Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Kako neko može reći da bi volio da Stoke ispadne?
Ljudi se bore nevjerovatno, a u zadnjih pola sata su se igrali sa Rusima i trebali su pobijediti.
Ljudi se bore nevjerovatno, a u zadnjih pola sata su se igrali sa Rusima i trebali su pobijediti.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Nevjerujem nesto da ce izgubiti ali moram da te ispravim. Ako oni, kojim cudom, danas izgube mi ostajemo na +8 u odnosu na njih i utakmicom vise. Mada nevjerujem bas da je Blackburn sposoban odluciti prvenstvo.Rooney88 je napisao/la:trxel je napisao/la:Ako Arsenal danas kojim slucajem izgubi,prvaci smo 99 %......Jer idemo im na pet bodova,a oni zaostalu igraju sa Tottenhemom,...........Glavni konkurent je danas pao,....Stoke apsolutno dominiro drugo poluvrijeme,........

Da +8,dobro je,......Sto da ne,.....Znamo kako Arsenal igra kad se ekipa postavi skroz defanzivno,i kada u prvom ne daju go,prpa nastaje,........Pa samo je jedan Mancho,..........

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- BluesForever
- Kontakt:
Čestitke na tituli iako ce neko reci da je mozda rano i da ima još utakmica do kraja mislim da vam Arsenal ne moze ništa,što se nas tice ja sam za nas ovu sezonu davno otpisao tako da je i najrealnije i najzaslužnije da vi uzmete tu titulu prvaka.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Ma ovaj kiks Celzija je, po meni, bitniji i od eventualnog poraza Arsenala od Blekburna jer se vise bojim zahuktalog Celzija nego ne znam ti kakvog Arsenala, bez namjere da ih nesto omalovazavam. Bitno je da zavisimo sami od sebe i da imamo komociju na tom liderskom mjestu, a sto se tice titule jos je rano za neko slavlje iako smatram da smo preozbiljna ekipa da bi prokockali ovu prednost ali dobro strpimo se jos koje kolo..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
treba mi slika vidica kad danas pokazuje na liniju
jel nasao ko?
jel nasao ko?
Thomas Müller - Fußballgott
- majestic24
- Kontakt:
Preokret protiv West Hama uvjerio je Alexa Fergusona da Manchester United opet ima šampionsku momčad koja se danas digla iz pepela i napravila veliku razliku na vrhu.
"Danas smo igrali kao prvaci, zadržali smo mirnoću i nismo izgubili vjeru u svoje mogućnosti", govorio je Alex Ferguson nakon što se njegov Manchester United vratio iz zaostatka 0:2 na Upton Parku protiv West Hama i uz hat-trick Waynea Rooneyja pobijedio 4:2.
"Dominirali smo u drugom poluvremenu. Bila je to prava šampionska izvedba", rekao je za Sky Sports Ferguson koji je odrađivao drugu od pet utakmica suspenzije zbog komentara o suđenju. "Puno se toga događalo. Biti u zaostatku dva pogotka travestija je u smislu posjeda lopte i stvaranja prilika."
Što je naredio na poluvremenu? "Bili smo u vrlo teškoj poziciji pa sam osjetio da moramo krenuti na sve ili ništa. Trebalo nam je nešto da nas pokrene."
West Ham je vodio iz dva jedanaesterca Marka Noblea. Ferguson nije baš uvjeren da je drugi, kojeg je skrivio Nemanja Vidić na Carltonu Coleu, bio unutar šesnaesterca. S druge strane, smatra kako je njegov branič dobro prošao nakon starta na Dembi Ba.
"Mogao je biti isključen za slobodni udarac izvan šesnaesterca, vjerojatno mu se posrećilo. Možda bi bila malo pregruba odluka, ali je mogao biti isključen."
"Danas smo igrali kao prvaci, zadržali smo mirnoću i nismo izgubili vjeru u svoje mogućnosti", govorio je Alex Ferguson nakon što se njegov Manchester United vratio iz zaostatka 0:2 na Upton Parku protiv West Hama i uz hat-trick Waynea Rooneyja pobijedio 4:2.
"Dominirali smo u drugom poluvremenu. Bila je to prava šampionska izvedba", rekao je za Sky Sports Ferguson koji je odrađivao drugu od pet utakmica suspenzije zbog komentara o suđenju. "Puno se toga događalo. Biti u zaostatku dva pogotka travestija je u smislu posjeda lopte i stvaranja prilika."
Što je naredio na poluvremenu? "Bili smo u vrlo teškoj poziciji pa sam osjetio da moramo krenuti na sve ili ništa. Trebalo nam je nešto da nas pokrene."
West Ham je vodio iz dva jedanaesterca Marka Noblea. Ferguson nije baš uvjeren da je drugi, kojeg je skrivio Nemanja Vidić na Carltonu Coleu, bio unutar šesnaesterca. S druge strane, smatra kako je njegov branič dobro prošao nakon starta na Dembi Ba.
"Mogao je biti isključen za slobodni udarac izvan šesnaesterca, vjerojatno mu se posrećilo. Možda bi bila malo pregruba odluka, ali je mogao biti isključen."
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
[youtube][/youtube]
Odlican video za turneju ljetnu u USA.
Odlican video za turneju ljetnu u USA.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mislim da je titula vaša,a i zaslužili ste s obzirom na preokrete tipa Blackpool ili ovaj današnji.Čestitke. 

