FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 16:29

Kakva je trenutna situacija u Sarajevu jel pada kisa ? Mozda bi nam kise mogla biti i saveznik u ovom mecu teren ce biti tezak za igru sto ce nama dosta pomoci,a Slavija mora navaliti od samog pocetka,ostace nam prostora za kontre preko J.Mesanovica i Bekica i nadat se da ce biti raspolozeni kao protiv Veleza i da ce A.Mesanovic odluciti mec 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 maj 2012, 16:30

damirfile je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zaboli me hoce li ici 100% njegova stvar,ali nije lijepo jedno pricati,a kasnije nesto drugo raditi..cuj odmarati nekog Svraku koji nece igrati 99% protiv Irske.. al hajd vidjecemo sta ce biti,valjda Zeljo odigra korektno i zadnji mec ili ce ici da zavuce SLobodi..
Ja bi vam zavuko da vam oci ispanu,zbog te price. Pa vi sami ne vjerujete da ste bolji od slavije i leotara ni jedan nije napiso da cete dans pobijediti a vi bi da ostanete. Znaci slavija vas ne smije pobiejditi sa 2 razlike ako to niste u stanju onda cao 2 liga.Losi ste i trebate ispasti haj zdravo.
Niko od vas ni ne traži ništa. Nakon kapije 2008. ništa od vas ne trebamo niti ćemo kad šta tražiti, sve što možda i bude ( :lol: ) je vaše istupanje a ne molba Tuzle. I kako govoriš hajd zdravo , navijačima FK Sloboda na temi Fk Sloboda. :lol:

Zdravo tebi, od prije prošle (ne znam tačno) godine, sam postao veliki fan Izraelskog fudbala i njihovih premijer ligaša. Svim srcem želim da se sretnete s njima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 23 maj 2012, 16:33

jel ima neko stream/prijenos za utakmicu kasnije? =)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 16:34

ma hajde ba pustite toga vise hajmo mi sad cekat ovu tekmu ko ebe tamo Zelju, Leotar i td...mi trebamo danas odigrati utkamicu gdje necemo dozivjeti poraz od 2 gola razlike i to je to..a kako ce oni to je njihova stvar boli ..ali eto ako bi ispadali volio bi onda da ispadnemo to sto ce Zeljo izgubiti od Leotara, vis enego da Gosk dobije Veleza.. eto cisto iz razloga da se odreknem pola familije :).. a i da mogu u slijedecih ovih par dana ko covjek sa ovim hercegovcima otic na kahvu ima ih ovdje dosta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 23 maj 2012, 16:34

VolimTz je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zaboli me hoce li ici 100% njegova stvar,ali nije lijepo jedno pricati,a kasnije nesto drugo raditi..cuj odmarati nekog Svraku koji nece igrati 99% protiv Irske.. al hajd vidjecemo sta ce biti,valjda Zeljo odigra korektno i zadnji mec ili ce ici da zavuce SLobodi..
Ja bi vam zavuko da vam oci ispanu,zbog te price. Pa vi sami ne vjerujete da ste bolji od slavije i leotara ni jedan nije napiso da cete dans pobijediti a vi bi da ostanete. Znaci slavija vas ne smije pobiejditi sa 2 razlike ako to niste u stanju onda cao 2 liga.Losi ste i trebate ispasti haj zdravo.
Niko od vas ni ne traži ništa. Nakon kapije 2008. ništa od vas ne trebamo niti ćemo kad šta tražiti, sve što možda i bude ( :lol: ) je vaše istupanje a ne molba Tuzle. I kako govoriš hajd zdravo , navijačima FK Sloboda na temi Fk Sloboda. :lol:

Zdravo tebi, od prije prošle (ne znam tačno) godine, sam postao veliki fan Izraelskog fudbala i njihovih premijer ligaša. Svim srcem želim da se sretnete s njima.
A što samo kapije,bilo je još :lol: :lol:
Einigkeit und Recht und Freiheit

