FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

roy_makaay
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la roy_makaay » 20 jan 2011, 14:52

haxonja je napisao/la:
Ona sto je bolje placena od BL, i kvalitetom tu negdje! :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Puuuu in your face :geek:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 jan 2011, 14:54

Romariooo je napisao/la:Haha, dodjem na temu da vidim sta ima novo u Bayernu, a vidim pise se o pekari koju drzi moja tetka hahahah

Cuj to sad, tetka drzi pekaru. :D

Heh, jest ozbiljno, nije zezancija, spomenutu pekaru magistrala drzi tetka, ne kontam kako je dosla pekara do ove teme al ajd, za Bayernovce ce biti besplatnih slanaca i pereca, prenijet cu joj kako ste nahvlalili hah
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 jan 2011, 15:29

Borussia Dortmund are set to sign Turkish right-back/winger Hamit Altintop (28) on a three-year deal before January 31...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 jan 2011, 16:05

Ribery se nece vratiti protiv Bremena, nego ce vjerovatno to biti protiv Kölna.
Kroos konacno skinuo gips, ali i njegov povratak se ocekuje tek polovinom februara.
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 jan 2011, 17:56

lipo me neka muka oblada vise zbog ovog Bayerna ili su u gipsovima ili nezadovoljni ili tvrdoglavi,,nikoga ne kupuju,,neznam vise zbilja me muci ta situacija
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2011, 20:22

http://www.footballpress.net/index.php? ... dsel=77329 :D

Navodno se jos sprema prodaja Hamita, koju ja u svakom slucaju odbijam. :x
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 jan 2011, 23:32

najbolje da rasprodamo sve igrace iz prve postave da da igramo sa ono malo klupe i talentima iz b tima :oops: :twisted: :evil:
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 jan 2011, 00:20

omere ne brini za altintopa od toga nema nista , jer neku informaciju o njegovoj prodaji ni jedna ozbiljna njemacka stranica, televizija, njemacki medij bilo koji nije objavio....ove kojekakve stranice uvijek nesto lupaju :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 21 jan 2011, 00:26

Bommel jednom nogom u Wolfsburgu! :D Kao i Haas u Midlesbroughu :cry: :lol:Altintop, po njegovim riječima, ostaje.
A zamjena za Klosea na ljeto je Fernando Llorente za 24 mil. Nije sigurno, ali kažu kako je lično on u jednom intervjuu to rekao :? , a sad ko će mu znati :?

Genetsko mekinje :?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 jan 2011, 11:54

effe_sa je napisao/la:omere ne brini za altintopa od toga nema nista , jer neku informaciju o njegovoj prodaji ni jedna ozbiljna njemacka stranica, televizija, njemacki medij bilo koji nije objavio....ove kojekakve stranice uvijek nesto lupaju :D
Slazem se. Ne bih me cudilo da na kraju (ako iskoristi priliku i odigra na nivou) produzi ugovor na jos jednu godinu.

Istina je da Dieter zeli MvB-a, on se kao nesto necka. Ja bih ga pustio i usparao koji milion, svakako nam ne moze vise puno pomoci. Osim toga, imamo sasvim dovoljno igraca na njegovoj poziciji. Ne bi trebalo zaskripati. :D
Vom Jäger zum Gejagten

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 jan 2011, 16:46

Bayern pregovara s vratarom Schalkea Manuelom Neuerom, ali pregovori zasada nisu urodili plodom. Ukoliko se ne završe uspješno, Krešić je prvi 'pick’. Nije to veliko iznenađenje jer je bivši mladi hrvatski reprezentativac izvrstan vratar koji je u PAOK-u pokazao svoju klasu.. tako vele mediji :?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 jan 2011, 16:48

Alves i dalje ne zeli prihvatiti platu koju mu nude,trebalo bi lupit Barcu po usima,dat mu platu koju zeli i dovesti ga nama :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 jan 2011, 17:11

van gall je napisao/la:Alves i dalje ne zeli prihvatiti platu koju mu nude,trebalo bi lupit Barcu po usima,dat mu platu koju zeli i dovesti ga nama :D :D
Heh, jedva ceka da dodje kod vas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jan 2011, 17:13

Romariooo je napisao/la: Heh, jedva ceka da dodje kod vas
Ocigledno je da ga samo suske zanimaju, tako da se ne bi previse obazirao na to u kojem timu igra.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 jan 2011, 17:14

Romariooo je napisao/la:
van gall je napisao/la:Alves i dalje ne zeli prihvatiti platu koju mu nude,trebalo bi lupit Barcu po usima,dat mu platu koju zeli i dovesti ga nama :D :D
Heh, jedva ceka da dodje kod vas
Hoces reci da je nemoguce,vidi se da igra za pare,normalno svako igra al njemu je to na bitnije od cluba,kad u Barci nece da ostane dok ne dobije platu nece mu biti bitno hocel doci U Bayern ako dobije platu koju zeli ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 jan 2011, 17:16

Omerbavarac je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: Heh, jedva ceka da dodje kod vas
Ocigledno je da ga samo suske zanimaju, tako da se ne bi previse obazirao na to u kojem timu igra.
Hoce frajer 7 miliona po sezoni, barca mu nudi 6 miliona, a ko ce placati toliko beka, plus Barci bi morali platiti najmanje 30 miliona za njega, dakle nema nista od toga

Ako ode iz Barce jedino to City moze platiti, ili mozda Celzi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 jan 2011, 17:20

Klose hoce u prvu postavu, kaze da Bayern ne moze bez njega u prvoj postavi 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jan 2011, 17:21

[quote="Romariooo"
Hoce frajer 7 miliona po sezoni, barca mu nudi 6 miliona, a ko ce placati toliko beka, plus Barci bi morali platiti najmanje 30 miliona za njega, dakle nema nista od toga

Ako ode iz Barce jedino to City moze platiti, ili mozda Celzi[/quote]
Vjeruj mi da to i Bayern moze platit, ali nece. 8-)
Uostalom imamo podjednako dobrog desnog beka, tako da ja i ne bih zelio Brazilca u Bavarskoj. :P

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 jan 2011, 17:57

Naravno da Bayern moze platiti, moze mu i Barca dati toliku platu, ali sto je previse, previse je, ozbiljni klubovi moraju drzati to nekog reda, ako se je nekom beku malo toliko para po sezoni, onda komotno moze razguliti.

Zato mislim da ni Bayern ga ne bi uzeo i da je cak jeftiniji od 30 miliona, jeste da bi on i lahm bili najjaci bekovski tandem na svijetu, ali onda bi opet morali kupiti i dva stopera najbolja na svijetu i najboljeg zadnjeg veznog, da bi pokrivali ono sto ostane iza takve dvojice jako ofanzivnih bekova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 jan 2011, 18:28

Prve provokacije iz Italije stižu od veterana i stopera Intera Marca Materazzia. Naime, Talijan je izjavio:
"Igrali smo loš nogomet i donijeli titulu. Nadam se da će se to desiti opet. Van Gaal neka igra lijep nogomet, mi idemo do kraja."

Ja bih makar sutio i stidio se,oni se diče svojom sramotom xD
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.