Samo aludiramo na pljačku federalnog budžeta od strane dvije političke klupske prćije. To je novac svih nas, ništa loše, na to imamo apsolutno pravo jer je to i naš novac.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:24Uz duzno postovanje prema navijacima Celika, vi ste ljudi u federalnoj i jedva egzistirate. Kako mozete sebi davati za pravo da prozivate nekoga ovdje za bilo sta?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ali bi uredno dao pare da se napravi u Tuzli stadionRubikovaKocka je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:26Samo aludiramo na pljačku federalnog budžeta od strane dvije političke klupske prćije. To je novac svih nas, ništa loše, na to imamo apsolutno pravo jer je to i naš novac.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:24Uz duzno postovanje prema navijacima Celika, vi ste ljudi u federalnoj i jedva egzistirate. Kako mozete sebi davati za pravo da prozivate nekoga ovdje za bilo sta?

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
A Kevelj SDA... A Steta i Niksic SDP... A Marić opet SDA... a Kljako NES... A Zvizdic, Campara i ekipa NiP... a Rahimic Admir nije jos nista samo pun para...jurisicduska je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:25Mrtva trka između Veleža i komšinica ko će više zasjest na državne jasle.
SDA I SDP projekti.
Cija smo prcija mi duskice
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pitanje za navijace Celika,ako je ovo tema premier liga BIH sta koji **** vi radite na njoj??Ima tema prva liga federacije i šibe tamo imate li dostojanstva imalo?Pa **** misa gurnut ce mo vam jedno 50000 svakako vam je to godisnji budzet samo da prestanete moriti!
-
- Kontakt:
Koje su cijene vasih karata na utakmicama?avenija je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:13Čelik je zavrsio sezonu u trećoj ligi sa 1150 članova, cijena članske koja je važila do 1.1. 2024 je koštala 60 KM.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:43Zasto su se ovi zenicani trigerovali ovoliko. Zar oni nisu zatvorili vrata svakoj politickoj pomoci i okrenuli se socios modelu sa 500 clanuva gdje godisnje skupe za februarsku i martovsku platu Nermina Haskica![]()
Koliko je Velež imao članova i po kojoj cijeni pa da činjenično sračunamo ko je više novčano doprinjeo svom klubu kroz članstvo.
Čelik koji je igrao treći rang sa Batonom, Nemilom i Moščanicom ili najuspješniji Velež poslije rata, finale kupa itd.
Konkretno mi odgovori cijena članske Veleža i broj članova 2023 godine.
Čelik 1150 članova cijena 60 KM.
Nemoj samo prepucavanja nego daj konrekretnu brojku.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Meraak1921
- Kontakt:
Licniznanstvenik je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:18JajanizPjedoja je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:16Otiću pjed kamenita vjata i molit da se i vama ovo desi. Nisam ja ničija budala.![]()
![]()
a kako su ti Braco i Remzo?
i kako ono čitaš neudalebus...![]()
Jajanee reci kako se zove djecija igra :
1. Poker
2. Ringe ringe raja
3. Tablic
-
- Kontakt:
gumi gumi...Meraak1921 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:44Licniznanstvenik je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:18JajanizPjedoja je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:16
Otiću pjed kamenita vjata i molit da se i vama ovo desi. Nisam ja ničija budala.![]()
![]()
1. Poker
2. Ringe ringe raja
3. Tablic

zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
Pametno, i ja im preporucujem, da trpe, i trpe, da im Rozman trpa
Nemaš pojma šta pišeš.avenija je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:36Da Velež dobija tolike milione od vlasti iz HNK i Mostara ja bi rekao svaka čast oni ga pune i izborili se za sebe ali su toliko zaronili u budzet SVIH GRADJANA FEDERACIJE, to je problem. Gdje su javni pozivi i gdje transparentnost i gdje su jednaki uslovi za sve od onog iz Bihaća do onog iz Tuzle. Nikšiću kmeru crveni krepaj kad se najedeš masne svinjetine.
Velež je od budžeta federacije dobio isto novca kao i Zrinski, po milion i po KM.
Mi od tog novca idemo na natkrivanje tribine i kupovinu stolica, a tribinu gradimo od gradskog budžeta, od kojeg smo, mi dobili 1.5 miliona KM, a Zrinski 1 milion.
Ovo je sva istina.
Vidi se šta mi gradimo, a šta to grade susjedi koji su oteli naš stadion?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ali koliko je jadno da cuclači budžetskih sisa koji stolice na stadionu nisu u stanju bili zamijeniti, a milionima u dugovima pričaju kako je Velež miljenik politike. A svaki dan se doslovno vide promjene na stadionu od tih para. Baš žalosno koliko neinteligentnih likova na jednom mjestu. 

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 31 maj 2024, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Mutanti u fazonu da je prihod od članskih bitna stavka finansiranja velikih klubova
Kako su ovako zaostali?

Kako su ovako zaostali?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Džaba si to pisao, ne razumiju. Misle da postoji jedan budžet, FBiH, nepismeni su i neobrazovani. Trud je uzaludan.mozak je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:59Nemaš pojma šta pišeš.avenija je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:36Da Velež dobija tolike milione od vlasti iz HNK i Mostara ja bi rekao svaka čast oni ga pune i izborili se za sebe ali su toliko zaronili u budzet SVIH GRADJANA FEDERACIJE, to je problem. Gdje su javni pozivi i gdje transparentnost i gdje su jednaki uslovi za sve od onog iz Bihaća do onog iz Tuzle. Nikšiću kmeru crveni krepaj kad se najedeš masne svinjetine.
Velež je od budžeta federacije dobio isto novca kao i Zrinski, po milion i po KM.
Mi od tog novca idemo na natkrivanje tribine i kupovinu stolica, a tribinu gradimo od gradskog budžeta, od kojeg smo, mi dobili 1.5 miliona KM, a Zrinski 1 milion.
Ovo je sva istina.
Vidi se šta mi gradimo, a šta to grade susjedi koji su oteli naš stadion?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Evo susjedi su naprimjer od isto para koliko smo i mi dobili uspjeli samo da sruše tribinu, mi još malo i završavamo betonske radove. 
Doduše kad malo bolje zavirimo u historiju slijed događaja je logičan. Neko je uspješan u rušenju, a neko u građenju.

Doduše kad malo bolje zavirimo u historiju slijed događaja je logičan. Neko je uspješan u rušenju, a neko u građenju.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- JajanizPjedoja
- Kontakt:
TablicMeraak1921 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:44Licniznanstvenik je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:18JajanizPjedoja je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:16
Otiću pjed kamenita vjata i molit da se i vama ovo desi. Nisam ja ničija budala.![]()
![]()
1. Poker
2. Ringe ringe raja
3. Tablic
Evo ti kujac
Mjzim Jemzu i Bjacu cigana. Hvala Željku Pejvanu.
a de niste trebali sveeee
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- JajanizPjedoja
- Kontakt:
Susjedi u zadnjih trideset godina dobili od grada i federacije trideset puta manje novca i zvanično stadion kategorija 3 i igraju grupne faze na svom stadionu.
Susjedi ugasili stari aluminij i na pragu su da ugase i ep hz hb izvlacenjem novca iz istih preko fiktivnih konkursa ili ti ga natjecaja
Pa dobro recimo da ste vi uništili sve na istočnoj strani....kasaba.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
JajanizPjedoja je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:12Majš pedejčino

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 17 gostiju.