Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 19:19

Alban je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Realno, Olipmik.se prosle godine jedva provukao i moglo se ovo pretpostaviti ako se sta ne promijeni. Nijaz otisao, nista od stranih investitora krajem maja sto je bila prica. Po meni nista sto.se nije moglo naslutiti pred pocetak sezone
Ne znaš situaciju. Ovi novi investitori su im sve dugove isplatili. Plaćenici su im ovako uzvratili. Da imaju imalo stida većina bi ih odmah napustila klub zajedno sa trenerom. Mrš iz kluba bando plaćenićka!
Cemu takav stav? Mozda mislis da im je neko platio da izgube? Realno prelosi ste, a i trener vam je zesci odron.
Kakav covjece stav? Sigurno su losi kada onakvom Celiku ne mogu gola dati. Odgovorio sam covjeku jer vjerovatno ne poznaje situaciju. Danas sam prije utakmice pricao sa jednim vasim igracem i covjek isto kaze. Da su im sve isplatili.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 apr 2017, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 19:23

I jucer im platu isplatili. Placenici.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 apr 2017, 19:26

Mancini je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Realno, Olipmik.se prosle godine jedva provukao i moglo se ovo pretpostaviti ako se sta ne promijeni. Nijaz otisao, nista od stranih investitora krajem maja sto je bila prica. Po meni nista sto.se nije moglo naslutiti pred pocetak sezone
Ne znaš situaciju. Ovi novi investitori su im sve dugove isplatili. Plaćenici su im ovako uzvratili. Da imaju imalo stida većina bi ih odmah napustila klub zajedno sa trenerom. Mrš iz kluba bando plaćenićka!
Mislim na one investitore iz Njemacke sto su tada najavljivani

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 19:28

FoSte95 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Mislim na one investitore iz Njemacke sto su tada najavljivani
Znam. Ali ovi trenutni su do sada bili vise nego korektni.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 19:31

Mrs iz kluba placenici!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 20:23

Mrs iz kluba placenici na celu sa trenerom!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 20:52

Kada se sjetim kako su ovdje pametovali starina i kompanija kako igraci nece da igraju dzaba i da zato gube utakmice. Gdje ste sada sa komentarima? Nigdje nikoga! Da ne gube i sada utakmice radi novca!?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 apr 2017, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 21:03

U nezgodnoj su situaciji!? Trenerska neznalica.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 14 apr 2017, 22:30

naslutiti pred pocetak sezone[/quote]
Ne znaš situaciju. Ovi novi investitori su im sve dugove isplatili. Plaćenici su im ovako uzvratili. Da imaju imalo stida većina bi ih odmah napustila klub zajedno sa trenerom. Mrš iz kluba bando plaćenićka![/quote]
Cemu takav stav? Mozda mislis da im je neko platio da izgube? Realno prelosi ste, a i trener vam je zesci odron.[/quote]
Kakav covjece stav? Sigurno su losi kada onakvom Celiku ne mogu gola dati. Odgovorio sam covjeku jer vjerovatno ne poznaje situaciju. Danas sam prije utakmice pricao sa jednim vasim igracem i covjek isto kaze. Da su im sve isplatili.[/quote]
Mi smo danas dosli po tri boda i zasluzili smo ih, bili losi ili ne, opstanak je realnost. A iskreno olimpik se poceo raspadati odlaskom zna se koga, dovedeni su dobri igraci na polusezoni ali treneri, mislim na obojicu su jako losi, Faik je bio 100 puta bolja opcija, ali to je sad vas problem. Iduce godine vasa sudbina ceka nisticu... Halalim onih 10 KM neka vam se nadje za adekvatna pojacanja i jos redovnije plate igracima, ko zna mozda se nekad i vratite, iskreno niste mi bili antipaticni kao pojedini, al eto iz moje perspektive bolje vi nego mi.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 22:42

Alban je napisao/la:naslutiti pred pocetak sezone
Ne znaš situaciju. Ovi novi investitori su im sve dugove isplatili. Plaćenici su im ovako uzvratili. Da imaju imalo stida većina bi ih odmah napustila klub zajedno sa trenerom. Mrš iz kluba bando plaćenićka![/quote]
Cemu takav stav? Mozda mislis da im je neko platio da izgube? Realno prelosi ste, a i trener vam je zesci odron.[/quote]
Kakav covjece stav? Sigurno su losi kada onakvom Celiku ne mogu gola dati. Odgovorio sam covjeku jer vjerovatno ne poznaje situaciju. Danas sam prije utakmice pricao sa jednim vasim igracem i covjek isto kaze. Da su im sve isplatili.[/quote]
Mi smo danas dosli po tri boda i zasluzili smo ih, bili losi ili ne, opstanak je realnost. A iskreno olimpik se poceo raspadati odlaskom zna se koga, dovedeni su dobri igraci na polusezoni ali treneri, mislim na obojicu su jako losi, Faik je bio 100 puta bolja opcija, ali to je sad vas problem. Iduce godine vasa sudbina ceka nisticu... Halalim onih 10 KM neka vam se nadje za adekvatna pojacanja i jos redovnije plate igracima, ko zna mozda se nekad i vratite, iskreno niste mi bili antipaticni kao pojedini, al eto iz moje perspektive bolje vi nego mi.[/quote]
Faik se razbolio zbog idiota i zato napustio trenersko mjesto. I jeste losi i jos daleko od opstanka. A tih 10 KM ostavi drugi put sebi. Trebat ce ti. Mislio sam da si objektivniji ali sam se prevario. I plate ne mogu biti redovnije. Jucer za mart isplacene. Po tvom rezonovanju izmirivanje dugova nije bitno. Bolje je dzaba igrati. Ali malo sutra.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 14 apr 2017, 22:51

