FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
40' Sloboda je odmah mogla izjednačiti. "Zicer" Am. Bekiću obranio je istrčali Ivušić.
-
- Kontakt:
Amer Bekic i 2 2
Jaka li si odbrano na celu sa Saletom Chelliniom 

2 3
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
44' osječka je obrana još jednom izigrana. Loptu je na lijevoj strani prihvatio Ristić i onda s lijeve strane vrlo preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut za 2:3.
44' 2:3 - RISTIĆ
42' ovaj puta je Am. Bekić bio prisebniji i vrlo precizno loptu poslao kroz noge Ivušiću za poravnanje rezultata.
42' 2:2 - AM. BEKIĆ
44' 2:3 - RISTIĆ
42' ovaj puta je Am. Bekić bio prisebniji i vrlo precizno loptu poslao kroz noge Ivušiću za poravnanje rezultata.
42' 2:2 - AM. BEKIĆ
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 13 jul 2019, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Poslao loptu golmanu kroz noge a RISTIC POGADA I sloboda VODI 3 2
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hajd izgleda da ove sezone makar necemo biti operisani od davanja golova. Osijek je realno ozbiljna ekipa, ja msm da su kao 3. zavrsili prosle sezone, igraju kvalifikacije za EL, a i njima je ovo generalka. 3-2 vodimo, izgleda da ce Ristic biti najvece otkrice ove sezone po pripremama 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
Ko nam igra lijevo krilo, ako je Almir B. lijevi bek? Maksimovic je vjerovatno iza napadaca ili ga je lijevo bacio, a Martelata iza napadaca?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bhpremierliga12
- Kontakt:

Moguce da je Bekic krilo, a Ristic u napadu ili je Ristic na krilu. Po ovoj formaciji Prso i Martelat izgleda da igraju te zadnje vezne, sto i nije lose s obzirom da obojicu znaju vrlo dobro s loptom.Beduin je napisao/la:Ko nam igra lijevo krilo, ako je Almir B. lijevi bek? Maksimovic je vjerovatno iza napadaca ili ga je lijevo bacio, a Martelata iza napadaca?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Ristic cini mi se.Beduin je napisao/la:Ko nam igra lijevo krilo, ako je Almir B. lijevi bek? Maksimovic je vjerovatno iza napadaca ili ga je lijevo bacio, a Martelata iza napadaca?
- Beduin
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da treneri ne pokusavaju neku drugu formaciju pored ove 433. Pa zar je nemoguce igrati 4312, malo ofanzivnije da igras i sa jakom sredinom, gdje pise da moras igrati uvijek sa krilima.
A moguce Ristica da je bacio na krilo, kao sto je Prses prosle sezonee odlicno igrao, ali ga povreda zeznu, a onda i lutanje naseg trenera.
A moguce Ristica da je bacio na krilo, kao sto je Prses prosle sezonee odlicno igrao, ali ga povreda zeznu, a onda i lutanje naseg trenera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jeste ristic na lijevom krilu sad vidim kako je sa ove strane.Beduin je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da treneri ne pokusavaju neku drugu formaciju pored ove 433. Pa zar je nemoguce igrati 4312, malo ofanzivnije da igras i sa jakom sredinom, gdje pise da moras igrati uvijek sa krilima.
Hajd barem cemo izgleda ove godine biti ekipa koja daje najvise golova za razliku od predhodnih, a s ovom odbranom cemo se i naprimati
Zna li neko nabrojati tri napadaca koja su kod nas u zadnjih 10 godina dali 10+ golova? Tesko. Ali zato smo u odbrani vazda dominirali.
Ne moze kod nas nikad sredina, prvi put kad imas ozbiljan napad, odbrana nam je truba.
Bez obzira na to, svaka cast momcima na ovoj utakmici. Ocito da cemo imati finu ekipu. Ristic ce biti otkrice sezone uvjeren sam.

Zna li neko nabrojati tri napadaca koja su kod nas u zadnjih 10 godina dali 10+ golova? Tesko. Ali zato smo u odbrani vazda dominirali.
Ne moze kod nas nikad sredina, prvi put kad imas ozbiljan napad, odbrana nam je truba.
Bez obzira na to, svaka cast momcima na ovoj utakmici. Ocito da cemo imati finu ekipu. Ristic ce biti otkrice sezone uvjeren sam.
Uzelac je izgleda ipak dogovorio uslove?!

Iako vodimo Osijek je bolji, profulali su par 100% sansi.
Dodig zamjenio Peru na stoperu.

Iako vodimo Osijek je bolji, profulali su par 100% sansi.
Dodig zamjenio Peru na stoperu.
Pobjeda 3:2, bravo momci.
Sta žuka hejteri?
Sta žuka hejteri?
Nije mi jasno zasto se pocela utakmica(generalka) sa tri igraca koji nece igrati protiv Radnika,mislim na Ristica,Francuza i Beganovica.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
To i meni nije jasno, nema logike, ali ipak generalno imamo dobru ekipu.
Pobjediti snazni Osijek je dobar rezultat,...
Primamo puno golova, ali i igramo ofanzivno jbg, bodove donose golovi i pobjede a ne parkiran bus pred golom.
Pobjediti snazni Osijek je dobar rezultat,...
Primamo puno golova, ali i igramo ofanzivno jbg, bodove donose golovi i pobjede a ne parkiran bus pred golom.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Dobro pitanje Emirehondas je napisao/la:Nije mi jasno zasto se pocela utakmica(generalka) sa tri igraca koji nece igrati protiv Radnika,mislim na Ristica,Francuza i Beganovica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.