Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bilo bi veoma tužno gledati neandertalce sa istoka kako vrijeđaju jednog od najvećih koje smo ikada imali, ako ne i najvećeg.
Safet je prosječan trener, autoritet, taktički loš, ali ne preuzima Leverkusen ili Aston Villu pa da mora biti taktički perfektan.
Safet je prosječan trener, autoritet, taktički loš, ali ne preuzima Leverkusen ili Aston Villu pa da mora biti taktički perfektan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj što nam se drugi sekiraju , treba vam biti drago što Sarajevo ,, propada ". Najgori su štrumfovi, pored silnih svojih problema oni se za druge brinu. 
Pa izračunaj, valjda znaš osnove matematike, mada je upitno.
Stručni štab sedam ljudi plus Ibričić. Pored toga su doveli još minimum deset ljudi.
Na tu cifru dodaj Rožmanov raskid ugovora, a on će uzeti svaki fening.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daj mi te ugovore i imena 30 ljudi, nemoj se bolan provaljivati.
Čuj daj mu ugovore.
Evo sad ću, samo da mi Ajla kopira.

Evo sad ću, samo da mi Ajla kopira.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sutra će me ponovo napasti kako samo pišem o Mirviću, ali kako da čovjek ne piše o tom fenomenu? Da, sada je to već fenomen. Tolika količina amaterizma i neznanja se ne viđa baš često.
U redu da jednom pogriješiš, jbg, dešava se, ali da ti se to konstantno ponavlja i da apsolutno ništa ne naučiš iz tih grešaka - e to je fenomen. Znači svaki put mu je na kraju nova startna pozicija bila lošija od prethodne.
Prvo ti na svoju ruku dovedeš neke južnoameričke ublehe, istreseš brdo keša za njih, onda jednom trenerskom anonimusu i njegovom drugaru mahalcu daš odriješene ruke da ti razjebu kompletan roster, rastjeraju odlične igrače i dovedu lošije od njih.
Na kraju ti utrpaju stručni štab kao da si Mančester Siti, ali ni to nije dovoljno, nego ti nabace još stručnjaka za rad sa mlađim kategorijama.
Onda na kraju svakom od njih moraš isplatiti pare iz ugovora jer su im ugovori takvi da su zaštićeni kao hulahopka na ovom forumu.
Veliki, veliki Ismir Mirvić.
U redu da jednom pogriješiš, jbg, dešava se, ali da ti se to konstantno ponavlja i da apsolutno ništa ne naučiš iz tih grešaka - e to je fenomen. Znači svaki put mu je na kraju nova startna pozicija bila lošija od prethodne.

Prvo ti na svoju ruku dovedeš neke južnoameričke ublehe, istreseš brdo keša za njih, onda jednom trenerskom anonimusu i njegovom drugaru mahalcu daš odriješene ruke da ti razjebu kompletan roster, rastjeraju odlične igrače i dovedu lošije od njih.
Na kraju ti utrpaju stručni štab kao da si Mančester Siti, ali ni to nije dovoljno, nego ti nabace još stručnjaka za rad sa mlađim kategorijama.
Onda na kraju svakom od njih moraš isplatiti pare iz ugovora jer su im ugovori takvi da su zaštićeni kao hulahopka na ovom forumu.

Veliki, veliki Ismir Mirvić.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sušić novi trener Sarajeva, najbolja moguca stvar za Borac, Zrinjski , Veleđ i Zelju...
Sušić ne moze u derbiju dobiti Želju, to je velika neznalica.
-
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega neko moze prizeljkivati dolazak Papeta za trenera, trenirao prosjecne klubove Turske lige, reprezentacija i klupski fudbal su dvije razlicite stvari. Drugo sto je klupska legenda i to donekle i razumijem al to opet nema nikakve veze sa trenerskim poslom, bas ne vidim nijednu pozitivnu stranu njegovog dolaska, mozda jedino sto ce neko dolaziti na stadion jer je eto Pape trener al isti ti ce poslije dva kiksa nastaviti po starom i nece dolaziti.
