ma ne vjerujem, jesic je rekao da ce svakog igraca koji je ozlijedjen pustiti da igra tek kad se 100% oporavi da ne bi doslo do pogorsanja ... tako da...belosevic28 je napisao/la:Isti sam ti moj @pantelija. Raduje me cinjenica da cu u najdrazem dresu opet vidjeti meni omiljenog posljeratnog igraca, Emira Obucu. Uz Zeku, definitivno najdrazi.
Nego, jeli Stepanov u konkurenciji za sutra?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ma i bolje je, nije takmicarska pa da rizikuje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Svega tu ima oko Škore, kad sam ga pitao za taj period i ta dešavanja, samo je kratko odgovorio, da mu je taj period najgori i da se ne želi sjećati. I on je bio ucjenjivan ako se vrati i prijećeno mu je od tadašnje ekipe koja je bila okulljena oko Muće i Baljka koja je nagovorila i Hadžiju na sva ona sranja po novinama i koja je maksimalno minirala tadašnju upravu... Nije ni njegovo maslo za ramazana ali nije ni apsolutni krivac.
Jedno je sigurno jasno a to kaze svaki strumf da im noge zadrhte na ime Alena Škore... Još nikad nismo imali ni približno takovg majstora nakon njega. I zato ću mu ja aplaudirati jer znam da voli Sarajevo i znam da nije takav šupak kakvim ga je čitava ta situacija napravila. Drago mi što će biti tu je jer je zaslužio častan oproštaj...
Emir Obuća: Bešiktaš, lištica, Rapid, Slavija... Legenda!
Jedno je sigurno jasno a to kaze svaki strumf da im noge zadrhte na ime Alena Škore... Još nikad nismo imali ni približno takovg majstora nakon njega. I zato ću mu ja aplaudirati jer znam da voli Sarajevo i znam da nije takav šupak kakvim ga je čitava ta situacija napravila. Drago mi što će biti tu je jer je zaslužio častan oproštaj...
Emir Obuća: Bešiktaš, lištica, Rapid, Slavija... Legenda!
E jest umrla tema, ko da ne igramo sutra. Yebo vas repka, sta nas je umrtvila ovako?!
Da hoce sutra ovako nesto sjevnuti da nas sve digne! Fali nama Bgm jedan igrac poteza ko sto je to bio Šestar, nadam se tome od Brazilaca..
Da hoce sutra ovako nesto sjevnuti da nas sve digne! Fali nama Bgm jedan igrac poteza ko sto je to bio Šestar, nadam se tome od Brazilaca..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba biti dostajan rođendana te zvižduke ostaviti za neku drugu priliku. Uostalom, znate gdje mu je kafić, pa bujrum - odete na čaj i pljunete mu u lice. Bolje se utoplite za sutra. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Je li se karte sutra u prostorijama kluba mogu kupiti do 14h, to im je radno vrijeme ako se ne varam?
Za sve studente koji se ovdje zale oko ispita, evo par malih savjeta od Milosa Velikog!
Za sve studente koji se ovdje zale oko ispita, evo par malih savjeta od Milosa Velikog!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
poserem mu se na obraz onaj... jad jadni koji je sabotirao trenere i igrao kad mu se digne... zato i jeste napravio "karijeru"joker90 je napisao/la:Je li se karte sutra u prostorijama kluba mogu kupiti do 14h, to im je radno vrijeme ako se ne varam?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao braco moja jedva cekam utakmicu danas, sad sam se vratio iz Zenice..nesto najgore na cemu sam bio u svom zivotu
ja bukvalno nemam komentar za ovo a bio sam na dosta utakmica

