FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Prvi gol Valdesov drugi Maxvelov covjek mu bjezi i to je to..previse opusteno su usli u drugo poluvrijeme i to im se obilo od glavu uglavnom bice zanimljivo u revansu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Fino sa, vas pitao na poluvremenu previše ste se digli komentari tipa uvalićemo im tricu hoćete hoćeteLBJ MVP je napisao/la:Messi Arsenalu daje golove samo na Nou CampuNa Jednom je napisao/la:Nemogu prezalit onaj lob Messi-a ili onu petu Pedra![]()
![]()
Da vas opet pitam jel vas strah?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jaoooooo sto mi najcrnje,ko ce sad paju izdrzati.Ima jos dosta do revansa

MVP - Messi-Villa-Pedro
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja nemogu da vjerujem sta gledam covjece. Opet ista tekma kao i prosle godine samo sto su sad samo jednu sansu uspjeli iskoristit. Neznam sta Guardiola konta sa ovakvom ekipom. Pa kraj tekme je docekalo 4 beka !!!
Maxwell je klocina, vece nema. Vise nikad ne treba zaigra. Valdes isto katastrofa. Messi prelos.
Sve u svemu ne bi mi bilo zao da Arsenal prodje jer Barca to dosad pokazanim nije zasluzila.
i da, sudije su ostetile barcu veceras, sto ne umanjuje pobjedu arsenala ni sekunde.
Maxwell je klocina, vece nema. Vise nikad ne treba zaigra. Valdes isto katastrofa. Messi prelos.
Sve u svemu ne bi mi bilo zao da Arsenal prodje jer Barca to dosad pokazanim nije zasluzila.
i da, sudije su ostetile barcu veceras, sto ne umanjuje pobjedu arsenala ni sekunde.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 16 feb 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Rezervni golman Bilefelda ili Ahena je klasa za valdeza
Thomas Müller - Fußballgott
Pad samopouzdanja zbog remija sa Sportingom.. Nadam se da ce to i Athletic iskoristit..
Fina utakmica.. Niste bili svoji veceras kao ni u subotu..
Fina utakmica.. Niste bili svoji veceras kao ni u subotu..
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Po meni je messi malo sjebo tekmu,ima 1 zicer na pocetku fula,2 put na drugoj strani sami stoje villa i pedro on suta
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
...ma valdes je veceras pojeo ****...slabo je reagirao kod oba gola...ali nije on sam kriv...igraci su morali zabiti one 3,4 stopostotne sanse...nadam se da ce u revansu bolje igrati...-Barcelona- je napisao/la:valdez nas izdominiro![]()
arsenal je zasluzio ovo i svaka im cast
Ma nije nikakva kradja i nemoj na to izvlaciti se, Barca imala 5 zicera nije pogodila znaci igraci su krivi nemas sta sudiju kriviti, zahvali se Mesiu, Pedru i Valdezu.thenaturalone je napisao/la:Kakva kradja. Dva cista penala nisu sudjena, jedna ruka u 16 kod ponistenog gola i sad kad je Arsavin pogrijesio, a Song je trebao dobiti drugi zuti jos u 20 minuti.
Pored ove kradje ima i nasih gresaka, Messi je morao zabiti i kod druge sanse dodati Villi a ne sutati.
Kako god odlicna utakmica ako se izuzmu sudijske greske koje su direktno uticale na rezultat, pametno je sto je Pique dobio zuti tako da se slijedecu utakmicu koja ce biti rutina ocistiti, nema sumnje da cemo im dati 5.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
2-1 arsenal pobjedio,nema veze kada dodju na camp nou gotovi su...jedan gol nam je dovoljan i prolazimo..sad se sigurno raduju navijaci arsenala -paja pogotovo
,al ko se zadnji smije najsladje se smije...
znaju arsenalovci da gube sljedeci put na camp nou...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Opet flop of the game e jbg dvaput zaredom stvarno ne ideDAVID VILLA 7' je napisao/la:Po meni je messi malo sjebo tekmu,ima 1 zicer na pocetku fula,2 put na drugoj strani sami stoje villa i pedro on suta
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma potpiso' bi do finala poraze na strani sa postignutim golom... Messi zadnjih pola sata uzasan... Neshvatiljiva izmjena villa-keita ali eto... na nou campu ne bi trebalo biti problema

ser del barça es el millor que hi ha !
