FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Da nam je sad stopera tipa Ignjatovic, pa ovaj tim bi barem po imenima bio duplo jaci od proslogodisnjeg. Nadam se da ce i doci, a necemo imati preko 4 stranca, ova dva crnca odlaze, golman odlazi, od ovih 5 neko sigurno ima dvojno drzavljanstvo tako da tu nema problema. Bekric je sasvim solidan igrac, iako star, prosle godine je donosio prevagu kad god je usao za Zrinjski, za nase uslove i ciljeve vise nego solidno pojacanje, a plus sto ce mladi moci od njega uciti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako vrate Martelata onda bi trebali uzeti Hairlahovica u vezni red, jer tesko da Prses moze biti starter a Ristic i Maksimovic su vise konkurencija Bekricu i gore naprijed.
Ako otjeraju krilo, onda treba vidjeti Mujagica dok nije nigdje potpisao.
zaboravio sam i Smajica, onda je tu visak i jedan spic, posto i Ristic moze igrati naprijed.
stopera nek izmisle kako znaju
zaboravio sam i Smajica, onda je tu visak i jedan spic, posto i Ristic moze igrati naprijed.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma Ristić nam je možda i najbolji igrač na pripremama. Sredina Trninić - Bekrić - Ristić...Pršeš i Maksimović su također sasvim ok, Hodzic kao zamjena za Trninića, a Martelat nepoznanica. Ukoliko Lukanović ili Osmanović bude igrao napad, onda je desno Rastoka, lijevo Amer Bekić, sa zamjenama Smajićem i Livančićem.ultrasstyle_tz je napisao/la:ako vrate Martelata onda bi trebali uzeti Hairlahovica u vezni red, jer tesko da Prses moze biti starter a Ristic i Maksimovic su vise konkurencija Bekricu i gore naprijed.
A ako dodje stoper i Pero se vrati na beka, onda taman lijevo krilo moze Almir Bekić, desno Rastoka a napad Amer, ili cak Bekici da igraju krila.
Puno puno je opcija, taj stoper nam nije neophodan samo kao stoper, jer eventualnim pomjeranjem Pere na beka dobijamo dosta vise opcija prema naprijed.
kad se samo sjetim kolektivne kuknjave prije par sedmica a vidi sad napadamo titulu

-
- Kontakt:
nije to k.uknjava nego fakticko stanje u kom se klub nalazi, i polako ima jos do sezone.
krenuli su sa nasim igracima proizvodnjom guranjem mladjih,a onda smo se nekako presaltali opet na polovnjake iz srbije, i ove starohane, svaki put isto.
krenuli su sa nasim igracima proizvodnjom guranjem mladjih,a onda smo se nekako presaltali opet na polovnjake iz srbije, i ove starohane, svaki put isto.
-
- Kontakt:
Koliko sam uspio vidjeti na streamu protiv veleza, Martelat je dobar igrac. E sada, oni moraju da skontaju optimalno linije i da srezu gdje je visak i pojacaju odbranu, sto i mi neznalice vidimo. Bekric mi je nepoznanica jer koliko sam uspio upratiti, nema bas sve daske u glavi, iako je definitivno dobar igrac za PL.. A kada takvi povedu kolo van terena, teško je odrzati tim. Volio bih da Martelat ostane, ali ako se nema para, neka racionaliziraju sve pozicije u skladu s tim. Uglavnom, kako je ocajno krenuo prelazni rok, u slučaju da se uigraju i pojacaju zadnju liniju, imamo tim za prvih 5. Ujednacenija ekipa uz iskusne igrace, a samim tim, i bolja od proslosezonske.Karambeu je napisao/la:Od stranaca trenutno imamo Lakića, Uzelca, Lukanovića, Trninića, Ristića.MakabiTuzla je napisao/la:Stoper nam je neophodan, prema naprijed ima i previse igraca. Ne znam kako ce srezati kvotu stranaca. Ali za sada ovo izgleda pristojan tim. Samo da ne bude nekih problema u upravi kako mi to znamo zapetljati i da sezonu odigramo k'o ljudi.
Dozvoljeno je imati četiri stranca, to vjerovatno znači da ne ostaju ni Martelat niti Marengo. Pitanje je da li neko od ovih gore nabrojanih ima dvojno državljanstvo, ukoliko nema, jedan je višak.
Ima li informacija kako ide prodaja clanskih karti??
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
ili da malo preformulisemo pitanje, koliko vas je drugovi dosad uzelo clanske? 

Prije ti Osmanovic igrati ne lijevom krilu nego AM.BekicKarambeu je napisao/la:Ma Ristić nam je možda i najbolji igrač na pripremama. Sredina Trninić - Bekrić - Ristić...Pršeš i Maksimović su također sasvim ok, Hodzic kao zamjena za Trninića, a Martelat nepoznanica. Ukoliko Lukanović ili Osmanović bude igrao napad, onda je desno Rastoka, lijevo Amer Bekić, sa zamjenama Smajićem i Livančićem.ultrasstyle_tz je napisao/la:ako vrate Martelata onda bi trebali uzeti Hairlahovica u vezni red, jer tesko da Prses moze biti starter a Ristic i Maksimovic su vise konkurencija Bekricu i gore naprijed.
A ako dodje stoper i Pero se vrati na beka, onda taman lijevo krilo moze Almir Bekić, desno Rastoka a napad Amer, ili cak Bekici da igraju krila.
Puno puno je opcija, taj stoper nam nije neophodan samo kao stoper, jer eventualnim pomjeranjem Pere na beka dobijamo dosta vise opcija prema naprijed.
-
- Kontakt:
ovaj martelat je top igrac kakvog trebamo mlad brz .sto se tice kvote stranaca ja bih prioritet stavio da on ostane mali ima tek 19god
-
- Kontakt:
Tacnije, koliko nas je uplatilo, jer se jos izrađuju:)Sariel1987 je napisao/la:ili da malo preformulisemo pitanje, koliko vas je drugovi dosad uzelo clanske?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Je li se smiju imati registrovana 4 stranca za utakmicu, ili 4 stranca generalno u klubu? Ako je za utakmicu, onda svi mogu proći, samo će se rotirati oni koji su prijavljeni tad.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
bitno je uplatitMakabiTuzla je napisao/la:Tacnije, koliko nas je uplatilo, jer se jos izrađuju:)Sariel1987 je napisao/la:ili da malo preformulisemo pitanje, koliko vas je drugovi dosad uzelo clanske?

martelat ima 22 godine.1919tuzlak je napisao/la:ovaj martelat je top igrac kakvog trebamo mlad brz .sto se tice kvote stranaca ja bih prioritet stavio da on ostane mali ima tek 19god
-
- Kontakt:
ja sam procitao 19god al hajd geneealno je dobar igrac za onlve nase lige bolji od svih ovih stranaca
-
- Kontakt:
po propozicijama za ovu sezonu mozes imat vise registrovanih stranaca, ali max. 4 u zapisniku za utakmicu i imaju pravo nastupa za jednu utamicu cl.27...Aerials je napisao/la:Je li se smiju imati registrovana 4 stranca za utakmicu, ili 4 stranca generalno u klubu? Ako je za utakmicu, onda svi mogu proći, samo će se rotirati oni koji su prijavljeni tad.
kao pravilo za tri igraca u-21...
-
- Kontakt:
Bekrijasamirr je napisao/la:Evo Bekrica evo ludila

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ne znam zašto Da Amer igra krilo on je meni ekstra špici na krilu ni nikako ne lezi,vidim i tog nekog Trnicica gurate,po meni ako već ide 4-3-3 Vezni red Martelat-Bekric-Ristic
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.