FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Iz 2 suta 2 gola, steta, zao mi ovih momaka jer zasluzili su pobjedu, ali nema veze, najbitnije je da oni skupljaju minutazu i samim time iskustvo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Velika volja i zalaganje svih igrača.Moralo je biti nagrađeno pobjedom,ali jbg.Ovi dali dva fkt zajebana gola,neznam niti kako bi ih nazvao koliko su bili 

sLucajni je napisao/la:Ovaj Cassano je izmislio fudbal za sve na terenu tu...

Nisam dugo ovako uzivao u nekoj tekmi Intera, ljepota za gledati, ovi levati na kraju slave kao da su LP osvojili

Zao mi Livaje malo falilo za tri komada...
A ne proslavi se ni nas bosanac na kraju bgm
Cist gol nam nisu priznali,i jos penal nije dosudjen al hajd nebitna tekma,pohvala za momke koji da su istrcali protiv Parme dali bi vise nego prvotimci,za buducnost se ne moramo brinuti. 

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Idemo pobijediti napoli i lazio i zaboravit cemo zadnjih nekoliko tekmi FORZA INTER
Argentinski nogometaš Javier Pastore, ako je vjerovati njegovom agentu, ostat će u PSG-u.
Preporuči
Share on Facebook
Odštampaj Printaj
Bilo je posljednjih dana govora o tome da će Pastore u Inter, a nezadovoljni Holanđanin Wesley Sneijder u suprotnom smijeru. Međutim, čini se da će Pastore ostati u redovima bogatog pariškog kluba.
"Uvjeravam vas da će Pastoe ostati u PSG-u. Odbacujem sva nagađanja kada je u pitanju njegov transfer", izjavio je Marcelo Simonian, dodavši:
"Igrač namjerava osvojiti trofeje u dresu PSG-a. Istina je da voli Italiju, ali njegovo mjesto zasad je u Francuskoj."
Inače, Pastore je prije PSG-a, do ljeta 2011. godine, nastupao u Seriji A za Palermo.TOLIKO O PASTIRU
Preporuči
Share on Facebook
Odštampaj Printaj
Bilo je posljednjih dana govora o tome da će Pastore u Inter, a nezadovoljni Holanđanin Wesley Sneijder u suprotnom smijeru. Međutim, čini se da će Pastore ostati u redovima bogatog pariškog kluba.
"Uvjeravam vas da će Pastoe ostati u PSG-u. Odbacujem sva nagađanja kada je u pitanju njegov transfer", izjavio je Marcelo Simonian, dodavši:
"Igrač namjerava osvojiti trofeje u dresu PSG-a. Istina je da voli Italiju, ali njegovo mjesto zasad je u Francuskoj."
Inače, Pastore je prije PSG-a, do ljeta 2011. godine, nastupao u Seriji A za Palermo.TOLIKO O PASTIRU
Lijepo je ovu mladost gledat na terenu,a rezultat cu pamtit jedino kao promasaj na kladionici
FORZAAA

FORZAAA

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- maximusdecimus
- Kontakt:
ko ga je zavuk'o ovdje?SiamoNoi je napisao/la:
Šteta.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/cr ... -v-neftci/" onclick="window.open(this.href);return false;
Livaja,od citavog gola u tog pogodiomaximusdecimus je napisao/la:ko ga je zavuk'o ovdje?SiamoNoi je napisao/la:
Šteta.

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
talentovan igrac nema sta. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
nije Livaja kriv,on je svoje odradio,zabio 3 gola,samo ne znam sta je gledao sudija odmah metar iza stative?i sluze li uopste te sudije?tu je dosta novca otislo bezveze,ipak valja platit dvojicu sudija viska a jos ti upropaste utakmicu,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Wenger u utorak:
Zna li itko što peti sudac radi iza vrata? Ne mislim da itko to zna.
Da stvar bude gora naše sudije su sudile ovaj meč, mislim da su završili karijeru bar za ovu sezonu 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
moj Wenger,nas je i sesti siebaoSiamoNoi je napisao/la:Wenger u utorak:Zna li itko što peti sudac radi iza vrata? Ne mislim da itko to zna.

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
S obzirom da su nasi, ja ih necu kuditi
Liverpool, Steaua Bucarest, Metalist, Olimpiakos, Viktoria Plzen, Dnipro, Hannover, Benfica, Fenerbahce, Genk, Chealsea, Lione, Cluj, Bordeaux.
moguci protivnici valjda
ja bi volio Chelsea

Liverpool, Steaua Bucarest, Metalist, Olimpiakos, Viktoria Plzen, Dnipro, Hannover, Benfica, Fenerbahce, Genk, Chealsea, Lione, Cluj, Bordeaux.
moguci protivnici valjda

ja bi volio Chelsea
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Ma nije mi krivo zbog rezultata nego sto su nase sudije. Jbg,ono su dvije krupne greske. Al i Livaja je levat,onako nonsalantno opucat...
Elem,svi su igrali manje-vise dobro,samo me Romano malo razocarao. Druga utakmica u kojoj je najlosiji. Ni Coutinho mi nikako nije bio na nivou,uvijek previse komplikuje. Ne znam sta ste to vi vidili veceras pa ga hvalite.
Onaj Pasa mi je bio posebno dobar.
Hajmo sad poderat Napolija!
Elem,svi su igrali manje-vise dobro,samo me Romano malo razocarao. Druga utakmica u kojoj je najlosiji. Ni Coutinho mi nikako nije bio na nivou,uvijek previse komplikuje. Ne znam sta ste to vi vidili veceras pa ga hvalite.
Onaj Pasa mi je bio posebno dobar.
Hajmo sad poderat Napolija!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ne vidi ado vidis poziciju igraca i nogu da ga je pokrio skroz a jos + stativaadointer je napisao/la:nije Livaja kriv,on je svoje odradio,zabio 3 gola,samo ne znam sta je gledao sudija odmah metar iza stative?i sluze li uopste te sudije?tu je dosta novca otislo bezveze,ipak valja platit dvojicu sudija viska a jos ti upropaste utakmicu,,
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.