Sta je ono MAJESTIC rekaomajestic24 je napisao/la:4:2 na kraju za nas..vidjet cete

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sta je ono MAJESTIC rekaomajestic24 je napisao/la:4:2 na kraju za nas..vidjet cete
Zato sto ih vodi Avrammajestic24 je napisao/la:Idemo jos jedan
Evo zasto smo mi prvi na tabeli a West Ham u zoni ispadanja
Kako izdominirani... samo korner 0-15....Saurman je napisao/la:Potopiše vas čekićari za poluvrijeme
Ova je mozda zasluzena, i mogu se pohvaliti igraci Muda, ali Blackpool ipak pohvala treba ici sudiji..haxonja je napisao/la:
Blackpool... 2:0 2:3
Hahaha vidim vidim... Zbog ovog volim United zbog ovog sam poceo navijati za ovaj klub.. Juve u Torinu 2:0 2:3... nikad zaboravit to necu!Ted Mosby je napisao/la:Momci za mene je ova pobjeda preemotivna, nakon napada na nas na poluvremenu te iživljavanja na nama nakon minusa od dva gola sada su svi nestali
Donnie Darko je napisao/la:sto je najsmjesnije, bas jutros sam gledo tekmu protiv tottenhama od prije 2-3 godine kad je united iz 0-2 stigao do 5-2
Imao sam velike sumnje da će West Ham zadržati prednost vidi se da poslije blagog pritiska Utd počinju praviti greške u odbrani što je Rooney znalački iskoristio..haxonja je napisao/la:Kako izdominirani... samo korner 0-15....Saurman je napisao/la:Potopiše vas čekićari za poluvrijeme
Tko kaze da United nije zasluzeno prvi!?![]()
![]()
Blackpool... 2:0 2:3
Ima ta bolesna tekma i protiv Evertona prije 3 sezone u gostima 2:0 poluvrijeme pa 2:3...Donnie Darko je napisao/la:sto je najsmjesnije, bas jutros sam gledo tekmu protiv tottenhama od prije 2-3 godine kad je united iz 0-2 stigao do 5-2
trebevic je napisao/la:Pad forme u lose vrijeme!
Ba odlican, Noble egzikutor!
hammers je napisao/la:Cuj onog drugo nije penal![]()
Dzaba sto se igra vecim dijelom pred nasim golom kad niste do sada napravili dvije izgledne sanse.
hammers je napisao/la:Eto postedi vas sudija i crvenog, dobro ste prosli
hule_barca je napisao/la:a sto vas ovaj west ham kara ove sezone,prvo u kupu pa sad i u ligi![]()
![]()
Saurman je napisao/la:Potopiše vas čekićari za poluvrijeme
hammers je napisao/la:Zasto je previse, dva cista penala (evo gledam i emisiju iz nekog engleskog studija gdje su se svi slozili da su oba penala postajala, drugi malo diskutabilan ali vise vuce da je bilo unutra nego izvan 16 m.) i ovo povlacenje Vidica ko zadnji igrac je mor'o okarakterisati crvenim kartonom kad se vec drzi svog kriterija. Ako nista mor'o mu je kod penala pokazati zuti karton i za povlacenje sada drugi, kako god okrenes treb'o je vec biti pod tusem ali hajde nebitno sada, progled'o je kroz prste Manchi i neka mu to bude jedina greskaRooney88 je napisao/la:Eh sada ti skontaj kako bi "ofirno" bilo da je jos crveni dao, sto je previse previse je, mada bi se o crvenom za Vidica u onoj situaciji dalo diskutovati! Drugi penal je nidje vezze i mozes mi mahati moderatorskom znackom i govoriti da jeste do ujutro ali ko god je gledao utakmicu vidio je da ono nije penal, i ti sam ali neces priznati, normalno, nebih ni ja !hammers je napisao/la:Eto postedi vas sudija i crvenog, dobro ste prosli
Neko je gore napisao da ni mi nismo sanse stvarali, to je tacno. Ipak onoliko se peglati oko gola West Hama a ne zabiti nijednom je nevjerovatno frustrirajuce. Govorio sam prije tekme da ce ovo biti nevjerovatno tesko i bojao sam se neceg ovakvog, poraza koji je, prema prikazanom do sada, neminovan !
U drugom dijelu uvesti Hernandeza i Nanija odmah i pokusati izboriti taj bod makar, pobjeda je predaleko.Nadam se da u drugom poluvremenu jos dva gola u manchinoj mrezi i da nastavimo sa 4 komada po utakmici protiv djavola
Saurman je napisao/la:Ako danas izgubite ne piše vam se dobro jer Arsenal i Chelsea imaju dvije utakmice manje uz dvije pobjede topnika i prelaze vas na tabeli a plavci vam prilaze na bod..hladan znoj niz lice Fergusona
hammers je napisao/la: Cuj jednom u par godina, pogledaj zadnjih godina rezultate ove dvije ekipe, pocesto znate dobiti po brnjicii kakva crna cvajta, nije ti ovo njemacka
Optimisti vjeciti,ljudi koji znaju sta je MASINERIJASaurman je napisao/la:
Hoće li Ferguson zapjevati na kraju "Izgubio sam bitku ali još vodim rat"
ever je napisao/la:Saurman je napisao/la:Potopiše vas čekićari za poluvrijeme
Ima jos jedno poluvrijeme,a i zalihe na tabeliNista se ti ne brini
Hoces u avatar da Mancho ovo nece izgubiti?
majestic24 je napisao/la:4:2 na kraju za nas..vidjet cete
Ovo je psiholoska tekma bila i za LP!majestic24 je napisao/la:Nisam ni sekunde posumnjao da cemo kiksati ovdje. Jednsotavno sam znao da cim jedan gol padne da ce doci jos. I evo,bio sam upravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.