

Aferim Mire,a kriticare ocekujem da ti cestitaju ovdje

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
kuknjava kuknjavaClutch je napisao/la:I tako Miralem uvijek nestane u ključnim utakmicama.![]()

Dobar si bio danas Miraleme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.