Mogli bi cak mozda i koju zvezdu granda vidjeti
Nije da nismo vidjali ranije
Gledaj evropske atmosfere na Grbavici
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Osvojili su ja mislim turnir u KlokotniciInatSilanBosanski je napisao/la:
Daleko najbolji i najznacajni trofej u posljednji 7 godina.Posle ovog vam je koeficijent skocio na 7
Ok, skontali smo. Sarajevo je imalo neuspjenih par godina bez trofeja, ali je bar redovno izlazilo u Evropu i imalo cak i lijepih skalpova skinutih. Nema potrebe da to vise potenciras, znamo da Sarajevo nije uzelo nista od 2007.InatSilanBosanski je napisao/la:
Daleko najbolji i najznacajni trofej u posljednji 7 godina.Posle ovog vam je koeficijent skocio na 7
Mora da si nam ti stig'o na ovaj naš lijepi svijet? ili cak mozda si krenuo u 1 razred? uhpisac je napisao/la:
Ja vas samo opet nanovo pitam, sta se sve desavalo u svijetu u periodu od 2003. do 2010.?
eto šta je bilo...pisac je napisao/la:
nego da cujemo sta se sve desavalo u svijetu u periodu 2004.-2010.?

Ne treba zaboravit njegov gol protiv Zvijezde kad smo dobili 0-1 na početku sezoneterabajt je napisao/la:Ma kakav selimovic nema igraca koji mi vise zivce vadi od njega.
Sta mi ti imas pricat jadu jadni , pa zeljo je polufinalista kup uefa ... zeljo ima trofoja , koliko vi nikad necete imat , realno jedini uspjeh vam je kada zeljo izgubi , pa ja bi se stidio , zaboravio sam pobjedu meme na farmi ...izvini bogati ...pa da ti kazem zeljo nije izgubio 39 utakmica u kupu ? itd itd rekorde i rekorde drzimo ..niko se ne fali od naspisac je napisao/la:Opet ce se u julu oriti Grbavicom "ciganinnnn sam, al najlepsiiiiii"
Mogli bi cak mozda i koju zvezdu granda vidjeti![]()
Gledaj evropske atmosfere na Grbavici![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Roteirobagrcavi je napisao/la:eto šta je bilo...pisac je napisao/la:
nego da cujemo sta se sve desavalo u svijetu u periodu 2004.-2010.?
Za polufinale, svaka cast i to je podatak sa kojim se trebate ponositi, moj respect.azmeiljro je napisao/la:Sta mi ti imas pricat jadu jadni , pa zeljo je polufinalista kup uefa ... zeljo ima trofoja , koliko vi nikad necete imat , realno jedini uspjeh vam je kada zeljo izgubi , pa ja bi se stidio , zaboravio sam pobjedu meme na farmi ...izvini bogati ...pa da ti kazem zeljo nije izgubio 39 utakmica u kupu ? itd itd rekorde i rekorde drzimo ..niko se ne fali od naspisac je napisao/la:Opet ce se u julu oriti Grbavicom "ciganinnnn sam, al najlepsiiiiii"
" onclick="window.open(this.href);return false;idi se uvlaci u supak tanu , i gledaj kako svabe navijaju ajjjj zdravo -_-
Nijee 39, nego 41 utakmica, 3690 min bez poraza! Cigare bile marka, i hljeb bio pola marke kad su nam komsije nesto osvojili. Osim ovog osvajanja cetvrt finala protiv Želje.azmeiljro je napisao/la:Sta mi ti imas pricat jadu jadni , pa zeljo je polufinalista kup uefa ... zeljo ima trofoja , koliko vi nikad necete imat , realno jedini uspjeh vam je kada zeljo izgubi , pa ja bi se stidio , zaboravio sam pobjedu meme na farmi ...izvini bogati ...pa da ti kazem zeljo nije izgubio 39 utakmica u kupu ? itd itd rekorde i rekorde drzimo ..niko se ne fali od naspisac je napisao/la:Opet ce se u julu oriti Grbavicom "ciganinnnn sam, al najlepsiiiiii"
" onclick="window.open(this.href);return false;idi se uvlaci u supak tanu , i gledaj kako svabe navijaju ajjjj zdravo -_-
Jel te stid da vam je "stadion" samo napunio Dino Merlin i Zeljopisac je napisao/la:I hajmo oplesti jos jednu od Ljube.
Valja vam obnoviti repertar do jula![]()
![]()
Nije Zeljo nego Newcastle, da se ne lazemomonsen je napisao/la:Jel te stid da vam je "stadion" samo napunio Dino Merlin i Zeljopisac je napisao/la:I hajmo oplesti jos jednu od Ljube.
![]()
![]()
E ne mogu da vjerujempisac je napisao/la:Nije Zeljo nego Newcastle, da se ne lazemomonsen je napisao/la:Jel te stid da vam je "stadion" samo napunio Dino Merlin i Zeljopisac je napisao/la:I hajmo oplesti jos jednu od Ljube.
![]()
![]()
![]()
Odigrali ste vi jos bruku utakmica na Kosevu, pa ne sjecam se da vas je ikad vise od 20 000 bilo.![]()
Sa druge stran, istina da ga mi nismo napunili niti jednom, ali pogledaj posjete protiv Dinama Kiew, Sartida, Genka, Ekerena, Maritima, Sigme, Besiktasa.... Sve iznad 25 000.
Niste vi nego Dinamo Kiyev, Sartida, Genk, Ekeren, Besiktas, Sigma, Maritima...pisac je napisao/la:Nije Zeljo nego Newcastle, da se ne lazemomonsen je napisao/la:Jel te stid da vam je "stadion" samo napunio Dino Merlin i Zeljopisac je napisao/la:I hajmo oplesti jos jednu od Ljube.
![]()
![]()
![]()
Odigrali ste vi jos bruku utakmica na Kosevu, pa ne sjecam se da vas je ikad vise od 20 000 bilo.![]()
Sa druge stran, istina da ga mi nismo napunili niti jednom, ali pogledaj posjete protiv Dinama Kiew, Sartida, Genka, Ekerena, Maritima, Sigme, Besiktasa.... Sve iznad 25 000.
popay od kafica gdje je plejka bila vrh postao restoran a moze se reci i muzej f.k. sarajevabistrikboy je napisao/la:Celo bio clan uprave FKS..pisac je napisao/la:nego da cujemo sta se sve desavalo u svijetu u periodu 2004.-2010.?exbabilon je napisao/la:
2002-2003 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2002/03.
2003-2004 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2003/04.
2004-2005 2. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2004/05.
2009-2010 1. Zeljeznicar http://bs.wikipedia.org/wiki/Premijer_l ... e_2009/10.
Losih sezona je bilo, ali ako cemo koristiti argumente, necemo lagati!
Njima je Kukesi nedavno napunio Kosevo.TeaM87 je napisao/la:Vi pitari ste stavrno endemska vrsta, treba vas posebno paziti... Sta sve necu proctat ovdje majko moja: "NIje Željo napunio Koševo nego Newcasle", "Nema veze sto je vas bilo 35.000, bilo je i nas 25.000"..."Pričate kao da imate trofeja kao Celtic", pa sta treba da vam pobjegnemo 20+ trofeja, pa da se onda pika da smo bolji od vas, vi ste stvarno bolesni, a mozemo vam dati i fore 20 trofeja, hoce li se onda pikati kad vas stignemo ?
Stvarno mi je nekad zao ovih pitara...
Trenutno korisnika/ca: CCMuHa87, LoveFootball1987, Mana i 29 gostiju.