Jednostavno je.JI kaze to je stadion svih nas!A ako je tako onda je i njihov ma sta to značilo i nemas opcije im zabraniti(buduči da postoji sud za ljudska prava u Strazburu,logično.).Mada Tusan nije uslovan ni za jednu ekipu a kamoli dvije.Beduin je napisao/la:Valjda sto je gradski stadion pa ne mozes premijerligasa odbiti. Dok su igrali Federalnu ligu i moglo im se ne dati, ali u PL... kulturno Azmir uceruje Jasminu, po pravilima
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 15 jul 2019, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
Smiješno je kako ima nekih koji bi radije da dijelimo stadion sa Slogom jer je tako Azmir uvalio Jasminu, nego da samo mi igramo na stadionu sto bi značio kvalitetniji teren za naše domaće utakmice.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
A ti konkluziju izvuce iz cega?Madal je napisao/la:Smiješno je kako ima nekih koji bi radije da dijelimo stadion sa Slogom jer je tako Azmir uvalio Jasminu, nego da samo mi igramo na stadionu sto bi značio kvalitetniji teren za naše domaće utakmice.
Ja za sve ove godine nisam procitao da je neko ovdje to napisao, zelio...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako ovi iz Veleza lagano odbise davati izjavu za "medije", neka nasi uzmu pouku pa nek seljacki portali nastavljaju pisat o raspadu Slobode.
FK Velež Mostar prati koji mediji objektivno izvještavaju o njemu a koji pristrasno pokušavaju da mu ukaljaju ugled. Sa profesionalcima će se sarađivati, sa amaterima ne.
FK Velež Mostar prati koji mediji objektivno izvještavaju o njemu a koji pristrasno pokušavaju da mu ukaljaju ugled. Sa profesionalcima će se sarađivati, sa amaterima ne.
-
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. To bi trebalo pravilo donijet da ga se svi pridrzavaju u klubu. Izbjegavat smecare.MMA075 je napisao/la:Kako ovi iz Veleza lagano odbise davati izjavu za "medije", neka nasi uzmu pouku pa nek seljacki portali nastavljaju pisat o raspadu Slobode.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ode ovaj iz Volendama....kaze nije zadovoljio ukuse Smajica..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Jutros na treningu neki novi stoper.Milos se zove, to je sve sto znam.
Karisik?jayjay87 je napisao/la:Jutros na treningu neki novi stoper.Milos se zove, to je sve sto znam.
MIlos Karisik 30 godina iz Krupe 184 cm visok malo vislji od Ivetica
izgleda da Smajic bas ne voli visoke stopere 

Pretpostavio sam da je on ali nisam bio siguran.Inace sam ocekivao njega ili Makitana na pocetku sezone u Slobodi.Ocigledno da ne voli, potvrdjuje se moja teorija od sinoc...HMKAHH je napisao/la:MIlos Karisik iz Krupe 184 cm visok malo vislji od Iveticaizgleda da Smajic bas ne voli visoke stopere
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jel to onaj celavi sto nas je unistio kad smo igrali s Krupom na Tusnju, sto je odnio svaku mogucu loptu u skoku i ispred Vidovica, Zukica, a onda i Adzema i Ignjatovica? Ako je on onda smo dobili dosta solidnog stopera, kad bi njega upario s nekim top stoperom da cini par tipa on i Gojkovic ili makar Adzem, ali dobro.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ma kakav Adzem, krampa goni ga u pm.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Slazem se s tobom, ali i takva krampa za Doktora je doktor.MMA075 je napisao/la:Ma kakav Adzem, krampa goni ga u pm.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Isti ****, nek ga vodi Husara u Albanijubhpremierliga12 je napisao/la:Slazem se s tobom, ali i takva krampa za Doktora je doktor.MMA075 je napisao/la:Ma kakav Adzem, krampa goni ga u pm.

Fejzic,Lakic,Beganovic,Halilovic,Muratovic,Al.Bekic,Buljic,Ivetic,Devedzic,Ramcilovic,Uzelac,Salihovic,Martalat, Ristic,Bekric,Prses,A.Hodzic,Dodig,Maksimovic,Rastoka,Smajic,Mujagic,Omerovic,Livancic,Osmanovic,Am.Bekic,Lukanovic.
Zadnja izmjena: HMKAHH, dana/u 16 jul 2019, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Uzelac je ja mislim potpisaoHMKAHH je napisao/la:Fejzic,Lakic-Beganovic,Halilovic,Muratovic,Al.Bekic,Buljic,Ivetic,Devedzic,Ramcilovic,Uzelac,Karisik,Salihovic-Martalat, Ristic,Bekric,Prses,A.Hodzic,Dodig,Maksimovic-Rastoka,Smajic,Mujagic,Omerovic,Livancic-Osmanovic,Am.Bekic,Lukanovic. Ne znam status ovih boldiranih znal se ko ce od njih ostati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Mislim da je to taj, odlican igrac kao i sam sto kazes.bhpremierliga12 je napisao/la:Jel to onaj celavi sto nas je unistio kad smo igrali s Krupom na Tusnju, sto je odnio svaku mogucu loptu u skoku i ispred Vidovica, Zukica, a onda i Adzema i Ignjatovica? Ako je on onda smo dobili dosta solidnog stopera, kad bi njega upario s nekim top stoperom da cini par tipa on i Gojkovic ili makar Adzem, ali dobro.
-
- Kontakt:
I Uzelac i Karišik su strani državljani Srbije. Al nema veze dobri su stoperi jer od Saleta i Pere nema nafake. S Perom bi bilo najbolje raskinut ugovor skup a beskoristan u ovom timu jer neće biti potrebe da sindikalno organizuje igrače.
Tako je drug sa Iveticem treba prekinuti ugovor i dovesti stopere jer nemamo ni jednog stoperasloboda1921 je napisao/la:I Uzelac i Karišik su strani državljani Srbije. Al nema veze dobri su stoperi jer od Saleta i Pere nema nafake. S Perom bi bilo najbolje raskinut ugovor skup a beskoristan u ovom timu jer neće biti potrebe da sindikalno organizuje igrače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.