Ja da sam trener nijedan navijač se ne bi smio približiti terenu. Isto tako igrač koji bi prišao poslije utakmice navijačima da ga pljuju istog trena bi letio iz kluba.dimitrijevic je napisao/la:Danas oko tridesetak momaka(jezgro grupe) posjetilo igrace na treningu i obavljen razgovor u vezi derbija,ali i zadnje utakmice.Nije bilo prijetnjih i ruznih rijeci,receno je Svraki i Jamaku da moraju biti primjer igracima koji dodju sa strane,a ne obrnuto.Svraka se ne smije kriti iza igraca i tako te stvari(traka),a Jamak se mora znojiti i trcati i poceti igrati pristojan fudbal.Kerla je opomenut zbog odlaska u svlacionici odnosno nedolaska ispred nas poslije tekme i to mu je zadnji minus koji je mogao napraviti prema svetom dresu s obzirom na onaj nenajavljeni odlazak i jos neke stvari su im recene onako realno za ubuduce..
Ovo boldirano ... kakav bolan zadnji minus. I šta će biti ako se opet ne pojavi? Ljudi moji jeste li vi normalni? U ovom gradu svi kao hoće da su jako bitni, da se oni za nešto pitaju, a pojma nemaju ni o čemu. Hajde molim te reci mi šta će biti ako se neki od igrača opet ne pojavi ispred navijača. Navijači će staviti nekog drugog da igra?Presmiješno.
Nije prišao navijačima da ga pljuju i to je minus prema svetom dresu???
Imamo trenere, direktora, upravu, oni će raditi svoj posao, njima će se igrači pravdati.
Naše je da navijamo ... i ništa više.
Fakat se trudim da mi kreteni ne ogade fudbal.
Volim te Željo