Ovaj lik se bavi analizom, radio u Austrijskoj mladoj repci.desperados je napisao/la:Da li su tu sve njegovi igraci?
Vjerovatno mu igrači plate da im uradi analizu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovaj lik se bavi analizom, radio u Austrijskoj mladoj repci.desperados je napisao/la:Da li su tu sve njegovi igraci?
I ja sam mislio da je ovo on, medjutim nije ovo Husara, ovo je potpuno neki drugi covjek.desperados je napisao/la:Da li su tu sve njegovi igraci?
To je ovaj lik.bhpremierliga12 je napisao/la:I ja sam mislio da je ovo on, medjutim nije ovo Husara, ovo je potpuno neki drugi covjek.desperados je napisao/la:Da li su tu sve njegovi igraci?

Od stranaca trenutno imamo Lakića, Uzelca, Lukanovića, Trninića, Ristića.MakabiTuzla je napisao/la:Stoper nam je neophodan, prema naprijed ima i previse igraca. Ne znam kako ce srezati kvotu stranaca. Ali za sada ovo izgleda pristojan tim. Samo da ne bude nekih problema u upravi kako mi to znamo zapetljati i da sezonu odigramo k'o ljudi.
Danas se vracaju kuci trebali bi znati ko je ostao ko je otisao na kraju.MakabiTuzla je napisao/la:Stoper nam je neophodan, prema naprijed ima i previse igraca. Ne znam kako ce srezati kvotu stranaca. Ali za sada ovo izgleda pristojan tim. Samo da ne bude nekih problema u upravi kako mi to znamo zapetljati i da sezonu odigramo k'o ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.