Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Anoniman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Anoniman » 04 okt 2019, 10:02

Ja se slazem sa vama...
Bio je moyes,van gal,mourinho,sad ole..
Po svemu se vidi da nije manager kriv,svi ovi prije Olea htjeli su United na brzinu da dodju do lige prvaka...
Al nije islo...
Cak sta vise ovi su prije njega doveli niz promasaja trebalo je vremena da svi ti promasaji odu,iako neke ne mozes ni puskom otjerati.
Lahko je doci u izgradjen klub,koji ima sve...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2019, 13:24

da se Jose ostavio sad bi pricali koji su nam nedostaci za titulu,top 4 bi bio siguran ...igrala bi se opet LP ...otjerao bi se kancer ali jokkk ....daj preko nociiii ....eto sad uzivanje
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 04 okt 2019, 14:14

During his time at United, he signed 11 players for a total of £358.8m.
slika

Na 358m klub mu jos doveo i najboljeg igraca Francuske lige i jednog od najboljih igraca EPL u to vrijeme ali ni to nije bilo dovoljno da ne bude iz utakmice u utakmicu tim sve losiji uz brutalno toksicnu atmosferu koju je stvorio u klubu

Da steta sto nije ostao mozda bi nakon dodatnih £350m bio manji minus ove sezone u decembru za top4 nego prosle g.(-11 inace)

A transferi sve pogodak do pogotka stvarno me cudi kako nije dobio jos 350m mozda bi u drugom naletu utrefio nekog
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2019, 14:20

ali kako hinjski hoce da pripisu dolazak Pogbe jednom Murinju...dokle to ide ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 04 okt 2019, 14:31

When asked about the possible signing of Pogba, Mourinho replied: "We set four targets for us, we got three of them and we are going to get the fourth.

"We established the profile of four players to improve the squad, to give us more options, especially adapted to my way of thinking about football.

"Everybody speaks about one, but it wouldn't be a surprise for me if it is not him and it is another one because we went for profile.

Veoma fino od kluba sto su mu ispunili sve 4 zelje
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2019, 15:30

on je aminovao dolazak koji je uprava verc dogovorila i nema u tom trenutnu trenera na dunjaluku koji ne bi aminovao....medjum dosao je taj panj i poceo misliti da je veci od tima ....Jose je jedne prilike izjavio : "Teško je imati kontrolu nad svlačionicom kad imate igrača koji, u situaciji kad imamo gostovanje 30-ak kilometara udaljeno od Manchestera, dođe i kaže mi da se kući ne želi vratiti klupskim autobusom nego sa svojim Rolls-Royceom."

nakon ponasanja Pogbe isti ga je uredno sklonio i poceo graditi ekipu bez njega,pokazao mu muda koja ne bi ni jedan trener na svijetu ali ne ...navijacima se to ne svidja ....i ovaj forum je isto bio slika toga ....otisao ja Murinjo ostao Pogba ...ostalo je historija ....samo jos da se ispadne iz lige...sada gledaj mlakonju na klupi koji prica o nekim procesima a nema suta protiv ekipe iz strasnog prvenstva Holandije koju i nasi predstavnici izbace...dakle uzivaj ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 04 okt 2019, 16:18

on je aminovao dolazak koji je uprava verc dogovorila i nema u tom trenutnu trenera na dunjaluku koji ne bi aminovao
Bolan Jose dosao na klupu i dao transfer listu od 4 igraca (Zlatan Bailly Miki i Pogba) sto je kasnije i on sam nakon ovog transfer roka potvrdio da mu je klub doveo sva 4 igraca koja su bili prvi na listi za tu poziciju dakle sto se tice sredine terena Pogba je bio Joseova transfer meta br1 a taj vaš mit Joseljubaca da on nije zelio Pogbu samo zato sto se kasnije stvorio los odnos je druga stvar
Jose je jedne prilike izjavio : "Teško je imati kontrolu nad svlačionicom kad imate igrača koji, u situaciji kad imamo gostovanje 30-ak kilometara udaljeno od Manchestera, dođe i kaže mi da se kući ne želi vratiti klupskim autobusom nego sa svojim Rolls-Royceom."
Pogba ili Memphis ili neko treci?