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne ulazim u to kakvog je obraza i koliko je istine u bojkotovanju samo oni znaju. Ono sto znam je da mu je skoro svaki gol u Sarajevu bio gol zbog kakvih se dolazi na stadione. Znam da kad god je imao loptu, ocekivao sam da se moze desiti nesto za pamcenje(to ne ocekujem ni od jednog od nasih trenutnih igraca). Znam da je imao muda da uzme loptu i proba nesto kad se lomi utakmica i kad su ostali se skrivali od lopte i bjezali od nje. Ovo je postalo ocigledno tek kad je on otisao. Gubio jeste puno lopti, ali kako nece kad je jedini imao muda da je povuce u svakoj situaciji i sve je islo od njega. Znam da je imao i puno problema van terena, pa je i to uticalo na njegove igre. Znam da je lik mogao srati cijelu tekmu, a onda napraviti bravuru i odluciti je. Moze li to Alispahic rahmetli? Radovac? Rustem? Ovi vecinom seru cijelu tekmu, ali ne naprave bravuru na kraju. I ja sam iznio dosta kritika na njegov racun, ali se tek poslije vidjelo sta je znacio za nasu igru. I znam isto da je za Hebibovica kojeg si konstantno branio nakon katastrofalnih partija licno Maradona i Pele u jednom.Pantelija je napisao/la:poserem mu se na obraz onaj... jad jadni koji je sabotirao trenere i igrao kad mu se digne... zato i jeste napravio "karijeru"joker90 je napisao/la:Je li se karte sutra u prostorijama kluba mogu kupiti do 14h, to im je radno vrijeme ako se ne varam?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dino juce nista ne rece za golmane, samo je brazilce pomeno. Nadam se da Jesica nije pozitivno sokiro Plakalo (iako nije toliko los koliko sam mislio) al nije dovoljno dobar da bi bio prvi izbor.
Ispade repka dali to sta steti nasem koificijentu.
Ispade repka dali to sta steti nasem koificijentu.
Znam kako ti je, bio jednom i nikad vise. Ono je jadno i nije vrijedno para.MortemHz je napisao/la:Jao braco moja jedva cekam utakmicu danas, sad sam se vratio iz Zenice..nesto najgore na cemu sam bio u svom zivotuja bukvalno nemam komentar za ovo a bio sam na dosta utakmica
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Stojcev je najveci igras Sarajeva od Saidovog odlaska a razlikuju se po tome sto je Milos uz sebe imao bolje igrace i to je krunisao sa dva trofeja i sa p-o EL. Vrhunski igrac za nase uslove, klasa.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Slavija 2-3 Stojcev 92'Bolanos je napisao/la:Stojcev je najveci igras Sarajeva od Saidovog odlaska a razlikuju se po tome sto je Milos uz sebe imao bolje igrace i to je krunisao sa dva trofeja i sa p-o EL. Vrhunski igrac za nase uslove, klasa.
Haugesund
Atromitos
Listica, lob
A utakmica protiv BMG je po meni njegova najbolja. Uvijek je bio za velike utakmice

Ovo mu nikad necu zaboraviti.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 14 nov 2015, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
ja sam zadnji put bio u zenici kada smo igrali polufinale kupa zenica:sarajevo,znachi ne chelik nego zenica,bio skoro pun stadion,nije chak ni hordi bilo organizovano,90 minuta se pjevalo o markalama al majke mi moje,bile josh one ofirne registracije gradova,slupali mi auto prije nego chu se ukljuchiti na onu shikanu pri brxini od 60 km/h,jedva zhiv ost"o,vishe nikad nisam otish"o
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Protiv Zrinjskog asistencija Benki za titulu, golovi u kupu Zrinjskom, Travniku, Celiku u finalu. Imao je on neosporan udio u nasim uspjesima. A ovo za Zenicu si sve u pravu brate. Isto, bio jednom, nikad vise. Od tad podrzavam te uvijek, kad napises nicaZe....(zna se sta)MCMXLVI je napisao/la:Slavija 2-3 Stojcev 92'Bolanos je napisao/la:Stojcev je najveci igras Sarajeva od Saidovog odlaska a razlikuju se po tome sto je Milos uz sebe imao bolje igrace i to je krunisao sa dva trofeja i sa p-o EL. Vrhunski igrac za nase uslove, klasa.
Haugesund
Atromitos
Listica
A utakmica protiv BMG je po meni njegova najbolja. Uvijek je bio za velike utakmica![]()
Ovo mu nikad necu zaboraviti.

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 14 nov 2015, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:ja sam zadnji put bio u zenici kada smo igrali polufinale kupa zenica:sarajevo,znachi ne chelik nego zenica,bio skoro pun stadion,nije chak ni hordi bilo organizovano,90 minuta se pjevalo o markalama al majke mi moje,bile josh one ofirne registracije gradova,slupali mi auto prije nego chu se ukljuchiti na onu shikanu pri brxini od 60 km/h,jedva zhiv ost"o,vishe nikad nisam otish"o
VVVBK