You'll never walk alone.
Ova sezona je zaista jedna od losijih u EPL timovima velike cetvorke, mogu slobodno reci da United je bio ispod svog nivoa misleci malo pobjeda na strani ali i konkurenti su jos losiji bili. Fergiu je primaran cilj 19 titula po bilo koju cijenu i kup i LP su u drugom planu ali ako se sta i tu napravi odlicno.VolimLiverpool je napisao/la:Mislim da je titula vaša,a i zaslužili ste s obzirom na preokrete tipa Blackpool ili ovaj današnji.Čestitke.
-
- Kontakt:
Rekoh ja jednom da je Rooney najveci nas igrac ikad,al me papci smijase od tad i slabije pisem.Haj sad se svi kunite u njeg to vam i prilici 

Jos malo pa 19 

Evo i Arsenal prno u fenjer, ovo je bio odličan dan 

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
cestitke na tituli, kao sto rece haxonja, kvalitet najjacih timova u engleskoj je vidno opao, united nije bio na nivou prethodnih sezona, ali opet ste najozbiljnija ekipa i sasvim zasluzeno cete osvojiti titulu.
jbg bilo bi i smijesno da budete recimo iza ovakvog arsenala koji evo ni blackburna ne moze pobijediti, ili iza vjestacke placenicke ekipe citija koji ne moze tri pasa smislena povezati, ili iza celzija ili liverpoola koji su imali preduge crne serije rezultata
stari lisac ferguson je jednostavno nenadjebiv u premierligi i sa po meni skromnim igrackim kadrom je suvereno osvojio titulu ove sezone, bez obzira sto do kraja ima jos utakmica, sve je gotovo
jbg bilo bi i smijesno da budete recimo iza ovakvog arsenala koji evo ni blackburna ne moze pobijediti, ili iza vjestacke placenicke ekipe citija koji ne moze tri pasa smislena povezati, ili iza celzija ili liverpoola koji su imali preduge crne serije rezultata
stari lisac ferguson je jednostavno nenadjebiv u premierligi i sa po meni skromnim igrackim kadrom je suvereno osvojio titulu ove sezone, bez obzira sto do kraja ima jos utakmica, sve je gotovo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh kako su današnji rezultati išli na ruku Manchesteru. Dakako, današnji trijumf nad West Hamom je još više dobio na snazi. Pravi šampionski duh i to je to. Mislim da se tu ne'a šta više dodati. Kada Arsenalovci nisu iskoristili slabe rezultate Manchestera, moglo se pretpostaviti da će ovako završiti. Ferguson
Ne'am riječi. Fakat ne'am.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jbg kad je arsenal bio u stanju gubiti utakmice u kojima je na poluvremenu vodio 2 0 ili 4 o pa nerijesene, a united nakon sto gubi 2 0 pobijedi, to sve govori, sapmionski duh je najbitnijiMonolog je napisao/la:Uh kako su današnji rezultati išli na ruku Manchesteru. Dakako, današnji trijumf nad West Hamom je još više dobio na snazi. Pravi šampionski duh i to je to. Mislim da se tu ne'a šta više dodati. Kada Arsenalovci nisu iskoristili slabe rezultate Manchestera, moglo se pretpostaviti da će ovako završiti. Ferguson![]()
Ne'am riječi. Fakat ne'am.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Fergie je jos uvijek iznad Mourinha, Jose mora jos da se potrudi, Forza Lippi 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Cestitke nasim igracima na odlicnoj tekmi,19 titula je tu
Glory Glory Man UTD !!

Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!
Hated by few
Respected by all!!
Jos malo se sa sampanjcem ceka,ali evo pivu sam vec otvorio,
Nasluti ja danas da ce Arsenal kiksati,nisu izgubili,a vala ko i da jesu,...........

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
cestitke nasim igracima na tituli to momciiiiiii
samo jedno ime WAYNE ROONEY-BOG

samo jedno ime WAYNE ROONEY-BOG

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Hehehehehe ma kakav Arsenal nema njih na mapii titula je nasatrxel je napisao/la:Jos malo se sa sampanjcem ceka,ali evo pivu sam vec otvorio,Nasluti ja danas da ce Arsenal kiksati,nisu izgubili,a vala ko i da jesu,...........

Maradona good,Pele Better,George Best .. podsjecanje na nasu legendu

Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Hated by few
Respected by all!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.