PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Skver
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Skver » 17 feb 2016, 15:06

amazon je napisao/la:Ne treba nam Zeba, imamo sad Bekrica, dovoljno je. Jedino ako nam plati moze doci..
Trebali bi ste se preimenovat u FK "Fojnica"......kod vas dolaze igraci samo na rehabilitaciju.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 feb 2016, 15:11

Skver je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ne treba nam Zeba, imamo sad Bekrica, dovoljno je. Jedino ako nam plati moze doci..
Trebali bi ste se preimenovat u FK "Fojnica"......kod vas dolaze igraci samo na rehabilitaciju.
Bolje nego kao vi koji nemate nista svoje.Morate trenera iz Sarajeva dovesti, Zebu koji je igrao kod nas kad je najbolji bio...Sta bi vi bez Sarajeva...bili u drugoj ligi..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 feb 2016, 15:15

amazon je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Bolje nego kao vi koji nemate nista svoje.Morate trenera iz Sarajeva dovesti, Zebu koji je igrao kod nas kad je najbolji bio...Sta bi vi bez Sarajeva...bili u drugoj ligi..
Sva sreca pa nismo Real Madrid da moramo dovoditi iz citavog svijeta.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 feb 2016, 15:15

amazon je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Husref je iz Janje :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 feb 2016, 15:19

Rinuka je napisao/la: Moze brate..
Eto javi ak budes dolazio :)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 feb 2016, 15:22

Gej iz okej :lol:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 feb 2016, 15:23

amazon je napisao/la:Gej iz okej :lol:
Hoces i ti ?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 17 feb 2016, 15:24

DoeTz je napisao/la:
Rado cu vam doci, pogotovo ako ce biti onaj seljacic slavinovic, mogu mu objasniti ko su ljudi o kojima je pisao ovdje..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 feb 2016, 15:25

Ne znam ko je jbg, nije se ni meni predstavio

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 17 feb 2016, 15:32

amazon je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Omer Joldic,Alen Mesanovic,Said Husejnovic,Mirza Mesic,Adnan Osmanhodjic,Mirsad Dedic,Bekic family,Denis Karic,.....da nastavim :eh:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 feb 2016, 15:46

RedEvil je napisao/la:
TikTak je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Lesi se ovaj put ne vraca kuci :lol: :lol: :lol:
Potreban je samo jedan mig iz kluba. Znas i sam da imamo love, osjetili ste vi to na svojoj kozi neki dan :lol:
:lol: :lol: Pa kako imate,tako ste i prosli :lol: :lol:
Udica bacena, papak zagrizao :opaopa:

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 17 feb 2016, 16:29

Rinuka je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Rado cu vam doci, pogotovo ako ce biti onaj seljacic slavinovic, mogu mu objasniti ko su ljudi o kojima je pisao ovdje..
Udri me torbicom ;) Lijep pozdrav
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Luque94
Kontakt:

Post Postao/la Luque94 » 17 feb 2016, 18:26

Daj nam Malene da se malo igramo... :kafa: :kafa:
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 feb 2016, 19:27

Mogu i ovi sto se furaju da su ekipa, a u historiji osvojili jedsn malonogometni turnir. Mislim na Tuzlake :).

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 17 feb 2016, 19:59

Kako samo Seljo napreduje :o
Led displej ce se uskoro naci na Grbavici :tokralju: :clap:
Iz dana u dan su sve veci klub ...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 feb 2016, 19:59

Mene samo zanima o kakvim hiljadama eura pričaju Tuzlaci, pazi hoće za Zebu 200-300 hiljada eura. Zeba kad je bio mlad, igrao u pono većem klubu od Slobode, imao 28 godina prodan za 50 hiljada eura, jeste vi normalni imalo?

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 17 feb 2016, 20:19

Igraca kojem je karijera na kraju je sevap pustit iz nase lige da ide bilo gdje da uzme neke vece novce prije nego okaci kopacke.

Zeba je jedan od najbolji igraca ove lige, pokzao je to u Zelji najvise pa i u Slobodi sada.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 feb 2016, 20:21

Memara je napisao/la:Mene samo zanima o kakvim hiljadama eura pričaju Tuzlaci, pazi hoće za Zebu 200-300 hiljada eura. Zeba kad je bio mlad, igrao u pono većem klubu od Slobode, imao 28 godina prodan za 50 hiljada eura, jeste vi normalni imalo?

Kakve glupe konstatacije. Ako hoće nek izvole i plate koliko se traži, ako neće pa jel ih tjera neko??? Zašto prodavati takvog igrača za siću koja ti ne znači puno a bez njega možeš puno izgubit? Nama je Zeba sigurno jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji kotačić u borbi za Evropu, i bez njega bi ona bila upitna, pa ako ga žele jednostavno nek pokriju te troškove eventualno neizborene Evrope, zar nije logično? ;)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 17 feb 2016, 20:23

Nema Seljkan para za Zebu

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 feb 2016, 20:31

wobly92 je napisao/la:
Memara je napisao/la:Mene samo zanima o kakvim hiljadama eura pričaju Tuzlaci, pazi hoće za Zebu 200-300 hiljada eura. Zeba kad je bio mlad, igrao u pono većem klubu od Slobode, imao 28 godina prodan za 50 hiljada eura, jeste vi normalni imalo?

Kakve glupe konstatacije. Ako hoće nek izvole i plate koliko se traži, ako neće pa jel ih tjera neko??? Zašto prodavati takvog igrača za siću koja ti ne znači puno a bez njega možeš puno izgubit? Nama je Zeba sigurno jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji kotačić u borbi za Evropu, i bez njega bi ona bila upitna, pa ako ga žele jednostavno nek pokriju te troškove eventualno neizborene Evrope, zar nije logično? ;)
Kako cete u Evropu kad ne mozete licencu dobiti. Preko stele hocete do Evrope :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []