NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ne znam ni pozicije ni imena, samo znam da se radi o 3-4 igraca.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Pantarei79
- Kontakt:
Što se mene tiče, navijači ostalih klubova su dobrodošli na našoj temi, sve dok se normalno raspravljaadmin je napisao/la:Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200
Tema na koju si se nakačio sa svojim političkim referatima je namjenjena samo navijačima Širokog.
Isto vrijedi i za navijače Zrinjskog koji su okupirali temu.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Ja bih bio zadovoljan i da nisu lošiji od ovih koje imamo, obzirom da sada samo mogu doći slobodni igrači. Imamo tanku klupu, a kartoni se već kupe. Još dođu li ozljede, trebat će nam nekakva rotacija. Samo nek se nešto događa napokon.Strob1996 je napisao/la:Tesko sad da moremo dovest neko pravo pojacanje,do 31og su se mogli dovest igraci iz nekog kluba,a sad samo oni sa slobodnim papirima.A neznam koliko bi takvi mogli bit pojacanja.Daj Boze da nisam u pravu.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Ma kakav pp?? Nemojte se ponašat kao naša uprava. Ovdje hoću sve transparentnoEvolve je napisao/la:Daj imena i prezimena, moze i u ppLoveSB96 je napisao/la:Cuo sam da dolazi par pojačanja, napokon
G. Marquez
G. Marquez
Društvo, 3. put u zadnju godinu i pol provodimo prijatnu noć u Širokom.
Ponovo sam ostao fasciniran Wagnerom
Asistencija, gol i ona asistencija kod vas velike šanse za 3-0. Naši Kostić i Đidić, iako stijene, su se odbijali od Wagnera i stvarno je za rubriku naučne fantastike da čovjek sa onoliko godina igra na takvom nivou.
Sloboda je trenutno jača, to je evidentno. Vama se otvorila utakmica tako dobro i jedinog krivca vidim u Karačiću, iako ga jako cijenim, što nije ekipu spremnu izveo na poluvremenu. Na kraju smo mogli i vi i mi do 3.gola, ali kada se sve sabere ipak je podjela bodova najrealnije.
Imam jednu temu pa neka odgovori ko god. Primjetio sam u ovom proteklom periodu da nemate mlađih likova koji se uključuju u klupsku organizaciju. Možda i griješim, ali znam sigurno da taj trend sigurno nije dobar put. To je generalno jedan veliki izazov sa kojima se susreće mnogo klubova, pogotovo po nižim rangovima, jer nema regeneracije mlađih osoba (druge vizije, naša liga im nije interesantna, tv i internet pretrpan prenosima, odlazak iz države, lična egzistencija) koji izražavaju incijativu ili ambicije da nastave entuzijazme prethodnika.
Ponovo sam ostao fasciniran Wagnerom
Asistencija, gol i ona asistencija kod vas velike šanse za 3-0. Naši Kostić i Đidić, iako stijene, su se odbijali od Wagnera i stvarno je za rubriku naučne fantastike da čovjek sa onoliko godina igra na takvom nivou.
Sloboda je trenutno jača, to je evidentno. Vama se otvorila utakmica tako dobro i jedinog krivca vidim u Karačiću, iako ga jako cijenim, što nije ekipu spremnu izveo na poluvremenu. Na kraju smo mogli i vi i mi do 3.gola, ali kada se sve sabere ipak je podjela bodova najrealnije.
Imam jednu temu pa neka odgovori ko god. Primjetio sam u ovom proteklom periodu da nemate mlađih likova koji se uključuju u klupsku organizaciju. Možda i griješim, ali znam sigurno da taj trend sigurno nije dobar put. To je generalno jedan veliki izazov sa kojima se susreće mnogo klubova, pogotovo po nižim rangovima, jer nema regeneracije mlađih osoba (druge vizije, naša liga im nije interesantna, tv i internet pretrpan prenosima, odlazak iz države, lična egzistencija) koji izražavaju incijativu ili ambicije da nastave entuzijazme prethodnika.
tuzlanska Sloboda
- Pantarei79
- Kontakt:
Wagi je institucija. Šteta što fizički više ne može izdržati puno.zlajci je napisao/la:Ponovo sam ostao fasciniran Wagnerom![]()
Nije Karačić kriv, dobio je vruć krumpir u ruke. Trebat će mu vremena da posloži sve što je musa raz.ebao.zlajci je napisao/la:Sloboda je trenutno jača, to je evidentno. Vama se otvorila utakmica tako dobro i jedinog krivca vidim u Karačiću, iako ga jako cijenim, što nije ekipu spremnu izveo na poluvremenu. Na kraju smo mogli i vi i mi do 3.gola, ali kada se sve sabere ipak je podjela bodova najrealnije.
Jednostavno, pored ove uprave (izuzevši predsjednika) niko drugi nije imao šanse. Bilo im je predobro da bi mjesta prepustili nekom drugom. Svi se nadamo da će sada ući svježe snage i pokrenuti klub na boljezlajci je napisao/la:Imam jednu temu pa neka odgovori ko god. Primjetio sam u ovom proteklom periodu da nemate mlađih likova koji se uključuju u klupsku organizaciju. Možda i griješim, ali znam sigurno da taj trend sigurno nije dobar put. To je generalno jedan veliki izazov sa kojima se susreće mnogo klubova, pogotovo po nižim rangovima, jer nema regeneracije mlađih osoba (druge vizije, naša liga im nije interesantna, tv i internet pretrpan prenosima, odlazak iz države, lična egzistencija) koji izražavaju incijativu ili ambicije da nastave entuzijazme prethodnika.
G. Marquez
G. Marquez
ti ih onda na svom forumu ugosti. Ovdje ja postavljam pravila i ona su jednaka za sve. Ima tema za opšte diskusije, ako više volite diskutovati sa navijačima ostalih klubova, možete se svi tamo prebaciti, i to je savršeno OK.Pantarei79 je napisao/la:Što se mene tiče, navijači ostalih klubova su dobrodošli na našoj temi, sve dok se normalno raspravljaadmin je napisao/la:Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200
Tema na koju si se nakačio sa svojim političkim referatima je namjenjena samo navijačima Širokog.
Al da se vi prepucavate i raspredate o politici, a da ja čistim za vama, to neće ići.
Ok, tataadmin je napisao/la:ti ih onda na svom forumu ugosti. Ovdje ja postavljam pravila i ona su jednaka za sve. Ima tema za opšte diskusije, ako više volite diskutovati sa navijačima ostalih klubova, možete se svi tamo prebaciti, i to je savršeno OK.Pantarei79 je napisao/la:Što se mene tiče, navijači ostalih klubova su dobrodošli na našoj temi, sve dok se normalno raspravljaadmin je napisao/la:Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200
Al da se vi prepucavate i raspredate o politici, a da ja čistim za vama, to neće ići.
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
- Evolve
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/okom-sta ... oda/202307
Koga interesuje i komentar kako vam se cini?
Auuu, extra brate extra. Dosta stvari se mogu ocitat iz statistike. Dosta detaljna. Jos da nasi is kluba ovo gledaju, pa da vide neke stvari.
Vidi posjeda lopte ccc, eto tu odmah pokazatelja sta smo izgubili sa Zvonom, samo nabijanje lopte... cccc
NK Široki Brijeg
sjever96 je napisao/la:http://sirokibrijeg.info/miljenko-prska ... ki-brijeg/
Meni se čini da od ovog lika nece bit nista, samo ponavlja ono sto bi svi mi volili.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ako se dobro sjecam, a mislim da sm citao na ovom portalu, Siroki je prvi i jedini klub iz BiH koji je korisnik ove aplikacije inStat za ove statistike. Probat cu nacEvolve je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/okom-sta ... oda/202307
Koga interesuje i komentar kako vam se cini?
Auuu, extra brate extra. Dosta stvari se mogu ocitat iz statistike. Dosta detaljna. Jos da nasi is kluba ovo gledaju, pa da vide neke stvari.
Vidi posjeda lopte ccc, eto tu odmah pokazatelja sta smo izgubili sa Zvonom, samo nabijanje lopte... cccc
[ROONEY IZ VOĐINACA] Baraban: Što znače moji pogoci ako Široki Brijeg ne pobjeđuje
- Hvala Bogu da je krenulo dobro. Prošlu sezonu mučile su me ozljede, dugo sam bio izvan terena i sve se to odrazilo na igre. Sad sam prošao pripreme, zdrav sam i zadovoljan. Stigli su i pogoci, no oni mi nisu važni. Jer, što znače moji pogoci ako Široki Brijeg ne pobjeđuje. Vjerujem da će nas u idućim utakmicama krenuti, da ćemo početi pobjeđivati i to je u prvome planu, a hoće li zabiti Krstanović, ja ili netko treći to je najmanje važno, istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti naš Ivan Baraban, popularni Rooney iz Vođinaca, slavonskog naselja u kojem je odrastao, čiji su korijeni iz Rame.
- Hvala Bogu da je krenulo dobro. Prošlu sezonu mučile su me ozljede, dugo sam bio izvan terena i sve se to odrazilo na igre. Sad sam prošao pripreme, zdrav sam i zadovoljan. Stigli su i pogoci, no oni mi nisu važni. Jer, što znače moji pogoci ako Široki Brijeg ne pobjeđuje. Vjerujem da će nas u idućim utakmicama krenuti, da ćemo početi pobjeđivati i to je u prvome planu, a hoće li zabiti Krstanović, ja ili netko treći to je najmanje važno, istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti naš Ivan Baraban, popularni Rooney iz Vođinaca, slavonskog naselja u kojem je odrastao, čiji su korijeni iz Rame.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Zahvaljujem i ja se uveliko izvinjavam na pisanju na ovoj temi o nečemu relevantnom što ima apsolutno veze sa ovim klubom i što je usput i velika istina. U nas politika vodi sve u državi, ali nećemo o istini više, samo o rezultatima i igri, na stranu što je najuređeniji klub u BiH evo drugu sezonu u padu tek tako.admin je napisao/la:Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200
Uglavnom neću više, još jednom, sorry
Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
20.8 u 20:00york je napisao/la:Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
Srida 10.8, cini mi se u 9 naveceryork je napisao/la:Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- Pantarei79
- Kontakt:
10.08.16. 17:30 NK ŠIROKI BRIJEG - HŠK ZRINJSKIyork je napisao/la:Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
Nijedobro ako je ovo točna satnica. Radni dan, a ovako rano.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
10.08.2016 21:00 Pecara,Široki Brijeg NK ŠIROKI BRIJEG HŠK ZRINJSKI
A ovo je sa stranice NFSBiH. Valjda je onda ovo točno.
A ovo je sa stranice NFSBiH. Valjda je onda ovo točno.
G. Marquez
G. Marquez
- Evolve
- Kontakt:
Ma prerano je pricat o satnici, nekad se nezna do dva dana prije same utakmice. Ja pretpostavljam da ce biti vecernja utakmica.
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.