mislim je li rekao konkretno Pogba ili je tvoja pretpostavka? novi mit ipak
nakon ponasanja Pogbe isti ga je uredno sklonio i poceo graditi ekipu bez njega,pokazao mu muda koja ne bi ni jedan trener na svijetu ali ne
i da li su se rezultati promjenili na bolje ili na gore nakon sto je pokazao muda i poceo graditi ekipu bez njega?
sada gledaj mlakonju na klupi koji prica o nekim procesima a nema suta protiv ekipe iz strasnog prvenstva Holandije koju i nasi predstavnici izbace
i predhodnik je pricao isto tako o svakakvim procesima pa dodje Sevilla i skoluje ga na OT

kad je neko kao ti u ovom slucaju potpuno zasljepljen nekom osobom s njim se nemoguce raspravljati konkretno argumentima nego samo pisete on je "najbolji" kao on je savrsen nepogresiv bez i jednog jedinog argumenta samo se hranite nekim mitovima i bez obzira sto postoje dokazi za suprotno to nece pokvariti vasu sliku na to

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2019, 16:28

pa sad neces narednih 10 godina vidjeti ocima Seville da se ne lazmeo...neces ni slicnog protivnika....

da za Pogbu je govorio konkretno !

rezultati su bili u skladu sa ocekivanjima tj kvalitetom ekipe,to sto su ljudi nerealni je druga stvar....na kraju krajeva vidimo kakva je ekipa i bice sve gore da se ne lazemo....on je uspio biti top 4 sa ovim panjevima i proci ce jos mnogo vremena da se United ubaci u top 4 ....mislim boli me **** nemam nista od njega da ga branim ali zamjeniti Murinja ovom Norveskom prevarom moze samo neko ko pojma nema o fudbalu....da se doveo Poce pa da kazes ima smisla sto je dobio otkaz,ipak je mozda Poce malo savremeniji trener od njega jer su Klopp i Pep nedostupni.....Engleski Milna bukvalno i nece za dugo biti bolje sto se igrala LP igrala se bar u nekoj blizoj buducnosti ...

apsolutno nisam zasljepljen ni jednom osobom na dunjaluku to je besmisleno,da postujem lik i djelo Josea ...gotivim ga najvise od svih trenera to je istina...uopste se ne vodim tim stvarima jer ponavljam da su rekli tjeramo Josea a dovodimo Mauricia apsolutno bi podrzao otkaz Joseu jer mislim da je Poce moderniji trener i bolji u ovom momentu...ali podrzati prelazak s konja na magarca ne mogu ...

i da ne solim ti pamet i ne pricam da sam ja nesto pametniji da si ti neznalica samo nemamo isto misljenje i to je to.. :thumbup:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 04 okt 2019, 16:52

Preslikana je ovo slika,i sa Joseom nismo igrali dobro...
Mrtvilo,igraci bez ikakve zelje...
Da je imao rezultat ostao bi on,medjutim okolnosti,pritisak otisao je i nek mu je sretno.
Sad se vidi da nije do managera,nego do uprave i igraca...
Nama ne bi pomogao ni Pep u ovoj situaciji...
Imas pojacanje i cijenu i tu kupujes nekog "talenta" 60-70m promasaj kao npr fred a npr jedan pjanic je bio 100m..
Lindelof je trenutno los,40m ulozenih,nije opravdao novac.. a bailly povredjen nije imao ni priliku..
Ovo je trebala biti ekipa za top4...
Sad ispocetka,od nule...
Pa borba za top6,pa top4 kao i Liverpool godinama

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2019, 18:01

ne mogu se sloziti...igra je bila za nijansu bolja ali ko je pratio Josea ne znam kakvu je igru ocekivao...rezultati su bili puno bolji ,bio si top 4 i igrao si ligu sampiona ...i da osvojio je i trofej ...pa eto ako je to isto onda ok..slazem se
VOLIM ZELJEZNICAR!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 okt 2019, 18:07

