U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Hvala Nedo i BA 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hvala 

ukraina povela 

Auu stative..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
2 0 za Ukrajinu 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ma ako se ne dese ne astronomske promjene u narednom periodu mi smo vec u Elitnom krugu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Opet bi bilo dobro da pobjedimo radi zrijeba. Bolji smo nema sta.
Nevjerovatno sta corovic fula, zadnji put sa 5 metara stativu, sada sa 3 metra preko gola
Nevjerovatno sta corovic fula, zadnji put sa 5 metara stativu, sada sa 3 metra preko gola
Ovo bi trebao biti penal koliko sam vidio..prije nas do lopte dosao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ovom plavusanu u napadu je bolje da se okani fudbala i posveti skolovanju, pametnije ce mu biti. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:ovom plavusanu u napadu je bolje da se okani fudbala i posveti skolovanju, pametnije ce mu biti.

ne znam odakle mu ti golovi, al' tip je panj, koliko je samo zicera promasio u ovih par utakmica
mislim, svi bi mi voljeli da izraste u odlicnog igraca i reprezentativca, al' nek mu je bog na pomoci onda.

mislim, svi bi mi voljeli da izraste u odlicnog igraca i reprezentativca, al' nek mu je bog na pomoci onda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zaboravio si istaknuti da igra sa godinu starijim momcima.PerryFred je napisao/la:rope11 je napisao/la:ovom plavusanu u napadu je bolje da se okani fudbala i posveti skolovanju, pametnije ce mu biti.
Statistika prosle sezone:

...Klocu mali!

Azeri 1:0
nemoj mjesat kremenovica i demirovica. ovo maloprije je koliko se sjecam prva ozbiljna prilika demirovica bila, u zadnje 2 utakmice je ulazio sa klupe, nekih 20ak minuta prije kraja.rope11 je napisao/la:ne znam odakle mu ti golovi, al' tip je panj, koliko je samo zicera promasio u ovih par utakmica![]()
onu situaciju kad je golman herica udario, nebi ni ja svirao penal, mada bi se moglo. al golman je igrao loptu, a nas je nije dotakao ni prije nego je utrcao. al ima sudija koji bi svirali. ko i uvjek kad ne koristis svoje prilike onda primas gol, gojak stativa, corovic fula gol sa 5 metara, demirovic,.. jbg valjda okrenemo jos, bolji smo
Šta se gleda? Međusobni duel ili gol razlika?
Mislim da smo u ovim kvalifikacijama do sada imali (minimum) pet stativa u dva i pol meca...
Trenutno stanje na tabeli...

Trenutno stanje na tabeli...

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
trenutno nas spasava gol razlika u svim utakmicama, jer smo od ukraine izgubili "samo" 3-1. ako se izuzme ukraina, mi imamo gol razliku 2-2, ko i turska, a azeri 1-1, ukoliko primimo jos jedan gol, domacin ide dalje...If two or more teams are equal on points on completion of a mini-tournament,
the following criteria are applied, in the order given, to determine the rankings:
a. higher number of points obtained in the mini-tournament matches played
among the teams in question;
b. superior goal difference from the mini-tournament matches played among the
teams in question;
c. higher number of goals scored in the mini-tournament matches played
among the teams in question;
d. if, after having applied criteria a) to c), teams still have an equal ranking,
criteria a) to c) are reapplied exclusively to the mini-tournament matches
between the teams in question to determine their final rankings. If this
procedure does not lead to a decision, criteria e) to h) apply;
e. superior goal difference in all mini-tournament matches;
f. higher number of goals scored in all mini-tournament matches;
g. lower disciplinary points total based only on yellow and red cards received in
the mini-tournament matches (red card = 3 points, yellow card = 1 point,
expulsion for two yellow cards in one match = 3 points);
h. drawing of lots
- JohnCleese
- Kontakt:
Vadi ovog 17. Demirovica napolje i vise ga nikad ne pozivaj. Momak nema pojma
..labud Toni izvadio Kremenovica
Kakav strucnjak nas vodi i ne zasluzujemo da prodjemo
..labud Toni izvadio Kremenovica

Kakav strucnjak nas vodi i ne zasluzujemo da prodjemo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vidi ti ove dvojice nasih glupana,umjesto da neko od njih dvojice izvede aut jer su sami bili oni cekaju ovog treceg.. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.