Naravno ne mora znaciti da ce biti los, naprotiv mozda se i dobro pokaze, ne zna se nikad, al bas nema nekog smisla.
Naravno ne mora znaciti da ce biti los, naprotiv mozda se i dobro pokaze, ne zna se nikad, al bas nema nekog smisla.
-
- Kontakt:
Vala Virtual ovo sto piše pije vode. Nije daleko od istine. Ovo sto piše o bankrotima i to to su njegove želje , ali ovo da je ispo glup sa ugovorom Rozmanu ispao je. Ostali su imali na godinu ugovor. Tako da to nije neka pljačka.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Zato sto za uspjeh u FK Sarajevu trener treba imati dvije stvari:fks74 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:48Po čemu si to zaključio ?killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:46Ovi dovedu li Susica, slijedi totalni raspad nakon njega. To je sto posto sigurna stvar
* znanje
* jaku licnost
Mozda Rozman ima znanje, ali nije jaka licnost. Mirza je jaka licnost ali ne zna. Treba znati a treba i izdrzati kritike od fudbalski najnepismenijih navijaca u BiH.
Dudic je bio projekat za 5 godina, ali je i on pao na ispitu licnosti jer nije izdrzao sam i trazio je onom ostavkom da stanu iza njega sd i predsjednik. A oni jedva docekali da smire navijace i nabiju ga nogom.
Zoran Zekic je trener za vas ako ista mislite. A Pape i ovakvi mekusci ko Slovenac nisu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
I Široki skontao da od " modernih "trenera nema hljeba pa se okrenuo provjerenom i vratio Karacica po treci put. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Meraak1921
- Kontakt:
Pape ako je imalo pametan , nikad blizu koševa, pogotovo taj istok krezubi, psovali bi mu i ženu i psg i malo umrle, legenda to sebi nikad nece dopustiti.Bosanac1997 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 21:59Treba biti realan po tom pitanju.Ako izdrze tri kola da mu ne jebu mamu cudo ce bitiMeraak1921 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 21:41Steta ako Pape dodje, yebavat ce mu mater - dajem rok 5kola![]()
![]()
U fk sarajevo se dolazi samo ko nema casti ni obraza, al voli repa , jer Mirva know that
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa isto sto se dobilo i s Barbarezom, dobra atmosfera, legenda na klupi. ALI to moze funkcionirati jedino ako oko sebe skupi mlade i moderne pomocnike koji ce mu pomagat u taktickom smislu, jer ono sto Susic preferira ne igra se vec 30 godina.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:17Ne znam na osnovu cega neko moze prizeljkivati dolazak Papeta za trenera, trenirao prosjecne klubove Turske lige, reprezentacija i klupski fudbal su dvije razlicite stvari. Drugo sto je klupska legenda i to donekle i razumijem al to opet nema nikakve veze sa trenerskim poslom, bas ne vidim nijednu pozitivnu stranu njegovog dolaska, mozda jedino sto ce neko dolaziti na stadion jer je eto Pape trener al isti ti ce poslije dva kiksa nastaviti po starom i nece dolaziti.
Al suma sumarum u Sarajevu nemaju pojma sta rade. 3 Susica ih ne mogu izvuc iz ovog cirkusa u koji su se sami doveli
Denis Coric i Toni Karacic su najbolji treneri u nasoj ligi a Pape je nula

Crni Cerak 🐦⬛
I jako ocita. Mirvic se hvata za zadnju slamku spasa, da smiri navijace pokusava dovesti Susica. Susic nije legenda kluba, a nije da ga je nesto klub previse i zanimao, takodjer, nije ni neki dokazani uspjesni trener. Nakon njega, Mirvic ce vjerovatno otici sam ili ce jos jednom pokusati sa Husrefom. Sto je najgore, kad i potrefi sa trenerom, a mislim da je to uradio sa Rozmanom, to je uzaludno jer klub nije poslozen, te se treneri poput Rozmana vrlo lahko izgube tu jer su navikli na klubove u kojima je sistem.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:46Ovi dovedu li Susica, slijedi totalni raspad nakon njega. To je sto posto sigurna stvar
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
evo prilike za Ibru da ode u Hajduk i da tamo bude član uprave za sport...
