I to vam je razlog napasti djecu 8 razred.Jesmo li i mi mogli slomiti vaseg starog vodju koji je sa mosta skakao u celikovom dresu kad su skokovi bili.??Halo djeca 8 razred…strasnoavenija je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:02Ideš u Zenicu i oblačiš navijačke majice kao mangupi u grupicama da hodaju kroz Zenicu. Pa nije ovo miroljubivi i prijateljski Mostar ili Tuzla. Dobili su batine od vršnjaka ili malo starijih od sebe.Herson je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:46-Na izletu koji je organizovan za djecu osmog razreda u Zenicu, desio se napad na učenike i nastavnike od tzv. "Robijaša", navijača fudbalskog kluba Čelik. Djecu su sačekali i posmatrali u centru Džananović, a pri izlasku njih 50-ak sa fantomkama i kapuljačama počeli su da im skidaju majice sarajevskih klubova i šutaju ih nogama, udaraju i vrijeđaju. Djeca i nastavnici su pretrpjeli šok i stres. Do dolaska policije napad nije prestao - napisala je majka u mailu.
Vječiti šabani![]()
Mora se od malena učiti i preventivno djelovati da majice i dresovi drugih klubova u Zenici ne prolaze i neće nikada. Hvala i pozdrav.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Beduin
- Kontakt:
Nakon ovoliko godina forumanja ti tek sad skontao pojedince.
I to Osnovna skola, djeca bolan, a oni kao uspjeh ti prikazuju.
A gore Sarajlije pa od toliko lijepih mjesta oni u Zenicu vode djecu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Da su oni pokusali ista ovih godina,bilo koja od gostujucih grupa bi ih ugasila u roku 2 minuteCernica22 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:08A posljednje 2 godine im grad obojen u crveno u maju, ali sta kaze ne smije niko u majicama i dresovimaavenija je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:02Ideš u Zenicu i oblačiš navijačke majice kao mangupi u grupicama da hodaju kroz Zenicu. Pa nije ovo miroljubivi i prijateljski Mostar ili Tuzla. Dobili su batine od vršnjaka ili malo starijih od sebe.Herson je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:46-Na izletu koji je organizovan za djecu osmog razreda u Zenicu, desio se napad na učenike i nastavnike od tzv. "Robijaša", navijača fudbalskog kluba Čelik. Djecu su sačekali i posmatrali u centru Džananović, a pri izlasku njih 50-ak sa fantomkama i kapuljačama počeli su da im skidaju majice sarajevskih klubova i šutaju ih nogama, udaraju i vrijeđaju. Djeca i nastavnici su pretrpjeli šok i stres. Do dolaska policije napad nije prestao - napisala je majka u mailu.
Vječiti šabani![]()
Mora se od malena učiti i preventivno djelovati da majice i dresovi drugih klubova u Zenici ne prolaze i neće nikada. Hvala i pozdrav.![]()
![]()
![]()
Jel realno da debili brane napad na 8. razred osnovne škole? 8. razred su djeca od 12 godina valjda? Čuj nema kroz Zenicu u tuđim obilježjima, izvinite Terrormachine nisam vas prepoznao. HZ, RA i UM u Zenici bez ikakvih problema bili na finalima kupova, HZ imale domaće u Zenici, hodao im kroz grad sa obilježjima kako je ko htio, al zato djeci od 12 godina udaraju zabranu nosanja rekvizita po Zenici. Trebali su ovi "mangupi" ponijeti i pištolje neke za slučaj da djeca pruže neki otpor. Mislio sam da imaju navijačku grupu respektabilnu za nivo na kojem su, al izgleda da su onih 10 Fukara što idu na utakmice Slobode izmislili navijačku subkulturu za šabane iz Zenice.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jel realno da likovi ovo opravdavaju? 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema 4-5 mjeseci od onog snimka kada udarate ono dijete i skidate mu majicu Zrinjskog pred njegovom mamom. Mani se šuplje.Radobolja je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:08I to vam je razlog napasti djecu 8 razred.Jesmo li i mi mogli slomiti vaseg starog vodju koji je sa mosta skakao u celikovom dresu kad su skokovi bili.??Halo djeca 8 razred…strasnoavenija je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:02Ideš u Zenicu i oblačiš navijačke majice kao mangupi u grupicama da hodaju kroz Zenicu. Pa nije ovo miroljubivi i prijateljski Mostar ili Tuzla. Dobili su batine od vršnjaka ili malo starijih od sebe.Herson je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:46-Na izletu koji je organizovan za djecu osmog razreda u Zenicu, desio se napad na učenike i nastavnike od tzv. "Robijaša", navijača fudbalskog kluba Čelik. Djecu su sačekali i posmatrali u centru Džananović, a pri izlasku njih 50-ak sa fantomkama i kapuljačama počeli su da im skidaju majice sarajevskih klubova i šutaju ih nogama, udaraju i vrijeđaju. Djeca i nastavnici su pretrpjeli šok i stres. Do dolaska policije napad nije prestao - napisala je majka u mailu.
Vječiti šabani![]()
Mora se od malena učiti i preventivno djelovati da majice i dresovi drugih klubova u Zenici ne prolaze i neće nikada. Hvala i pozdrav.

