Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Serie A
Katastrofa ova prva dva para danas što igraju
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Čini se da Atalanta lagano posustaje u borbi za scudetto (ranije nego što sam mislio) i da ovo postaje mrtva trka Napoli - Inter do kraja sezone.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atalanta realno nema tu širinu i snagu da igra na 3 fronta. I dalje su naravno jako jako dobra ekipa. Ali previše je utakmica u kratkom periodu i to se osjeti i kod jačih ekipa.
Napoli je u najboljoj poziciji.
Napoli je u najboljoj poziciji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Sutra bitan dan u borbi za naslov. Milan-Inter i Roma-Napoli
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Nije se lijepo radovati tudjoj nesreći, al šta rade napolitanac i interista staroj kuravi, ovo je za smijat se....cuj Kelly pojačanje, Kolo Mutavi, Veiga koji nije u ovakvom Chelseau imao mjesta za bar ulazak sa klupe, igrao u onom smjesnom euro kupu samo 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
E golemo zabi im De Sciglio 
Ukradose ljudima penal 
ruke i kur.ca
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Rekao bi ti nesto, ali necu da budem seljak kao ti. Ajd uzivaj
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Upravo se desava ono sto sam i pisao. Koliko je novca baceno na panja Vlahovica vidi se na Muaniju koji je imao losu fazu u PSGu a vamo u prve dvije utakmice dominira na terenu.
Odlican posao Juventusa.
Covjeku fali samo malo samopouzdanja.
83 miliona za 53 gola i 11 asistencija u 128 utakmice
Ako Thuramu lezi Seria A, Muaniju ce onda jos bolje lezati jer je bolji igrac od Marcusa.
Odlican posao Juventusa.
Ako Thuramu lezi Seria A, Muaniju ce onda jos bolje lezati jer je bolji igrac od Marcusa.
- JayCatwright
- Kontakt:
ali ovaj Veiga bio četvrta postava Chelsea, a u Juventusu automatski najbolji defanzivac, moćna si Seria A 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sve si pogodio seljačino neotesanazamorano1plus8 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:58Nije se lijepo radovati tudjoj nesreći, al šta rade napolitanac i interista staroj kuravi, ovo je za smijat se....cuj Kelly pojačanje, Kolo Mutavi, Veiga koji nije u ovakvom Chelseau imao mjesta za bar ulazak sa klupe, igrao u onom smjesnom euro kupu samo![]()
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sto ce reci da u Chelseaju i opcenito EPL nemaju blage veze kako prepoznati dobrog igraca dok im se uvaljuju obicne prevare od igraca za desetine i desetine miliona funti.JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:07ali ovaj Veiga bio četvrta postava Chelsea, a u Juventusu automatski najbolji defanzivac, moćna si Seria A![]()
Samo si zaboravio jednu važnu činjenicu - Juve nema opciju otkupa Muanija na kraju godine. Znači samo PSG-u vraćaju igrača u formu. A ako bi ga PSG ipak htio prodati, nakon eventualno odlične polusezone, cijena će bit mnogo veća nego što bi bila da se opcija ili obaveza otkupa dogovorila sad u Januaru. A nije se mogla dogovoriti pretpostavljam jer je Guintoli nakon svih failova ljetos izgubio povjerenje gazde.Neutral je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:01Upravo se desava ono sto sam i pisao. Koliko je novca baceno na panja Vlahovica vidi se na Muaniju koji je imao losu fazu u PSGu a vamo u prve dvije utakmice dominira na terenu.
Odlican posao Juventusa.
p.s. a to da je bolji igrač od Marcusa bi mi bilo glupo i da komentarišem. Nije bolji ni od Vlahovića al tu su sje*ali odnose pa igrča pao u formi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Da su Englezi levati do i ptice na grani znaju i za njihove klubove je cijena x5 automatski. A još su gori njihovi navijači s Balkana koji to ne kontaju pa se budalaštinama ponose kao ovaj gore što si ga citirao.obagol je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:42Sto ce reci da u Chelseaju i opcenito EPL nemaju blage veze kako prepoznati dobrog igraca dok im se uvaljuju obicne prevare od igraca za desetine i desetine miliona funti.JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:07ali ovaj Veiga bio četvrta postava Chelsea, a u Juventusu automatski najbolji defanzivac, moćna si Seria A![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."