zar i ti sine Ivane!?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A zamisli da se ujedine Denis Ćorić i Toni Karačić.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Najbolja opcija za nas ostale je da ostanu Rozman i Ibricic i da vas nastave unistavati talovima. Druga najbolja opcija je da budalasti Mirvah posegne za nekom legendom, a la Pape, Hadzibegic.
Vjerovatno ce misliti pitari da ih zajebavam, ali to je tako.
Ja razumijem u potpunosti sto oni imaju tako visoko misljenje o Papetu, covjek je jedna od najvecih igrackih legendi u istoriji kluba, i ja da navijam za Sarajevo gledao bih ga kao bozanstvo. Sve to ja razumijem, ali covjek je los trener i uvijek je to bio. Uostalom, i njegova karijera to govori.
Brzo su se zaboravile njegove egzibicije sa reprezentacijom, tvrdoglavost i zadrtost koju je pokazivao. Jos je uz to preko reda gurao igrace koje je zastupao njegov rodjeni brat, ali hajde i to je sve ok i zaboravi se. Ovdje dosta djece pise, moguce da se uopste ni ne sjecaju nekih stvari.
To za autoritet je jos smjesnije, boli **** ove vase igrace (pogotovo ove sto su vam uvalili Rozman i Ibricic, a i ove Mirvahove skupe strane akvizicije) ko je i sta je Pape. Da ce im on sa 7 banki nametnuti autoritet su price za malu djecu. Takticki je nula, ligu uopste ne poznaje.
Do polusezone ce mu istok i forum mrtve psovati. Ako dodje, a nadam se da hoce. Ja bih se jedino zabrinuo da Mirvah Husrefa stavi. Kakav je god, mozda je i jedini covjek koji bi znao balansirati izmedju svlacionice, Mirvahovih budalastina i zahtjeva navijaca. Barem neko vrijeme. Ovo ostalo ce sve biti otjerano kroz nekoliko mjeseci.
Vjerovatno ce misliti pitari da ih zajebavam, ali to je tako.
Ja razumijem u potpunosti sto oni imaju tako visoko misljenje o Papetu, covjek je jedna od najvecih igrackih legendi u istoriji kluba, i ja da navijam za Sarajevo gledao bih ga kao bozanstvo. Sve to ja razumijem, ali covjek je los trener i uvijek je to bio. Uostalom, i njegova karijera to govori.
Brzo su se zaboravile njegove egzibicije sa reprezentacijom, tvrdoglavost i zadrtost koju je pokazivao. Jos je uz to preko reda gurao igrace koje je zastupao njegov rodjeni brat, ali hajde i to je sve ok i zaboravi se. Ovdje dosta djece pise, moguce da se uopste ni ne sjecaju nekih stvari.
To za autoritet je jos smjesnije, boli **** ove vase igrace (pogotovo ove sto su vam uvalili Rozman i Ibricic, a i ove Mirvahove skupe strane akvizicije) ko je i sta je Pape. Da ce im on sa 7 banki nametnuti autoritet su price za malu djecu. Takticki je nula, ligu uopste ne poznaje.
Do polusezone ce mu istok i forum mrtve psovati. Ako dodje, a nadam se da hoce. Ja bih se jedino zabrinuo da Mirvah Husrefa stavi. Kakav je god, mozda je i jedini covjek koji bi znao balansirati izmedju svlacionice, Mirvahovih budalastina i zahtjeva navijaca. Barem neko vrijeme. Ovo ostalo ce sve biti otjerano kroz nekoliko mjeseci.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.