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Majke mi je se vise puta upitam "šta je sa mnom" pa se nikako ne mogu nafurati na repku ni u pola draži ko kad igra Sarajevo,,, nekako me libo za ishod, osrednje...
Ja drugo poluvrijeme gledao onako ko kroz maglu...
SAMO SARAJVO
Ja drugo poluvrijeme gledao onako ko kroz maglu...
SAMO SARAJVO
Eto vidis to sam malo zaboravio, to je ipak mnogo utakmica kada covjek pogleda, sve vazne i odlucujuce utakmice, minute i sekundi.joker90 je napisao/la:
Protiv Zrinjskog asistencija Benki za titulu, golovi u kupu Zrinjskom, Travniku, Celiku u finalu. Imao je on neosporan udio u nasim uspjesima. A ovo za Zenicu si sve u pravu brate. Isto, bio jednom, nikad vise. Od tad podrzavam te uvijek, kad napises Nizace....(zna se sta)
Sta nam je to npr. Radovac osim derbija pokazao ili npr. Dulja? Samo kazem.
Nama treba igrac koji ima damu, da povuce loptu uzme neki rizik i stavi sav pritisak rezultata na svoja ledja.
To je bio po meni Alen, Said, Stojcev a mozda malo i pretjerano od mene, Piksi. Volio bih njega ponovo vidjeti kod nas, zna on bogami jos dobro igrati. I on je znao neke utakmice odlucivati, sjetim se npr. Banovica kad nas je bilo 2000.
Sto se tice za "grad" Nicaze to je za mene jedna cista velika klosarijada, smrad i zatvoreni seljakljuk. Ne mogu ih smisliti iz 100+ razloga i oni sami znaju zasto.
-
- Kontakt:
Ja taj graf ne volim vidjeti na tv-u, a po nesreci mi taj grad sjediste Kanrona 
Nego zahebi Bazdareviceve ljepotane, danas nam voljeni Klub igra sa turskim gigantom.
Svi na Kosevo. Belosevic je najavio svoj dolazak, valjda je u Srbiji, kaze da ce doci, i pozdravlja sve Horde zla...

Nego zahebi Bazdareviceve ljepotane, danas nam voljeni Klub igra sa turskim gigantom.
Svi na Kosevo. Belosevic je najavio svoj dolazak, valjda je u Srbiji, kaze da ce doci, i pozdravlja sve Horde zla...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
kakvi smo i šunjevaric je dobar...joker90 je napisao/la:
Ne ulazim u to kakvog je obraza i koliko je istine u bojkotovanju samo oni znaju. Ono sto znam je da mu je skoro svaki gol u Sarajevu bio gol zbog kakvih se dolazi na stadione. Znam da kad god je imao loptu, ocekivao sam da se moze desiti nesto za pamcenje(to ne ocekujem ni od jednog od nasih trenutnih igraca). Znam da je imao muda da uzme loptu i proba nesto kad se lomi utakmica i kad su ostali se skrivali od lopte i bjezali od nje. Ovo je postalo ocigledno tek kad je on otisao. Gubio jeste puno lopti, ali kako nece kad je jedini imao muda da je povuce u svakoj situaciji i sve je islo od njega. Znam da je imao i puno problema van terena, pa je i to uticalo na njegove igre. Znam da je lik mogao srati cijelu tekmu, a onda napraviti bravuru i odluciti ak je. Moze li to Alispahic rahmetli? Radovac? Rustem? Ovi vecinom seru cijelu tekmu, ali ne naprave bravuru na kraju. I ja sam iznio dosta kritika na njegov racun, ali se tek poslije vidjelo sta je znacio za nasu igru. I znam isto da je za Hebibovica kojeg si konstantno branio nakon katastrofalnih partija licno Maradona i Pele u jednom.
kazes "ne znam koliko ima istine u bojkotu"... za par mjeseci ce biti prica "nije bilo bojkota" ... treba nama opet jednu dobru šamarčinu opaliti...
kazes ne znas je li bilo bojkota a isti sojčev poslije TJERANJA kodre ide na sastanak sa HZ da kaze kako ce se SAD boriti...
Isti stojcev (sa puzigacom) je bojkotovao bilo kakvo dodavanje lopte benki sve do utakmice s OLIMPICOM.... dvije utakmice prije olimpica, to je bilo toliko ocito da su ljudi na istoku na kraju utakmice htjeli ogradu da preskoce...
toliko o bojkotu da je Ješić odstranio kapitena i puzigacu jer su isti sazvali sastanak neki zatvoreni

kad vec pucamo, pucamo, boli mene neka stvar sto je on nasao menadera koji mu udara seestru a njega hebe u zdrav mozak... i klub miu je izasao u susret nekoliko puta, a on ko zadnja pizda bojkotuje, izigrava budalu i prodaje klub... u dogovoru sa jaranom dzenom, Vukčević nije potpisao jer je dzeno rekao da mu ne treba, da ima Stojčeva (

i zbog toga sto je zadnju godinu ugovora odigrao samo jer je morao, i sto je na zadnjoj utakmici tek pokazao da je MOGAO A NIJE HTIO, ja mu se serem u usta ona šestarska, a reci cu ti da je za njega said doktor, škoro otac, a Zeku ne bih da stavljam u isti tekst sa ovim terminskim mahalašem koji je bio "toliko dobar" da je ibrakovic i par ljudi jos na sve strane pokusavalo da ga uvali samo da se makne iz ekipe... ili se ne sjecas mozda tog perioda i koliko su navijaci bili kivni na njega?
Hebibovic iz veleza je ekstra igrac, to sto ovdje nije se pokazao nije "do mene"... igrac kojeg je htio svaki klub u ligi... kao opravdanje, recimo da ima ozljedu leđa koju slicno kao i ikande, dzeno nije dao da se zalijeci nego ga je tjerao da igra...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.