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 16:36

Ljudi, ajd da se volimo, nema smisla da se svađamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ostane Sloboda u ligi, ide Gošk, i gotovo :lol: ( i vuk sit i ovce na broju ) dobro ne baš sve ovce :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 16:37

Sami ste krivi za vase stanje, kao sto je i Borac bio kad je ispao. Imali ste 29 utakmica fore da obezbjedite opstanak. I sad ste se nesto u zadnjih par kola probudili punite stadion, a prije toga nigdje vas.
Normalno da necemo igrati sa najjacim sastavom. Zasto rizikovat povredu kod bitnih igraca, a i nek malo ovi mladji igraci skupe utakmica(ipak od njih mi ovisimo).
Vi ste za nas nebitni, ne samo vi nego i Leotar, Gosk, Slavija.... Gledamo sebe i igramo za sebe, i tako bi trebali svi ostali se ponasati.
NO PYRO NO PARTY

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 16:39

U ovom mecu ne moze se racunati na Smigalovica ocekujem da pocnu Ribic ili Hasanovic ;) jos malo do meca je ostalo..nadam se fer i korektnom sudjenju Aleckovica ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 16:39

Buu je napisao/la:Sami ste krivi za vase stanje, kao sto je i Borac bio kad je ispao. Imali ste 29 utakmica fore da obezbjedite opstanak. I sad ste se nesto u zadnjih par kola probudili punite stadion, a prije toga nigdje vas.
Normalno da necemo igrati sa najjacim sastavom. Zasto rizikovat povredu kod bitnih igraca, a i nek malo ovi mladji igraci skupe utakmica(ipak od njih mi ovisimo).
Vi ste za nas nebitni, ne samo vi nego i Leotar, Gosk, Slavija.... Gledamo sebe i igramo za sebe, i tako bi trebali svi ostali se ponasati.
ma ne trebate vi pobjediti nemojte igrati, a niste trebali ni u proslom i preprsolom kolu takodjer sve ste trebali odmarat :)..mi smo krivi i to je to.. dost aje vise sto se tice toga..idemo danas uzet Slaviju boli nas qurac za ostale
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 23 maj 2012, 16:41

Nema potrebe da se raspravljate sa ovim sarajlicama supci bili supci ostali i supci ce uvijek biti!!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 23 maj 2012, 16:41

Ja ne znam šta se brinete? Gošk sve čini da ispadne tako da će danas Velež pobjediti Goška.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 maj 2012, 16:41

domorocki je napisao/la: A što samo kapije,bilo je još :lol: :lol:
Hvališ se fašističkim činom pljuvanja u lice žrtvama i skrnavljenju spomenika poginuloj omladini. :shock:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 16:42

SaltCityAttack je napisao/la:
Buu je napisao/la:Sami ste krivi za vase stanje, kao sto je i Borac bio kad je ispao. Imali ste 29 utakmica fore da obezbjedite opstanak. I sad ste se nesto u zadnjih par kola probudili punite stadion, a prije toga nigdje vas.
ma ne trebate vi pobjediti nemojte igrati, a niste trebali ni u proslom i preprsolom kolu takodjer sve ste trebali odmarat :)..mi smo krivi i to je to.. dost aje vise sto se tice toga..idemo danas uzet Slaviju boli nas qurac za ostale
Pa eto onda, šta nas u svako postu spominjete? Gledajte svoja posla mi ćemo svoja i mirna Bosna.
NO PYRO NO PARTY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 16:43

Tv će prenositi, znači na vama je samo da igrate, to je sve, suđenje će biti regularno, ajd sretno vam :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 16:43

VolimTz je napisao/la:
domorocki je napisao/la: A što samo kapije,bilo je još :lol: :lol:
Hvališ se fašističkim činom pljuvanja u lice žrtvama i skrnavljenju spomenika poginuloj omladini. :shock:
de ba dosta vas je vise sa tim covjece pusti se toga ba ..de sad ce tekma Sloboda-Slavija ebo ovo ostalo sad
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 16:45

@Buu

Samo se spomenula izjava Osima da ce na svaki mec ici 100% do kraja sezone,a sad nesto drugo radi.. sami smo sebi krivi i nikog drugog ne krivimo,vecina bi vas isto ovako mislila da se Zeljo nalazi u Slobodinoj poziciji al hajd nema veze ;) znam da bi voljeli da Sloboda ispadne,al valjda vam se ta zelja ne ispuni ..

