Trebali bi ste se preimenovat u FK "Fojnica"......kod vas dolaze igraci samo na rehabilitaciju.amazon je napisao/la:Ne treba nam Zeba, imamo sad Bekrica, dovoljno je. Jedino ako nam plati moze doci..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
- amazon
- Kontakt:
Bolje nego kao vi koji nemate nista svoje.Morate trenera iz Sarajeva dovesti, Zebu koji je igrao kod nas kad je najbolji bio...Sta bi vi bez Sarajeva...bili u drugoj ligi..Skver je napisao/la:Trebali bi ste se preimenovat u FK "Fojnica"......kod vas dolaze igraci samo na rehabilitaciju.amazon je napisao/la:Ne treba nam Zeba, imamo sad Bekrica, dovoljno je. Jedino ako nam plati moze doci..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sva sreca pa nismo Real Madrid da moramo dovoditi iz citavog svijeta.amazon je napisao/la:Bolje nego kao vi koji nemate nista svoje.Morate trenera iz Sarajeva dovesti, Zebu koji je igrao kod nas kad je najbolji bio...Sta bi vi bez Sarajeva...bili u drugoj ligi..Skver je napisao/la:Trebali bi ste se preimenovat u FK "Fojnica"......kod vas dolaze igraci samo na rehabilitaciju.amazon je napisao/la:Ne treba nam Zeba, imamo sad Bekrica, dovoljno je. Jedino ako nam plati moze doci..
Husref je iz Janjeamazon je napisao/la:Bolje nego kao vi koji nemate nista svoje.Morate trenera iz Sarajeva dovesti, Zebu koji je igrao kod nas kad je najbolji bio...Sta bi vi bez Sarajeva...bili u drugoj ligi..Skver je napisao/la:Trebali bi ste se preimenovat u FK "Fojnica"......kod vas dolaze igraci samo na rehabilitaciju.amazon je napisao/la:Ne treba nam Zeba, imamo sad Bekrica, dovoljno je. Jedino ako nam plati moze doci..
Eto javi ak budes dolazioRinuka je napisao/la: Moze brate..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- amazon
- Kontakt:
Gej iz okej 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Hoces i ti ?amazon je napisao/la:Gej iz okej
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Rado cu vam doci, pogotovo ako ce biti onaj seljacic slavinovic, mogu mu objasniti ko su ljudi o kojima je pisao ovdje..DoeTz je napisao/la:Eto javi ak budes dolazioRinuka je napisao/la: Moze brate..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ne znam ko je jbg, nije se ni meni predstavio
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Omer Joldic,Alen Mesanovic,Said Husejnovic,Mirza Mesic,Adnan Osmanhodjic,Mirsad Dedic,Bekic family,Denis Karic,.....da nastavimamazon je napisao/la:Bolje nego kao vi koji nemate nista svoje.Morate trenera iz Sarajeva dovesti, Zebu koji je igrao kod nas kad je najbolji bio...Sta bi vi bez Sarajeva...bili u drugoj ligi..Skver je napisao/la:Trebali bi ste se preimenovat u FK "Fojnica"......kod vas dolaze igraci samo na rehabilitaciju.amazon je napisao/la:Ne treba nam Zeba, imamo sad Bekrica, dovoljno je. Jedino ako nam plati moze doci..
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- plavousrcu
- Kontakt:
Udica bacena, papak zagrizaoRedEvil je napisao/la:TikTak je napisao/la:Potreban je samo jedan mig iz kluba. Znas i sam da imamo love, osjetili ste vi to na svojoj kozi neki danRedEvil je napisao/la:Lesi se ovaj put ne vraca kuci![]()
![]()
![]()
Pa kako imate,tako ste i prosli
![]()
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Udri me torbicomRinuka je napisao/la:Rado cu vam doci, pogotovo ako ce biti onaj seljacic slavinovic, mogu mu objasniti ko su ljudi o kojima je pisao ovdje..DoeTz je napisao/la:Eto javi ak budes dolazioRinuka je napisao/la: Moze brate..
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Daj nam Malene da se malo igramo...

Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
- plavousrcu
- Kontakt:
Mogu i ovi sto se furaju da su ekipa, a u historiji osvojili jedsn malonogometni turnir. Mislim na Tuzlake
.
- Suljo20002
- Kontakt:
Kako samo Seljo napreduje
Led displej ce se uskoro naci na Grbavici
Iz dana u dan su sve veci klub ...
Led displej ce se uskoro naci na Grbavici
Iz dana u dan su sve veci klub ...
Mene samo zanima o kakvim hiljadama eura pričaju Tuzlaci, pazi hoće za Zebu 200-300 hiljada eura. Zeba kad je bio mlad, igrao u pono većem klubu od Slobode, imao 28 godina prodan za 50 hiljada eura, jeste vi normalni imalo?
Igraca kojem je karijera na kraju je sevap pustit iz nase lige da ide bilo gdje da uzme neke vece novce prije nego okaci kopacke.
Zeba je jedan od najbolji igraca ove lige, pokzao je to u Zelji najvise pa i u Slobodi sada.
Zeba je jedan od najbolji igraca ove lige, pokzao je to u Zelji najvise pa i u Slobodi sada.
Memara je napisao/la:Mene samo zanima o kakvim hiljadama eura pričaju Tuzlaci, pazi hoće za Zebu 200-300 hiljada eura. Zeba kad je bio mlad, igrao u pono većem klubu od Slobode, imao 28 godina prodan za 50 hiljada eura, jeste vi normalni imalo?
Kakve glupe konstatacije. Ako hoće nek izvole i plate koliko se traži, ako neće pa jel ih tjera neko??? Zašto prodavati takvog igrača za siću koja ti ne znači puno a bez njega možeš puno izgubit? Nama je Zeba sigurno jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji kotačić u borbi za Evropu, i bez njega bi ona bila upitna, pa ako ga žele jednostavno nek pokriju te troškove eventualno neizborene Evrope, zar nije logično?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nema Seljkan para za Zebu
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako cete u Evropu kad ne mozete licencu dobiti. Preko stele hocete do Evropewobly92 je napisao/la:Memara je napisao/la:Mene samo zanima o kakvim hiljadama eura pričaju Tuzlaci, pazi hoće za Zebu 200-300 hiljada eura. Zeba kad je bio mlad, igrao u pono većem klubu od Slobode, imao 28 godina prodan za 50 hiljada eura, jeste vi normalni imalo?
Kakve glupe konstatacije. Ako hoće nek izvole i plate koliko se traži, ako neće pa jel ih tjera neko??? Zašto prodavati takvog igrača za siću koja ti ne znači puno a bez njega možeš puno izgubit? Nama je Zeba sigurno jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji kotačić u borbi za Evropu, i bez njega bi ona bila upitna, pa ako ga žele jednostavno nek pokriju te troškove eventualno neizborene Evrope, zar nije logično?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.