Da mi je neko prije par godina rekao da ce united u 2019 predvoditi Lingard,Rasford,young Itd da nećemo imati klasičnog napadača rekao bi nemoj vise pratit nogomet,strasno koliko se klub unazadio.
Pa sad ona sredina kad su igrali Herera,Fela i Pogba je za ovu trenutnu par klasa jača a onda sam molio Boga da promijenimo sredinu i hej sto je promjenisno

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2019, 18:14

to je kad mijenjas samo da bi mijenjao ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 04 okt 2019, 18:20

Čekaj... ima neko ko hvali Mourinhov period i tvrdi da je bio trener za United? :o
Glory Glory Man United

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2019, 18:23

izvlacis iz konteksta ali ok ...eto nek ti bude imam ja ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 04 okt 2019, 18:25

da za Pogbu je govorio konkretno !
Bolan znam da nije rekao ime pitao sam te samo da vidim kako ces hladno slagati :rol: kada je pricao tu situaciju nije rekao konkretno ni jedno ime a druga je stvar sto bi ti zelio u ovom slucaju da je Pogba ali ja necu reci ni da nije ni da jeste jer ne znam a izmisljati da bih dokazao nesto necu
on je uspio biti top 4 sa ovim panjevima i proci ce jos mnogo vremena da se United ubaci u top 4
Koliko je Jose u 3 sezone bio u TOP4 :?:
apsolutno nisam zasljepljen ni jednom osobom na dunjaluku to je besmisleno,da postujem lik i djelo Josea ...gotivim ga najvise od svih trenera to je istina.
Neko ko je gledao utakmice u trecoj sezoni Josea i nije zelio da on napusti klub taj jedino moze da voli vise Josea nego klub nema drugog objasnjenja

Nemam ni ja nista protiv Josea ali u Unitedu ga jednostavno nije islo osim donekle prve sezone gdje je osvajanjem EL spasio da sezona ne bude potpuni fijasko
Druga sezona 0 trofeja ali reci cu sezona prosjek jer je eto kao zavrsio 2 u ligi a treca sezona potpuna katastrofa i to je kratak rezime "Jose u Unitedu"

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 okt 2019, 18:49

Mourinho je zasluženo dobio otkaz što je i sam priznao. Dosta ekipe je loše (ne ovoliko loše naravno) što opet nije upitno. Mogu i trener i igrači biti ispod nivoa.

Problem je što kad je Mourinho bio tu on je bio problem i on je sputavao igrače. Dođe OGS i sa istom ekipom ne radi ništa bolje, a onda nakon punih priprema i prelaznog roka u kojem je trubio da se on pita sad vodi klub u borbu za opstanak i sad se vrti priča kako mu treba dati vremena, nije rješenje mijenjati trenere itd.. On ako ne pobijedi Newcastle protiv Liverpoola mu je hatma.

Chelsea je najviše trenera promijenio u zadnjih 15-20 godina i najtrofejniji su engleski klub u tom periodu. Nema nikakve korelacije između toga koliko si trenera promijenio i uspjeha. Jedan ne radi ideš dalje. A rješenje sigurno nije logika 'imali smo starije dokazane trenere pa nisu funkcionisali i sad treba ovog najgoreg u historiji držati jer oni nisu uspjeli', u nadi da će se pretvoriti u SAF-a.

Ne samo da je loš nego aktivno šteti ekipi. I ono malo talenta što su neki pokazivali potpuno se ugušilo. Priča o Greenwoodu kao budućem golgeteru i onda ga gura na krilo svaku utakmicu. Priča o napadačkom fudbalu a na dnu je PL-a po kreiranim šansama, zadovoljan i kaže nije problem 0 šuteva u okvir protiv AZ-a. I taj mentalitet ovi mlađi kupe, a Pogba, De Gea, Matić, Mata koji su radili sa šampionskim trenerima trebaju da vjeruju u te gluposti.