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 23 maj 2012, 16:45

Dosta je vise svadje :lol: ... de mi pomozite :D ...hocu da gledam tekmu.hoce li biti negdje neki stream?nemogu nista naci na netu :?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2012, 16:49

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Dosta je vise svadje :lol: ... de mi pomozite :D ...hocu da gledam tekmu.hoce li biti negdje neki stream?nemogu nista naci na netu :?
hej ako kdo mene rodjak ustane ja cu mu reci da postavi..medjutim jos nije ustao ebiga...ja imam na TV... a necu ga brate budit ovdje je 9 :40 ujitru ne znam kad je lego ebiga familijaran covjek..a on bi postavio ima na njegovoj stranici radija , pa postavi ovkao link....ako ustane postavit cu vam link ebiga..zar nemate vi dole u evropi BHT1?.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 23 maj 2012, 16:50

harry_90 je napisao/la:@Buu

Samo se spomenula izjava Osima da ce na svaki mec ici 100% do kraja sezone,a sad nesto drugo radi.. sami smo sebi krivi i nikog drugog ne krivimo,vecina bi vas isto ovako mislila da se Zeljo nalazi u Slobodinoj poziciji al hajd nema veze ;) znam da bi voljeli da Sloboda ispadne,al valjda vam se ta zelja ne ispuni ..
Pa BOLAN :!: :!: :!: Samo zbog ovih ovakvih izjava bi volio da ispadnete.. Bogicevic povrijedjen (jel' treba da igra?), Adilovic na pregovorima za angazman (jel' treba da ne ode da bi igrao protiv nekog Leotara, a dupla kruna je vec u vitrinama), Svraka ima poziv u repku (igrac koji je sve i jednu tekmu skoro igrao, i u kup-u takodjer, ima pravo pred put da se odmori, jer leti avionom odmah sutra, i mozda ce nastupiti protiv Irske, a treba da riskira da mu neki iz Leotara polomi noge u borbi za opstanak). Pa vi ste svi izgleda u nekom kolektivnom ludilu.

Zeljo ima jak drugi tim (dobro ne bi pobjedio 4:0, nego 3:0 vas) i svejedno ce ici na pobjedu i na dokazivanje, a ne na neko opustanje.. Kako vas samo nije stid za gospodina Osima, koji se uvijek uvrijedi kad neko i spominje ikakvo pustanje. Zeljo je ove sezone svaku utakmicu igrao bez kalkulacija a mogao je komotno da ne igra tako (npr. derbi pred finale kupa, tekma protiv Slavije, Kozare, itd.).

Ne budite smijesni, i ne ofirajte se takvim izjavama, jer samo sebi stvarate animozitet kod ostalih navijaca Zelje.

P.S. Eto, ajde sad se svi lijepo izvinjenje ovdje pisite, i javite onom portalu tz bla bla, da ponisti text, kako Svraka mora da igra, jer 99% nece igrati tekmu...
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 23 maj 2012, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 23 maj 2012, 16:51

harry_90 je napisao/la:@Buu

Željezničar: Bukvić, B. Čolić, Stanić, Ćutuk, Bogičević, Svraka, Bekrić, Zeba, Bešlija, Selimović, Adilović

Nikad ne pokušavaj pretpostaviti šta će uraditi Amar Osim 8-) Ovo je najofanzivnija postave Želje ove sezone.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.