Mi smo danas dosli po tri boda i zasluzili smo ih, bili losi ili ne, opstanak je realnost. A iskreno olimpik se poceo raspadati odlaskom zna se koga, dovedeni su dobri igraci na polusezoni ali treneri, mislim na obojicu su jako losi, Faik je bio 100 puta bolja opcija, ali to je sad vas problem. Iduce godine vasa sudbina ceka nisticu... Halalim onih 10 KM neka vam se nadje za adekvatna pojacanja i jos redovnije plate igracima, ko zna mozda se nekad i vratite, iskreno niste mi bili antipaticni kao pojedini, al eto iz moje perspektive bolje vi nego mi.[/quote]
Faik se razbolio zbog idiota i zato napustio trenersko mjesto. I jeste losi i jos daleko od opstanka. A tih 10 KM ostavi drugi put sebi. Trebat ce ti. Mislio sam da si objektivniji ali sam se prevario. I plate ne mogu biti redovnije. Jucer za mart isplacene. Po tvom rezonovanju izmirivanje dugova nije bitno. Bolje je dzaba igrati. Ali malo sutra.[/quote]
Objektivan sam, realno fino ste se pojacali , plate redovne ali opet nesto skripi, ocito pritisak i teret, uostalom ista stvar i kos celika, da smo losi, jesmo, mada igraci koji su dovedeni imaju kvalitet, ali tesko je kad trebas stizati, noge teske i vezane, ali opstanak je za par koraka blizi. Sretno u nastavku, iskreno vise bih volio da ostanemo mi i vi nego jajce i vitez, ali sta ces.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2017, 23:51

U ovoj drzavi je isto biti duzan 7 miliona i 70 hiljada KM. Izmirujes obaveze i ispadas glup odnosno naivan. A ovi sto su duzni drzavi i radnicima pametni. Gdje pocinje Bosna i Hercegovina tu prestaje logika. ;)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 apr 2017, 16:01

Sretno u narednom kolu i da barem bod uzmete Vitezu. Pozdrav iz Zenice :salut:
:bih:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 apr 2017, 18:02

Tesko mi je pao ovaj poraz, posto nam je prijeko trebalo tri boda. Kad sam se konacno malo sabrao, reci cu da ne predajem nadu, sve dok nije gotovo ne odustajem, igraci nek' ne gledaju dole dok se penjemo, idemo iz pocetka, prvi korak uzeti u Vitezu.
FliX je napisao/la:Sretno u narednom kolu i da barem bod uzmete Vitezu. Pozdrav iz Zenice :salut:
Hvala, i vama takodjer, svaka cast.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 16 apr 2017, 18:34

Mokroguz je napisao/la:Tesko mi je pao ovaj poraz, posto nam je prijeko trebalo tri boda. Kad sam se konacno malo sabrao, reci cu da ne predajem nadu, sve dok nije gotovo ne odustajem, igraci nek' ne gledaju dole dok se penjemo, idemo iz pocetka, prvi korak uzeti u Vitezu.
FliX je napisao/la:Sretno u narednom kolu i da barem bod uzmete Vitezu. Pozdrav iz Zenice :salut:
Hvala, i vama takodjer, svaka cast.
Mozete vi Viteza dobit, oni su u velikom padu, a vjerujem i da jajce nece dobiti Mladost treba igrati do kraja. Sretno u nastavku, zelim da dobijete sve utakmice izuzev ove u Zenici :salut:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 apr 2017, 19:45

Nema potrebe da "zapinju" kada su najvjerovatnije ispali iz lige. Radi se o najnekarakternijim igračima koji su do sada igrali za ovaj klub. Vratili su klubu na najružniji nacin na uslove koji su im dati.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 apr 2017, 01:00

Gol iz nedozvoljene pozicije primili. Ma sta ima veze. Kao da je prvi put!? :roll:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 apr 2017, 12:50

Da bi savez popravljao takve greske, vrijedilo bi spominjati, ovako moze biti i 3 gola k'o u Maradone i da su svi primjetili, a bodovi i rezultat se ne mijenja poslije utakmice.

Nego zanimljivo mi je da je dosta nasih bivsih igraca igralo na Sarajevskom derbiju :thumbup:
Ivetic, Hebibovic, Lelic, Zeba, Duljevic, Bogicevic, Stanic

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 apr 2017, 17:19

I protiv Sarajeva jesenas primili gol iz velikog ofsajda. :o

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 apr 2017, 18:26

Olimpik: Bandović, Bevab, Vukomanović, Uzelac, Osmanović, Karić, Čolić, Pehar, Milović, Govedarica, Bogdanović.

Vodimo! :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.