Ima neko ko više od mene poštuje Higuaina to je dobroPortillo je napisao/la:Ma nisam njega ni racuno, od svih Canterana, da se probiju do prvih jedanaest ocekujem Sarabiju i Jesea, jer bi to moglo biti i realno ocekivati. Morata objektivno ne moze uspjeti u Realu, ne samo Morata nego i vec isklesani Benzema, jer ce Higuain pomest konkurenciju ko iz picke kad se vrati i on ce bit nas glavni napadac u narednih 10 godina, jedino ako bi se Moro zadovoljio klupom i eventualno cekao ozljedu Pipe i zabijao po 4 gola na utakmici. E sad sto se tice Alexa, pratio sam ga u Castilli, treba jos malo da sazrije za prvi tim Reala, ali prije bi Javija, momak je vec sa 22. godine bolji od pola vec potpuno sazrelih veznjaka, mislim da bi to bila savrsena inkvizicija, a moze jos mnogo napredovati i na njega bi mogli racunati minimalno jos osam godina.Nail for Real je napisao/la:Hahaha, onda zaboravi na Alexa. Ne mozes i jare i pare
.
btw. "Ne zelim da lazem, odrastao sam uz Raula, Morientesa, Carlosa, Figa a kao djecak, uvijek navijate za tim koji pobjedjuje..." - Javi, Javi, Javi...
Ma Javi mora doć ovoj ekipi niko osim njega ne treba
Btw moja lista za odstrijel:Gago,Lass,Di Maria,Adebayor,Pedro Leon ove Real ne treba od Kake još očekujem nešto mada,ako dođe dobra ponuda jer ima levata i njega prodat
Dovesti Javia,Pareja ubaciti Sarabiu i Moratu i to je dosta za sada vremenom nekog stopera iz naše škole progurat,a ako to ne uspije jbg ostaje nam Sakho