Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Carlo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2011, 12:50

Blue City je napisao/la:Nije da provociran ali Wenger je rekao ako prodaju Fabregasa kojeg jesu i Nasrija kojega će najvjerovatnije prodati da onda se nemogu smatrati velikim klubom ;)
Ne moraju igrati zvijezde da bi klub ostao 'veliki'. Uglavnom, važno je da je City velik klub.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 15 avg 2011, 12:52

armin arsenalovac je napisao/la:mozel mi neko dati link stranice od manchester citiya treba mi :D
Evo:www.mcfc.co.uk/
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 15 avg 2011, 13:26

Carlo je napisao/la:
Blue City je napisao/la:Nije da provociran ali Wenger je rekao ako prodaju Fabregasa kojeg jesu i Nasrija kojega će najvjerovatnije prodati da onda se nemogu smatrati velikim klubom ;)
Ne moraju igrati zvijezde da bi klub ostao 'veliki'. Uglavnom, važno je da je City velik klub.
Samo ponavljam ono što je Wenger rekao nikoga nevrijeđam ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 avg 2011, 14:22

nije da spamam, al konacno je i to zavrsilo i neka je otisao, bolje neg da je ostao, nebi pruzao nikakve igre, sad nek propada u Barceloni, i treba mu. igrac koji je nezadovoljan ii zeli otici iz kluba, nebi ga zadrzao ni sekunded, Koliko je Arsenal zaradio? mozel i kakava zamjena za Fabregasa da se sa nadje?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 14:24

Wenger: 'Our fans can be proud of the way we run the club'

Ubijam se od ponosa :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 14:24

Ja bih volio da zamjena za Cesca bude Cahill i neki odlican spic, Arsenalu vise ne treba, promjeniti taktiku na staru Arsenalovu koja je sve do sad osvojila, staviti Jacka i Songa u vezni red, Ramseya i Frimponga i Diabya i Rosickog da ih mijenjaju i to je to..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 14:27

Wenger rejects reports that Arsenal have had bid for Jadson accepted. Boss rules out Tevez move too

:lol: :lol: :lol:

Ovaj samo odbija tvrdnje,necemo mi nikoga dovesti :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 avg 2011, 14:32

Megamon je napisao/la:Wenger: 'Our fans can be proud of the way we run the club'

Pa i trebao bi se ponositi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 14:33

slika

Cigan je poceo vec sa ljubljenem smradalonskog dresa.Dabogda citavu karijeru presjedio na klupi.

siłenT.
Kontakt:

Post Postao/la siłenT. » 15 avg 2011, 14:34

Zašto bi se trebao ponositi ? Zato što niste osvojili trofej 6-7 godina i što ste prodali glavnog igrača ? :roll:
Ese portugués, hijo puta és!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 14:37

siłenT. je napisao/la:Zašto bi se trebao ponositi ? Zato što niste osvojili trofej 6-7 godina i što ste prodali glavnog igrača ? :roll:
Megamon je napisao/la:Wenger: 'Our fans can be proud of the way we run the club'

Zato sto Arsenal posluje bez kredita za plate, bez nekakvih minusa, a zadrzava dobar plasman, zato sto sam sebe odrzava za razliku od Barcelone koja to ne moze..
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 15 avg 2011, 14:39

Idi španska kurvo, idi.

Puno ce mu srece trebati jer ce propasti u tom klubu. I zelim mu brzo da propadne !!

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 15 avg 2011, 15:02

Ajde neka je otišo ,neka su s tim završili...vec su mi dosadili......ali cudan je ovaj Wenger.......sto nije malo zajebavo Barcu.....mogo je prodat Fabregasa i još tražit Affelaya.....da mu pošalje i onako propada u
Barceloni a talentovan igrac....a gledam isto ebete se u vezi golmana.....a mogo je
dovest Stekelenburga iz Ajaxa koji se je i sam nudio i govorio da želi zaigrat jednom u Arsenalu,ako nije njega htio mogo je džabe dovest jdnog od najboljih mladih golmana na svijetu....Francisca Guilerma Ochou.....
koji je ovo ljeto prešao u francuski Ajaccio..i ako vjerujem da ce jednom branit u velikom klubu......neznam cudna je ta politika Wengera....žao mi je vas navijaca Arsenala...koji uvijek idete u sezonu sa nekim ciljem ali nakraju sve loše završi.......
Zadnja izmjena: marijo_leeds, dana/u 15 avg 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 avg 2011, 15:04

jednog od najboljih mladih golmana na svijetu mi imamo,sta ce nam drugi
Rođen s tobom da budem

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 15 avg 2011, 15:05

slika

slika

Crkni cigane smradalonski!
Hala Madrid !

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 15 avg 2011, 15:06

navijam za MAN UTD ali da se ja pitam ja bih ovog fabregasa držao na tribinama barem dvije godine i nakon toga bi godinu presjedio na klupi i igrao bi samo kup utakmice **** katalonsko i smradovi iz shitalone
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 15 avg 2011, 15:08

Faraon iz Visokog je napisao/la:jednog od najboljih mladih golmana na svijetu mi imamo,sta ce nam drugi
Ja samo kažem svoje mišljenje...ajde vidjet cemo..volio da ove sezone nesto napravite.....sad za prvenstvo nemogu rec da ste favoriti....ali za Carling Cup ili FA cup probajte tu nesto napravit......

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 15:10

Da ga hoce sad Pique dobro naguziti u prkno,ionako je ono gey klub.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 15 avg 2011, 15:14

pokazite malo postovanja covjeku koji je tu bio 8 godina i koji vas je budimo realni 4-5 sezona drzao u vrhu.
lik je imao san da se vrati u barcu a vratit se u ovu barcu relano bi htjeli svi i nepostoji igrac koji to nebi htio.

a po meni vise mozete svoj bijes iskazat na wengeru znalo se da ga nemoze zadrzat pa je komotno mogao ovu ponudu prihvatit i u junu pa do sad nac milion zamjena a ne kad sampionat pocne.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 15 avg 2011, 15:21

maloprije gledam klip na stranici najbolji golovi prosle godine rezervnog sastava, ako je tome vjerovat, zasto je aw pustio JET-a da ode, fantastican je mali, a isto tako ovaj Luke Freeman izgleda strasan, henderson isto, samo je pitanje vremena kada ce ih wenger poceti stavljat na klupu

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.