Carragher i Wenger su govorili neki dan da stvari za klubove kao United nikad nisu tako crne. Ne tako davno Liverpool i City su bili sprdnja, od uprave do trenera do transfer politike. Pravi trener, 5-6 pravih pogođenih pojačanja i to je to.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2019, 19:21

nista ja nisam slagao buraz,znamo svi istinu ako dva igraca u klubu voze taj automobil,a jedan od njih je Lukaku koji je jedini uz Matica bio za ostanak Josea onda ti je jasno...mozes samo kreciti ali znas kako stoje stvari...

u 3 sezone se igrala 2 puta liga prvaka i osvojena EL...

ti si licemjeran trazis vrijeme za Olea vodi klub u borbu za opstanak a nisi imao isto vrijeme za Josea sa kojim se igrala liga prvaka cudno ali ok ...

na kraju krajeva suplja prica on nije tu pa idemo dalje i za kraj : MURINJO ODLAZI !!

@IlCapitano a upravu si ti na neki nacin ali prosto nemoguce je u jednom ili dva prelazna roka pogoditi sa 6,7 paravih igraca...nema sanse ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 okt 2019, 19:34

delinjo je napisao/la:@IlCapitano a upravu si ti na neki nacin ali prosto nemoguce je u jednom ili dva prelazna roka pogoditi sa 6,7 paravih igraca...nema sanse ...
Vjeruj da ništa nije nemoguće. Juventus je pogađao hladno.

Ali ne kažem da to mora biti odmah borba za titulu. Daj otkaz Oleu prije Decembra, dovedi 3 dobra pojačanja u Januaru pa još 3-4 na ljeto. Ustabili se kao 3. najbolja ekipa, igraj jedno dobro 1/4 finale LP i onda ono sljedeće ljeto opet 4-5 igrača.

A eto i Pep i Klopp su bar dali naslutiti da bi 2021-22 mogla biti njihova zadnja godina u EPL. Pa i da ostanu dulje neće njihova do zore goriti. Poenta je da stvari nisu ni blizu toliko crne koliko ova Oleova brigada pokušava predstaviti da bi se on oprao. Dapače, uz ovakav Arsenal i Tottenham, Chelsea koji se još traži kakva su to opravdanja da se ne izbori top 4 ili bar uzme EL? Nikakva.

United mi je uvijek bio drag (brat navija pa gledamo skupa uvijek), ali nisam ni osjećao neku potrebu da komentarišem dok je to bila neka prosječna ekipa, malo igraj LP, malo EL itd. Ali da se standardi ovako srozaju, da se za jedan od najprestižnijih i najbogatijih klubova opravdava 5/22 pobjeda, niz negativnih rekorda itd jer 'legenda' je tu, treba mu vremena... Samo zamisli da je bilo koji drugi trener u ovoj situaciji, mlađi ili iskusniji, nema šanse da bi mu se dalo sekunde više.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 okt 2019, 19:52

Pogledajte Fredove pasove i ovo profesionalac

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 04 okt 2019, 20:16

Jos nisam bio u raspravi s likom koji je toliko u zabludi :tokralju:
nista ja nisam slagao buraz,znamo svi istinu ako dva igraca u klubu voze taj automobil
Znaci opet pretpostavljas da je on iako si gore napisao da je Jose spomenuo konkretno Pogbu a nisi slagao :crazy: OK a inace 10 igraca ima tu marku automobila
on je uspio biti top 4 sa ovim panjevima i proci ce jos mnogo vremena da se United ubaci u top 4
Koliko je Jose u 3 sezone bio u TOP4 :?:
u 3 sezone se igrala 2 puta liga prvaka i osvojena EL...
Pricas stalno o Joseu i top4 i ovo nije odgovor na moje pitanje
ti si licemjeran trazis vrijeme za Olea vodi klub u borbu za opstanak a nisi imao isto vrijeme za Josea sa kojim se igrala liga prvaka cudno ali ok ...
Zbog koga se ove sezone ne igra LP :?:

Da u pravu si nismo Joseu dali vremena samo 2.5 sezone prije nego smo trazili otkaz
Licemjeran sto trazim da malo sacekamo jer je lik tek par mjeseci na klupi a Ole i s ovakvim pocetkom tesko da ce biti na -11 u decembru za top4
delinjo je napisao/la:ali jokkk ....daj preko nociiii

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.