Na Jednom je napisao/la:Odskakući maLac u stilu sa avataromdon_burza je napisao/la:Rezervni golman Bilefelda ili Ahena je klasa za valdeza
hehehe
to ti je buraz realnost
on ti je najprecjenjeni golman u istoriji fudbala
bolji vam je bio i onaj dutruel kad vam je branio
Thomas Müller - Fußballgott
Prvo poluvrijeme je igrala Barcelona...
Drugo poluvrijeme kao amaterska ekipa koja se ne zna posteno s loptom sastaviti...
Drugo poluvrijeme kao amaterska ekipa koja se ne zna posteno s loptom sastaviti...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 16 feb 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
...ne bih se slozio da nece biti problema na nou campu...pique ne igra...nemamo dostojnu zamjenu za nj...puyol je izgubio na brzini i nemoze se nositi s brzim napadacima arsenala...treba pritisnuti i dati gol u prvih pola sata,pa jos jedan u dr poluvremenu,e tek tad mozemo reci da nema problema... 
- thenaturalone
- Kontakt:
Spomenuo sam vec i da ima Messieve krivice, tacnije uskratio nas je za dva gola ( jedan morao dati a drugi je trebao asistirati Villi ) ali dobro sta sad, nekad i on mora zakazati.haxonja je napisao/la:Ma nije nikakva kradja i nemoj na to izvlaciti se, Barca imala 5 zicera nije pogodila znaci igraci su krivi nemas sta sudiju kriviti, zahvali se Mesiu, Pedru i Valdezu.thenaturalone je napisao/la:Kakva kradja. Dva cista penala nisu sudjena, jedna ruka u 16 kod ponistenog gola i sad kad je Arsavin pogrijesio, a Song je trebao dobiti drugi zuti jos u 20 minuti.
Pored ove kradje ima i nasih gresaka, Messi je morao zabiti i kod druge sanse dodati Villi a ne sutati.
Kako god odlicna utakmica ako se izuzmu sudijske greske koje su direktno uticale na rezultat, pametno je sto je Pique dobio zuti tako da se slijedecu utakmicu koja ce biti rutina ocistiti, nema sumnje da cemo im dati 5.
To sve opet ne umanjuje greske sudija koji su Arsenalu dozvolili da ovu utakmicu igraju i rukama, a Songa umjesto da posalju u svlacionicu, dozvoljavaju mu najmanje 5 grubih startova koji su bili za zutog.
Sreca ima revans, a u dvije utakmice ne mozemo biti pokradeni tako da se ne bojim.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nisam vjerovao da cu ovo ikad napisati ali Messi vam je danas bio najslabiji, bar po meni. upropastio je nekoliko cistih prilika koje bi sigurno odlucile utakmicu.
ali mozda ce u revansu ispraviti greske
ali mozda ce u revansu ispraviti greske
Ma ja se tog revansa najvise i plasim.
Ako je ovde Arsenal dao 101 % svoje snage,tamo ce dati 201 %.
Treba izdrzati muski sve prozivke od strane navijaca Arsenala,ali niko ne treba da zaboravi da se igra i revans,lepo cemo popricati tek posle drugog meca.
Ako je ovde Arsenal dao 101 % svoje snage,tamo ce dati 201 %.
Treba izdrzati muski sve prozivke od strane navijaca Arsenala,ali niko ne treba da zaboravi da se igra i revans,lepo cemo popricati tek posle drugog meca.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozel mi neko postavit sliku onog ponistenog barcinog gola iz prvog poluvremena ako nije problem 
Guardiola zatvara u 60 minuti,alal ti vera..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.