PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Agamemnon
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Agamemnon » 17 feb 2016, 20:35

plavousrcu je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Memara je napisao/la:Mene samo zanima o kakvim hiljadama eura pričaju Tuzlaci, pazi hoće za Zebu 200-300 hiljada eura. Zeba kad je bio mlad, igrao u pono većem klubu od Slobode, imao 28 godina prodan za 50 hiljada eura, jeste vi normalni imalo?

Kakve glupe konstatacije. Ako hoće nek izvole i plate koliko se traži, ako neće pa jel ih tjera neko??? Zašto prodavati takvog igrača za siću koja ti ne znači puno a bez njega možeš puno izgubit? Nama je Zeba sigurno jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji kotačić u borbi za Evropu, i bez njega bi ona bila upitna, pa ako ga žele jednostavno nek pokriju te troškove eventualno neizborene Evrope, zar nije logično? ;)
Kako cete u Evropu kad ne mozete licencu dobiti. Preko stele hocete do Evrope :)
Kada je mogao Siroki preko stele mozemo i mi.
Para vrti dje brkovi nece.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 17 feb 2016, 20:36

Ako im ne daju u Europu, odvesce ih Azmir u Ameriku :D
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 17 feb 2016, 20:41

Rinuka je napisao/la:Ako im ne daju u Europu, odvesce ih Azmir u Ameriku :D
K'o urođenike kakve jel? :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 17 feb 2016, 20:44

Ado76 je napisao/la:
K'o urođenike kakve jel? :lol: :lol:
Mogu preko ljeta tovariti kamione, da ostanu u formi :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 feb 2016, 20:46

cadillac je napisao/la:Nema Seljkan para za Zebu
Bravo.. :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 feb 2016, 20:46

Ako uzmete 20.000 eura kilo kafe i kilo šećera udarajte se nogom u guzicu.

Čovjek osvojio duplu krunu igrao europu i otišao za 50 000eura u 28 godini. Oni hoće po miliona eura, milion maraka, u 32 godini života na osnovu dvije pripremne utakmice. Hajd da je u Europi igrao pa nešto na guzove 50.000 eura. Blokirani svi računi kluba oni hoće 500.000 eura pa ne ide to tako sinovi.

Koja će bolan budala dat te pare, kad su ga kad je bolji bio, mlađi i igro u jačem klubu manje plaćali.

Vratite se malo u realnost. Pirić, ordagić možete te cifre očekivati neke 200-300. I to ako vam se poklopi.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 feb 2016, 20:55

Hahahhahahaha :urnebes: Uvijek cirkus s tuzlacima :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 feb 2016, 21:07

cadillac je napisao/la:Nema Seljkan para za Zebu
nemoj dvaput reć , poslaće vam ponudu preko oslobođenja kako ne bi bila validna ali samo da pokažu da su poslali :D :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 17 feb 2016, 22:10

Kakvo oslobođenje, express je njihov nivo

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 feb 2016, 22:19

Memara je napisao/la:Ako uzmete 20.000 eura kilo kafe i kilo šećera udarajte se nogom u guzicu.

Čovjek osvojio duplu krunu igrao europu i otišao za 50 000eura u 28 godini. Oni hoće po miliona eura, milion maraka, u 32 godini života na osnovu dvije pripremne utakmice. Hajd da je u Europi igrao pa nešto na guzove 50.000 eura. Blokirani svi računi kluba oni hoće 500.000 eura pa ne ide to tako sinovi.

Koja će bolan budala dat te pare, kad su ga kad je bolji bio, mlađi i igro u jačem klubu manje plaćali.

Vratite se malo u realnost. Pirić, ordagić možete te cifre očekivati neke 200-300. I to ako vam se poklopi.
Kad već pratiš temu, vjerovatno si upratio da se svi slažemo da čovjek ne vrijedi tih para. Al isto tako da je vrijedniji da ostane u timu, nego da dobijemo tu siću novaca.
Što čitaš samo što ti štima :mrgreen:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 feb 2016, 22:20

To je već pravi navijač. Bolje da ostane da vam donese trofej ili europu. Para će biti na ovim talentima. Ha ja.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 feb 2016, 22:23

Pa logično, ako već imamo realne šanse da izborimo evropu. Tu ćemo odmah dobiti više novca nego od što bi dobili od transfera. Pa nek ga onda na ljeto prodaju za gajbu piva ako hoće.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 feb 2016, 22:25

Vi u evropu hmmm

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2016, 22:32

amazon je napisao/la:Vi u evropu hmmm
sta fali..pa dosta nam je je seljkan drzavu blamirao gdje god je stigao ....pa da se malo zarotiramo :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 feb 2016, 22:36

staragarda je napisao/la:
sta fali..pa dosta nam je je seljkan drzavu blamirao gdje god je stigao ....pa da se malo zarotiramo :urnebes: :urnebes:
Mislis skupljao bodove za napacenu ligu da je lakse drugim klubovima kad osvoje jer cemo skoro biti nosioci pametnjakovicu...Ali ti si do juce pratio drugu ligu sta ti znas o evropi, realno... :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2016, 22:41

amazon je napisao/la:
Mislis skupljao bodove za napacenu ligu da je lakse drugim klubovima kad osvoje jer cemo skoro biti nosioci pametnjakovicu...Ali ti si do juce pratio drugu ligu sta ti znas o evropi, realno... :kafa:
al i vi se u evropu razumijete ko mara u kriv k u r a c :urnebes: :urnebes: ....vi ste evropu igrali nekad prije rata...prije 30 godina...realno

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 17 feb 2016, 22:42

amazon je napisao/la:
Hhehehheheh,e nemojte nam vise vi skupljati bodove,pa nikad nosioci ne bili,e braco moja mila,nakon 10.g.prosli dva pretkola i sad oni nesto,da nije smijesno bilo bi zalosno :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 feb 2016, 22:45

Pa sta ces kad smo samo mi osvajali titule morali smo igrati najjace takmicenje u evropu. Vi ste poslije 10 godina pokusali i fino ste se proveli s 10 komada :urnebes: :urnebes: I ti mi se nasao pisati nesto :urnebes: Sad ce racunanje ciji je jaci protivnik bio :damn: :damn:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 feb 2016, 22:48

Ma slabo nasi klubovi igraju u europi. Od ovih sto stalno igraju, Zrinjski i Siroki nikad nista nisu uradili, Zeljeznicar prodje nekad do 3. pretkola EL ili odmah ispadne kao i svaki nas predstavnik u 2. pretkolu CL a Sarajevo dodje do 3. pretkola skoro svaki put i odigra 2 play-offa u EL ali djaba kada se to rijetko desi i kada niko drugi to ne ostvari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2016, 22:50

skupljaju ljudi bodove po predkolima... :urnebes: :urnebes: ..i to malo kad da nas nisu obrukali da se zapitas jel do njih il je do leotara :D :D ....a od iduce sezone jedinu evropu koju ce vidjet je opet ova antalija...ako vodu plate u medjuvremenu :urnebes: :rol: :rol: ...al sa kim ces uci o objasnjavanje kad je njima ovaj sto po krovovima hoda top trener :urnebes: :urnebes: ...edis ONAJ mulalic :mrgreen: :cool: :cool:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []