RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ako je to tacno za izostavljanje sarajlija, svaka cast dzaficu, nista nisu ni jedan ni drugi ni treci pokazali odkad su dosli u velez! da su kvalitet i da valjaju nebi pehlica i handzica sarajevo zaceralo niti hirosa olimpic! varesanovic hirosa i pehlica svakog na svoje krilo a nijedan ni drugi nemogu maknut guzom! a to da nisu medju 18 zato sto su sarajlije nepije vode, bandovic brani i on je sarajlija ali uz to i ekstra golman i zasluzuje mjesto u ekipi! bravo dzafa odma dobar potez na pocetku!
Mirza je igro sa Zidaneom. Šta vi znate 
- Titova-Juga
- Kontakt:
bagra je napisao/la:Dzafic je pravi trener,
A šta misliš da barem "odtrenira" nekoliko utakmica s Veležom pa da presudimo ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jesi li ucviljen i uplakan zbog ostavke mirze varešanovićaTitova-Juga je napisao/la:bagra je napisao/la:Dzafic je pravi trener,
A šta misliš da barem "odtrenira" nekoliko utakmica s Veležom pa da presudimo ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
kerzen je napisao/la:jesi li ucviljen i uplakan zbog ostavke mirze varešanovićaTitova-Juga je napisao/la:bagra je napisao/la:Dzafic je pravi trener,
A šta misliš da barem "odtrenira" nekoliko utakmica s Veležom pa da presudimo ?![]()
![]()
Ja sam prije svega realista.
Ti i slični ti što imate pikove na pojedince me ne zanima.
Vidiš baš naprotiv, poznajem dobro Asmira i njegovu familiju i kao i svakom mu treneru Veleža želim svu sreću, ali tebi to nije jasno i zašto ja da ti se dalje objašnjavam ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja sam prije svega realista.
Vidiš baš naprotiv, poznajem dobro Asmira i njegovu familiju i kao i svakom mu treneru Veleža želim svu sreću, ali tebi to nije jasno i zašto ja da ti se dalje objašnjavam ?[/quote]
pa realisto tebi je znači dobar trener koji je napravio dva niza od 10 utakmica bez pobjede?
Vidiš baš naprotiv, poznajem dobro Asmira i njegovu familiju i kao i svakom mu treneru Veleža želim svu sreću, ali tebi to nije jasno i zašto ja da ti se dalje objašnjavam ?[/quote]
pa realisto tebi je znači dobar trener koji je napravio dva niza od 10 utakmica bez pobjede?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Je li ti vodiš monolog ?kerzen je napisao/la: pa realisto tebi je znači dobar trener koji je napravio dva niza od 10 utakmica bez pobjede?
Gdje sam ja uzdizao Mirzu kao stručnjaka ?
Čovjek je napravio logičan potez, otišao nakon niza loših rezultata.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kerzen sam sa sobom prepirku ima. 
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Dzafi od srca zelim srecu i najveci uspjeh, kao i svakom drugom treneru Veleza.
Nadam se da ce komandovat respektom sviju nas i kada dobiva i kada gubi... Sto se mene tice hoce, a nadam se i sviju vas.
Sto se tice utakmice sa Zrinjskim - ova utakmica nije derbi.
Zeljo, Borac, Sarajevo, pa i Celik su nama derbi.
A ova utakmica je samo borba za 3 boda i uplovljavanje u mirnu luku za hairli spremanje za novu i nadam se bolju sezonu. To je JEDINA vaznost ove utakmice... A nama je Zrinjski derbi koliko i Branitelj i Lokomotiva.
Iz ponizenja je vidjet kako se neka raja lozi na ovu tekmu kao derbi. Treba jos njima 50 godina tradicije da bi to bio derbi.
Nadam se da ce komandovat respektom sviju nas i kada dobiva i kada gubi... Sto se mene tice hoce, a nadam se i sviju vas.
Sto se tice utakmice sa Zrinjskim - ova utakmica nije derbi.
Zeljo, Borac, Sarajevo, pa i Celik su nama derbi.
A ova utakmica je samo borba za 3 boda i uplovljavanje u mirnu luku za hairli spremanje za novu i nadam se bolju sezonu. To je JEDINA vaznost ove utakmice... A nama je Zrinjski derbi koliko i Branitelj i Lokomotiva.
Iz ponizenja je vidjet kako se neka raja lozi na ovu tekmu kao derbi. Treba jos njima 50 godina tradicije da bi to bio derbi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pravo kažeš, i Džafa i Varešanović i Aca i Mrkva i Zaim su IZ RATA otišli i igrali u inostranstvu...kerzen je napisao/la:Mirza je igro sa Zidaneom. Šta vi znate
Neki imali nešto veće karijere neki ne, malo više ili malo manje sreće...
Zajednička činjenjica je bio KVALITET...
A ovi duduci što ih nazivate nadama po meni bi na onoj tamo livadi iza stadiona mogli samo ovce čuvati...
I da ponovim puno sreće Džafi, on je veličina našeg kluba i treba da ima punu podršku u svakom pogledu!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Samo danas,dati sve od sebe,pa makar i po cijenu poraza.Dati zadnji atom snage,odigrati muški.
Idemo Rođeni!
[youtube][/youtube]
Idemo Rođeni!
[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
puno sreće danas.... 
Ne znam šta bih mislio. Valjda će to biti danas OK.
C' mon Rođeni !
C' mon Rođeni !
Who dares, wins !
današnjom pobjedom abd rješavamo pitanje opstanka....
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
sto se tice zelje da komsije zgazimo, hvala, nadam se da ce malci u svetom dresu danas konacno proradit! mali brkovic bi u roku od 2-3 sezone sigurno mogao eksplodirat u najboljeg centarfora lige! jak je ko bik, trci konstantno i ide na svaku loptu, uz to pokazao je nekoliko puta da mu ni baratanje sa loptom nije bas losa strana ali eto tek mu je 20 godina pa ga malo treba cekat da sazrije! mali hajdarevic je isto veliki potencijal za krilo, hebibovic na beku i izgleda da bi u mahinicu mogli imat dugorocno rijesenje na stoperskom mjestu! ali eto opet i sa ovom trojicom kao i sa brkovicem, mladi su pravo i treba ih gurat i cekat dok sazriju! konacno opet pretezno mostarska djeca igraju, 4-5 zadnji sezona se proba nesto sa "strancima" i nikako nista ucinit osim opstanka u ligi, vrijeme je da se igra sa igracima iz svoje carsije!
malci,razveselite nas danas, dosta i 1-0 ali nebi vala ni skodilo da komsijama utrpate 3-4 komada!
malci,razveselite nas danas, dosta i 1-0 ali nebi vala ni skodilo da komsijama utrpate 3-4 komada!
Sretno Dzafa !
Ako ikako mozes stavit 1,X i 2 zajedno to bi ja jedino stavio!gledano kroz velezove oci, nazalost, sve je moguce! mada sta god bude ja mislim da ce bit tekma bez puno golova i da ce jedan gol odlucit ako vec neostane pocetni 0-0! derbi u mostaru ima 2-3 godine je vrlo blijed i sto se igre i golova tice, mada eto i jedni i drugi su poceli kupit bodove i pobjede u gostima i stim je ako nista neizvjesno postalo! do prije 3 godine znalo se, velezu pobjeda u vrapcicima. komsijama pod BB!
Buraz sto se ovaj Brkovic igdje proda za narednih 5 godina pljuni me to ti je isto kao da cu ja onda potpisati za Juventus...Pa Momak Bazen nije u stanju pogoditi a vi s tom politikom nasa djeca da samo igraju e vala daleko cete dogurati a dokle vidjecemo u narednom periodu ! Rezultat ekipe je najvazniji bez obzira ko igrao za ekipu to dobro ZAPAMTI !!!mikki21 je napisao/la:stipu te price manijak, ako ista mostaru vise netreba to su ta prepucavanja, dosta vise i fasista i ustasa i komunjara i balija, treba tenzije jednom spustit za sva vremena i konacno krenut naprijed kao jedan grad!
sto se tice zelje da komsije zgazimo, hvala, nadam se da ce malci u svetom dresu danas konacno proradit! mali brkovic bi u roku od 2-3 sezone sigurno mogao eksplodirat u najboljeg centarfora lige! jak je ko bik, trci konstantno i ide na svaku loptu, uz to pokazao je nekoliko puta da mu ni baratanje sa loptom nije bas losa strana ali eto tek mu je 20 godina pa ga malo treba cekat da sazrije! mali hajdarevic je isto veliki potencijal za krilo, hebibovic na beku i izgleda da bi u mahinicu mogli imat dugorocno rijesenje na stoperskom mjestu! ali eto opet i sa ovom trojicom kao i sa brkovicem, mladi su pravo i treba ih gurat i cekat dok sazriju! konacno opet pretezno mostarska djeca igraju, 4-5 zadnji sezona se proba nesto sa "strancima" i nikako nista ucinit osim opstanka u ligi, vrijeme je da se igra sa igracima iz svoje carsije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.