tad je Bajram i mislim sa ce se to pomjeritiGifron je napisao/la:Velez kuciBrcanskamalta je napisao/la:Za vikend 10 i 11 augusta, skim igramo i gdje zna li neko
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- ASD
- Kontakt:
Kada su Kovčić i Hasanbegović u pitanju, najveća greška je što se potpisao profesionalni ugovor s njima pa kasnije se raskinuo.
Time je Sloboda ostala bez novčanih sredstava, ne može se ništa tražiti.
Hasanbegović je u Slobodu stigao na polusezoni sezone 2016/2017, znaci da je bio dvije i po godine u klubu. Kovčić je bio više.
Hasanbegović je u Slobodu stigao na polusezoni sezone 2016/2017, znaci da je bio dvije i po godine u klubu. Kovčić je bio više.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 24 jul 2019, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bajram je u nedjelju, igrace u subotu svi mislim1919tuzlak je napisao/la:tad je Bajram i mislim sa ce se to pomjeritiGifron je napisao/la:Velez kuciBrcanskamalta je napisao/la:Za vikend 10 i 11 augusta, skim igramo i gdje zna li neko
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
procitaj bapisano .govorim o igracima slobode a ne o juniorima slobode i ja bih ronalda al nema para za to .sto se tice juniora scgdje je isto a sisoje to radi namjerno da naskodi slobodiSariel1987 je napisao/la:Cuj ne moze se placat djeca potpisala ugovor.pa jel realno kakve se ovde bombr valjaju1919tuzlak je napisao/la:sbi ce pni propast u sisoju jer njih nece biti za 3 god.a sto se tice ekipa pa 7 tuzlaka igra u prvoj postavi pa sta hocete vise
kako je krenulo ovo je top a nasto ce izaci vidicemo .niko nije jaci ni slabiki od svetinje ove godine .a sto se tice odlazaka nekih igraca pa druze moj ne moze se placat ono sto ne vrijedi![]()
![]()
![]()
Dobro smo mi ikako jos u ligi sa ovakvim mindsetom
TO VOLIM DA SE NEKO KONTA BRAVO SVAKA CAST samo da na hasanbegovica i kovu dodaj dinu hodzica i jos par sto su tako raskidanjem ugovora mislim na Slobodu ostali bez naknade zs treniranje . Ko je tu omastio brkove sazna ce se nekada a mozda nikada a svi papiri tj ugovori se prave u upravi znaci tamo lezi misterija kako i staASD je napisao/la:Kada su Kovčić i Hasanbegović u pitanju, najveća greška je što se potpisao profesionalni ugovor s njima pa kasnije se raskinuo.

Visak igraci totalno nepotrebni, one na koje se racuna su ostali i kraj price.
Cuj ovog Dino Hodzic boze sacuvaj.
OK ti kazes visak igraca a zasto si potpisivao profesionalne ugovore i sad prekidas to znaci nemas pravo na naknadu za treniranjeMMA075 je napisao/la:Visak igraci totalno nepotrebni, one na koje se racuna su ostali i kraj price.
Senad se zaletio malo.mirza24 je napisao/la:OK ti kazes visak igraca a zasto si potpisivao profesionalne ugovore i sad prekidas to znaci nemas pravo na naknadu za treniranjeMMA075 je napisao/la:Visak igraci totalno nepotrebni, one na koje se racuna su ostali i kraj price.

Sta trebas sad drzat ih na tribini placat ih, a tesko da ce zaigrat.
Lijepo je vidjeti tim kola i 2 igrača Slobode tu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa imal koji Srebrenicanin da nije?Gifron je napisao/la:Tek sad procita da je Bekric rodjen u Tuzli.

075
Svaki seljak 50 km oko Tuzle je rođen u TuzliGifron je napisao/la:Tek sad procita da je Bekric rodjen u Tuzli.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:

Ispade po tebi svako ko nije iz Tuzle seljak je?Penaltiky je napisao/la:Svaki seljak 50 km oko Tuzle je rođen u TuzliGifron je napisao/la:Tek sad procita da je Bekric rodjen u Tuzli.
I onda se cudimo sto Zivinice, Srebrenik, Lukavac navijaju za Zelju i Sarajevo...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
zajebavam se.intercontinental je napisao/la:
Ispade po tebi svako ko nije iz Tuzle seljak je?Penaltiky je napisao/la:Svaki seljak 50 km oko Tuzle je rođen u TuzliGifron je napisao/la:Tek sad procita da je Bekric rodjen u Tuzli.
I onda se cudimo sto Zivinice, Srebrenik, Lukavac navijaju za Zelju i Sarajevo...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Zaboravio sam napisati za zamjerku na biletarnici, red se otegao i samo jedan covjek prodaje karte na Zapadu, utakmica pocinje a ljudi i dalje napolju. Pred pocetak utakmice izadje i onaj jazavac ispred i poce prodavati karte drzeci ih u rukama, da smanji red na ulazu. Trebaju poceti pratiti to, ako je posjeta veca da otvore 2 biletarnice i ubrzaju to.
I jestel primjetili da je pometena Zapadna tribina, nema kospica po podu iz 1998. godine?
I jestel primjetili da je pometena Zapadna tribina, nema kospica po podu iz 1998. godine?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pa jestel vi realni? Šta god da se desi uvijek je neka negativa
Otišli juniori koji nisu imali mjesta? Otišli u Slogu jer misle da će im tamo bit bolje , strašna odskočna daska za svijetsku karijeru... Ni prvi ni posljednji junior koji je otišo iz kluba , nit smo mi jeeini klub kojem se to dešava. Eno Xavi Simmons ode iz Barse pa šta? Smetala vam je uprava radi igrača koji su se doveli pa vam je sad ekipa odlična, sad vam smeta što su igrači na koje se ne računa otišli u Slogu? Isto ovako je bila kuknjava za onim Hajdarevićem il kako već što je prešo u Zrinjski pa ste sad molili Boga da ga ne vrate kad se dovodio u vezu s nama , a bio najbolji strijelac u juniorima i tako ti tekstovi novinara.. Koliko to igrača mi nismo unovčili a drugi jesu ? Pirić koji je otišo iz kluba na onaj način i eventualno Memišević (mislim za vrijeme Husrefa i Azmira, al nisam siguran). Šta su to njihovi roditelji pametniji od Darkinih il Beganovih ? Mislite da nije Began mogo imat duplu platu kod Azmira? Roditelji misle da najviše znaju i zato će i sjebat karijere tim momcima 

-
- Kontakt:
Ma sta ih briga mogu igrati na ovim turnirima ljetnim što organizuju MZ. I tu se klepi koja stoja ako si dobar 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Vidim Todorovic se oprasta od Salzburga. Gdje ki ce nastaviti karijeru?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Ja vam odgovorni tvrdim svi juniori koji su ostali i vrijede nesto ovo ostalo sto je otislo im je plafon prva federalna ti i takvi slicni kao Hasanbegovicu, Kovcicu,Nisicu, D Hodžiću itd itd.
Dakle Omerović, A Hodzic, Muratović su jedini koji su vriejdili nesto iz ive generacije juniora...
Dakle Omerović, A Hodzic, Muratović su jedini koji su vriejdili nesto iz ive generacije juniora...
u transu pjesma nek zagrmi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.