FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jan 2011, 19:33

Ne branite Gomeza, sljedece sedmice cete ponovo osipati drvlje i kamenje. :?

Sve vise pocinjem vjerovati da je ovaj Geronimo neki vidovnjak. Prvo LP prosle godine (ocekuj-neocekivano), pa sad ponovo tacna prognoza ili prognoze. 8-)
Momak, da ti nisi kakav Hodza ili ipak imas neku zivotinjicu. Da nije Paul? :D

@Saurman: 4 hattrick sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 jan 2011, 20:03

Ko je dao najvise hattrick-a u jednoj sezoni i koliko :?
#miasanmia

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 22 jan 2011, 20:10

bravo momci svaka čast samo naprijed idemo dalje sad kup aachen a onda werder lagano.fenomenalno razmontirali smo ih samo da hoćemo nastaviti.vezano tekmu najviše mi je drago sto se roben vratio i lagano se zahuktava već pokazuje znake onog starog robena gol asistencija presretan sam još kad se ribery vrati ima da deremo sve miler mali fantastičan takođe gomez het-trik svaka čast ali nama treba napadač koji će kontsantno dobro igrati a ne napadač jedna tekma fantastično drguga zakazo (gomez)sto nas posbeno može koštati u LP.al eto danas je više nego dobro odradio svoj posao svaka čast ,svinjče dobar kraft biće nešto od njega,hamit respket pokazao je da može fenomenalno igrati dvije asistencije nakon sto je ušao u igru nakon robena svaka čast gustavo po meni solidan.dobro je samo da vako nastavio :D :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jan 2011, 20:29

Papilon20 je napisao/la:Supeeeer MARIOOOOO
Moramo ovaj hettrick zaliti ja i ti :lol:

Haj nek' dobiju i slijedecu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jan 2011, 20:56

o gomezu ne moram ovaj put nista posebno govorit...dovoljno sam ga uzdizao, dovoljno hvalio, dovoljno branio a on danas jos jednom to sve potvrdio....a danas se vidjelo koliko je robben bitan igrac, fantasticni driblinzi, elegantan gol, sjajno, genijalno proigravanje koje je vodilo golu.....a nek sad ekipa uveze par pobjeda...danas su nam rezultati zaista isli na ruku
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 22 jan 2011, 22:22

gustavo bi mogao da na brani lijevu stranu mada je danas napravio propust kod primljenog gola,,ali uz jos par treninga na toj poziciji i uz upute galla bit ce dobar..danas je tymo bio nevjerovatan bek,zadnj vezni, ofanzivni vezni,napadac,malo i krilo sve sve jhehe :D
VOLIM BAYERN

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 22 jan 2011, 23:26

zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jan 2011, 23:46

Omerbavarac je napisao/la: Sve vise pocinjem vjerovati da je ovaj Geronimo neki vidovnjak. Prvo LP prosle godine (ocekuj-neocekivano), pa sad ponovo tacna prognoza ili prognoze. 8-)
Zar si nekada sumnjao u moje sposobnsti?
Zaboravio si reci da sam pred odlucujuci mec Lp-a u grupnoj fazi, pred mec protiv Juventusa nagovjestio Butta i njegovo izvodjenje penala. :D
Omerbavarac je napisao/la: Momak, da ti nisi kakav Hodza ili ipak imas neku zivotinjicu. Da nije Paul? :D
Momak nisam (dok sam to bio, vi niste znali sta je Bayern :lol: ), hodza jos manje (jedino ako ima kakvih koji vole da se kurvaju, kockaju i piju). Iskustvo brale, nista drugo. 8-)
Omerbavarac je napisao/la:Ne branite Gomeza, sljedece sedmice cete ponovo osipati drvlje i kamenje. :?
Nikad ga nisam pretjerano hvalio, a ni kudio.
Danas bio jedan od boljih (sta drugo reci za igraca koji je postigao 3 gola)....i nista vise.
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 jan 2011, 00:19

Evo malo zanimljivih podataka:
* ovo nam je 6 pobjeda u nizu kod kuće, a sada nam slijede 3 gostovanja - protiv Aachena u kupu i dvije u BL-u protiv Kelna i Bremena
* kod kuće smo dosad skupili najviše bodova od svih ekipa u ovoj sezoni (23), čak više i od BvB (22).
* ekipa smo sa najviše postignutih golova kod kuće (25)
* Müller je dosad nastupio u svim utakmicama BL-a u ovoj i prošloj sezoni
* 136 zadnjih utakmica Bayerna (kod kuće i na strani) su se igrali pred rasprodanim stadionima

IDEMO DALJE, MOMCI !!!
Sent from my Philips Smart TV.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 jan 2011, 00:25

evo bas sada gledam sljedeca 4 kola BL su po meni najbitnija u sezoni,,imamo poprilicno tezak raspored,,ali i borusija..kada bi iz ta cetiri kola lapili puni plijen a borusija ce 100% da kiksa makar u dvije utakmice imamo sanse vjerujte mi..uz to da nam nakon cetiri kola dolazi BVB kuci uz tu pobjedu bi se potpuno priblizili te tako napravili pritisak na mladi tim BVB..imam neki osjecaj da ce se nesto slicno desiti,,,ova silna cestitanja borusiji kao da je vec osvojila prvenstvo je jedna velika patka i igra nasih glavesina pa i igraca
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2011, 01:10

geronimo je napisao/la: Zar si nekada sumnjao u moje sposobnsti?
Zaboravio si reci da sam pred odlucujuci mec Lp-a u grupnoj fazi, pred mec protiv Juventusa nagovjestio Butta i njegovo izvodjenje penala. :D
Slagao bih te ako ti kazem da jesam.
Butta i penala se ne sjecam. :?

