FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije ovo lose, Mertelat i Ristic su prava pojacanja. Ako gledamo prvo poluvrijeme, kada su igrali najbolji timovi, dosta bolja igra. Poslije se sa izmjenama sve razvodnilo. Stoper nam je pod hitno potreban, odnosno 2.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- RollingPaper
- Kontakt:
Ovaj Osijek je prije nas dobio danskog šampiona Kopenhagena 2:0 pa izgubio u generalci protiv Slobode.
- Beduin
- Kontakt:
Nahvalise nas osijecani. Kazu odlicno odigrao nas br.7 (vjerovatno Prses), izgleda kao defanzivni vezni je igrao.
A i da smo daleko bolje i zrelije od Kopenhagena odigrali
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
sta je hejteriiii kazem ja mlad i perspektivan sastav zeljan dokazivanja ova sezona je naša !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ako uprava odradi svoje sa finansijske strane i ako se dovedu stoperi, od ove ekipe ocekujem borbu za Evropu.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
to je to !MakabiTuzla je napisao/la:Ako uprava odradi svoje sa finansijske strane i ako se dovedu stoperi, od ove ekipe ocekujem borbu za Evropu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Gdje su Nalićevci. S njim tri gola u deset utakmica. Bit će ovo dobro, samo umjesto Saleta i Pere nać druga rješenja.
Ja mislim da ce ove sezone definitvno dva vezna biti Martelat i Prses, mnogo se Smajicu svidjaju.Beduin je napisao/la:Nahvalise nas osijecani. Kazu odlicno odigrao nas br.7 (vjerovatno Prses), izgleda kao defanzivni vezni je igrao.
U svim prijateljskim je poceo taj tandem.
Kolko zavrsi sa Osijekom
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
2-3 za nas normala
-
- Kontakt:
Sudeci po ovom apisku sto je neko objavio to je to. Izvrsena je selekcija igraca nema ni Uzelca znaci ostajemo samo na Saletu Peri i Devedzicu sto je ogromno kockanje uci u sezonu sa 2 stopera usudio bih se reci prosjecnog ili cak ispodprosijecnog kvaliteta.
Stoper se mora pronaci pod hitno, jer uz jednog stopera kvalitete tipa Ignjatovic, Kostic, Mehemdagic se moze sljepati Ivetic kao nuzno zlo na stoperu.
Stoper se mora pronaci pod hitno, jer uz jednog stopera kvalitete tipa Ignjatovic, Kostic, Mehemdagic se moze sljepati Ivetic kao nuzno zlo na stoperu.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Jesmo to vec titulu upisali
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sloboda1921 je napisao/la:Gdje su Nalićevci. S njim tri gola u deset utakmica. Bit će ovo dobro, samo umjesto Saleta i Pere nać druga rješenja.

Gdje je nestao onaj Lukanovic da nisu i njega otpisaliMMA075 je napisao/la:Uzelac je izgleda ipak dogovorio uslove?!
Iako vodimo Osijek je bolji, profulali su par 100% sansi.
Dodig zamjenio Peru na stoperu.

Cujem da je Uzelac potpisao danas, a i nije izvrsena selekcija dosta ih je ostalo u tuzli danas.intercontinental je napisao/la:Sudeci po ovom apisku sto je neko objavio to je to. Izvrsena je selekcija igraca nema ni Uzelca znaci ostajemo samo na Saletu Peri i Devedzicu sto je ogromno kockanje uci u sezonu sa 2 stopera usudio bih se reci prosjecnog ili cak ispodprosijecnog kvaliteta.
-
- Kontakt:
Vec razmisljamo o pojacanjima za evropuBrcanskamalta je napisao/la:Jesmo to vec titulu upisali

-
- Kontakt:
Ako namjeravaju Begu prodati Halilovic mora ostati, momak je potencijal i obecava a za Uzelca nigdje nema zvanicno da je potpisao. Steta bi bilo i za Lukanovica, siguran sam da je bolji od Osmanovica i Rastoke za klasu.
Fali i Halilovic
Uzelac trazi veliku lovu za potpis to je problem