Pozdrav
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Trebali su u Tuzlu koja izgleda kao da je prije godinu dana rat završio. U Zenici ne može ko kako hoće i kraj priče.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kada pricamo o broju navijaca, i tu su stvare jasne ko ih ima najvise, redom:
Zeljo
Sarajevo
Celik
Sloboda
Borac
Posusje
Velez
Siroki
Zeljo
Sarajevo
Celik
Sloboda
Borac
Posusje
Velez
Siroki
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Što vam se grupa nijednom ne proqurči prilikom dolazaka HZ i RA više puta u Zenicu u zadnjem periodu?RubikovaKocka je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:14Trebali su u Tuzlu koja izgleda kao da je prije godinu dana rat završio. U Zenici ne može ko kako hoće i kraj priče.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ja samo sto ovo mi ne podrzavamo,barem ja i ovo nije dio moje ekipe,raje,drustva nazovi kako hoces.isto kao i napad s njihove strane ispred one skole nedavno,ali ti ovdje podrzavas svoju grupu,tamo su se skolarci pobili doduse na nacionalnoj osnoviavenija je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:13Nema 4-5 mjeseci od onog snimka kada udarate ono dijete i skidate mu majicu Zrinjskog pred njegovom mamom. Mani se šuplje.Radobolja je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:08I to vam je razlog napasti djecu 8 razred.Jesmo li i mi mogli slomiti vaseg starog vodju koji je sa mosta skakao u celikovom dresu kad su skokovi bili.??Halo djeca 8 razred…strasnoavenija je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:02
Ideš u Zenicu i oblačiš navijačke majice kao mangupi u grupicama da hodaju kroz Zenicu. Pa nije ovo miroljubivi i prijateljski Mostar ili Tuzla. Dobili su batine od vršnjaka ili malo starijih od sebe.
Pozdrav
- Beduin
- Kontakt:
Tipican rezon nekoga ko nije mrdnuo iz svoje mahale.RubikovaKocka je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:14Trebali su u Tuzlu koja izgleda kao da je prije godinu dana rat završio. U Zenici ne može ko kako hoće i kraj priče.
Djeca 8. razred, secer da dobiju od Zenicke šabanije i akcijanja i jos ponosni na to. Strasno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zrinjski??KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:14Kada pricamo o broju navijaca, i tu su stvare jasne ko ih ima najvise, redom:
Zeljo
Sarajevo
Celik
Sloboda
Borac
Posusje
Velez
Siroki
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Bez zayebancije sad, ko normalan vodi djecu na ekskurziju u Zenicu i prije svega zašto bi to neko radio?
Doduše i turističke ture u Pripjat su (bile) popularne, ali ne za osnovnoškolski uzrast.
Doduše i turističke ture u Pripjat su (bile) popularne, ali ne za osnovnoškolski uzrast.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Rece stanovnik Zenice.RubikovaKocka je napisao/la: ↑30 maj 2024, 17:14Trebali su u Tuzlu koja izgleda kao da je prije godinu dana rat završio. U Zenici ne može ko kako hoće i kraj priče.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kaze onaj neki mazlum sa zvijezdom istetoviranom na laktu : a nisam ja nista vec do apoteke krenuo tu na cosku.

19V22
Ja se izvinjavam na propustu. Ne znam kako mi je ova velika huliganska akcija promakla

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ovdje su krive skole iz Sarajeva,gdje ste nasli voditi djecu na eskurziju u Zenicu stvrno niste normalni.Zanimljivije je otici u “zapadni” Mostar i diviti se Mepasu
.Evo mene ne prestaje kasalj od finala kupa
Trenutno korisnika/ca: Beli98, CAZIN, Hrammm1921 i 34 gosta.