geronimo je napisao/la:Momak nisam (dok sam to bio, vi niste znali sta je Bayern :lol: ), hodza jos manje (jedino ako ima kakvih koji vole da se kurvaju, kockaju i piju). Iskustvo brale, nista drugo. 8-)
Malo ironije nije na odmet. :D Slag'o bi me kad bi mi rek'o da se ne zelis vratiti u mladost, pa barem na 24 sata. :D

geronimo je napisao/la:Nikad ga nisam pretjerano hvalio, a ni kudio.
Danas bio jedan od boljih (sta drugo reci za igraca koji je postigao 3 gola)....i nista vise.
Sljedece sedmice se vraca starim navikama. E to je ono sto mene najvise boli. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jan 2011, 01:46

Omerbavarac je napisao/la: Slagao bih te ako ti kazem da jesam.
Butta i penala se ne sjecam. :?
Penala i Butke se ne sjecas ? :?
Pola sata prije utakmice sam govorio o tim stvarima i Hans-ovoj "sudbini" :D
Gero ne laze, lako je to provjeriti. 8-)
Omerbavarac je napisao/la: Malo ironije nije na odmet. :D Slag'o bi me kad bi mi rek'o da se ne zelis vratiti u mladost, pa barem na 24 sata. :D
8-)
Pored osoba s kim sam, i sa kojim se druzim, taj osjecaj ili ugodjaj mi uopste nije vazan/pozeljan. :D
Hocu reci, onakav si, kakvim se osjecas. Znaci, nemam se cemu vracati, kada se jos uvijek osjecam mlad. A to ustvari i jesam, na stranu vase mlade godine/ce. :D
Omerbavarac je napisao/la: Sljedece sedmice se vraca starim navikama. E to je ono sto mene najvise boli. :?
Ne treba te boliti. Gomo je pregrmio krizu, i njegovi golovi tek dolaze.
Haj´mo reci, nek se u kupu (srijeda) izmaha, ali protiv Bremena opet mora biti na visini zadatka.

@Robbenu, nasem kralju, sretan rodjendan.
Vom Jäger zum Gejagten

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 23 jan 2011, 10:46

:roll: :roll:
komentar na vase komentare
:lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2011, 11:05

geronimo je napisao/la:
Penala i Butke se ne sjecas ? :?
Pola sata prije utakmice sam govorio o tim stvarima i Hans-ovoj "sudbini" :D
Gero ne laze, lako je to provjeriti. 8-)
Sjecam se penala, kao i cijele utakmice. Kao da bih to mogao zaboraviti. :? Urezalo se u sjecenje i nikada nece izblijediti. Htio sam da kazem da se ne sjecam predvidjanja, ali vjerujem ti, s obzirom sta si sve predvidio. :D
geronimo je napisao/la: 8-)
Pored osoba s kim sam, i sa kojim se druzim, taj osjecaj ili ugodjaj mi uopste nije vazan/pozeljan. :D
Hocu reci, onakav si, kakvim se osjecas. Znaci, nemam se cemu vracati, kada se jos uvijek osjecam mlad. A to ustvari i jesam, na stranu vase mlade godine/ce. :D
8-) 8-)

P.S. Robbenu sretan rodjendan i sa moje strane.
HAIL THE KING! 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 23 jan 2011, 13:47

Gero, da pogadjas na ss.ba ligi kao sto pogadjas na nagradnoj, igrali bi ligu šampiona je*o te :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jan 2011, 14:30

ribery je napisao/la:Gero, da pogadjas na ss.ba ligi kao sto pogadjas na nagradnoj, igrali bi ligu šampiona je*o te :lol:
Jes´ vala. 8-) Kao sto bi ostali u "cvajti" da si ti bio redovniji. ;)
Usput, vodimo (svi dali golove), ali oni imaju danas jednu utakmicu. U najmanju ruku remi.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jan 2011, 14:53

e ev jedne interesantne informacije....danas je jedan novinar iz hamburga na svom blogu napisao da je sammer odbio hsv zato sto ga je uli hoeness kontaktirao i rekao mu da je moguce da bas ovaj bude uskoro trener bayerna......ja sam bas i pomislio nakon sammerove odbijenice hsv-u da bi bilo dobro da bas sammer postane trener bayerna ako ovo krene bas naopako sa van gaalom....ovo je mozda za sad puka spekulacija ali hoeness je jucer indirektno kritikovao holandjanina u suddeutsche zeitung....hoeness je rekao da van gaal moze doci u pitanje ak dodju u opasnost mjesta koja vode u ligu prvaka....jedna od recenica je bila: "ne mora covjek uvijek ici glavom kroz zid"....vjerovatno se odnosi na van gaala....hoeness je isto rekao da je izjednacujuci pogodak u wolfsburgu za njega bio šok, te da ne moze da se pomiri s tim da borussia ima toliku bodovnu prednost u odnosu na bayern a da je bayern puno jaca ekipa
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jan 2011, 16:39

Dobar je Zama, ali za sportskog direktora. :D
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 jan 2011, 10:32

Ribery je dobio broj telefona najbolje doktorice koja će ga izlječiti i baciti na noge što prije
slika
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2011, 14:08

Da to nije broj one koke, zbog koje umalo nije u zatvoru zavrsio? :?

Navodno su predstavnici Milana u Minhenu i pokusavaju dogovoriti angazman Bommela. :P

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.