Budi objektivan, vidi mu nastupa ociju ti...

E reci jel se sam namjesta.. niko ga ociju mi nije tjerao..

Budi objektivan, vidi mu nastupa ociju ti...
ma jok pa ja pišem ovde deceniju, imaš milju od mene ako nađeš taj izraz prije, bukvalno sam ti mater citirao...
znači pravilno je
Ne mora propustiti derbi, ima istok i zapad, nece niko covjeku od 50 godina nista ni na ovim tribinama gdje su nasi. Pa gledao sam jedno 20 derbija na Grbavici sa zapada, istoka ili vaseg dijela sjevera, zbog logor uslova u zdenKi.kolezeljovac je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:17Nidje veze, evo moj stari nece on sa 50 godina u kop stajati, a redovno isao na zapad onaj nas... I sad ce nakon toliko godina propustiti derbi, zasto, zbog cega???
Sta hoces da kazes da ce vas doci vise od 3 milje?kolezeljovac je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:17Nidje veze, evo moj stari nece on sa 50 godina u kop stajati, a redovno isao na zapad onaj nas... I sad ce nakon toliko godina propustiti derbi, zasto, zbog cega???
Denchi je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:29Sta hoces da kazes da ce vas doci vise od 3 milje?kolezeljovac je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:17Nidje veze, evo moj stari nece on sa 50 godina u kop stajati, a redovno isao na zapad onaj nas... I sad ce nakon toliko godina propustiti derbi, zasto, zbog cega???
Cim vam puknu te mene zovi ja cu vas pustit...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.