PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Koja je to opterecenost da na svojoj temi konstantno pricaju o utakmici Velez-Sarajevo, o nekom pustanju ko da mi imamo 38 bodova i nista nam ne znaci. Ali opet ne cudi, vratit se u sezonu 14/15 i vidjeti postove na Velezovoj temi prije odlucujuce utakmice sa Zeljeznicarom, svaki post u smislu "pustite nama, ne dajte da vam bude Zrinjski sampion, bolje mi nego ustase" jedino par forumasa je cestitalo na pobjedi, sjecam se msm lik fedeltafrotta da je cestitao, i kasnije mi dobijemo i Zrinjskog, i ispade da smo - gle cuda, igrali za sebe, kao sto smo i rekli. I poslije utakmice standardni folkor - "sto vas nisu sve pobili" "eto vam ustase prvaci" i najlegendarnija "TREBACE I VAMA PA VAM NECEMO DAT" a sto je najgore izbace nas i oni i sarajevo kad nam je trebalo namirise nas kad smo prvi put ispadali - niko rijeci progovorio nije, jbg.
-
- Kontakt:
Sve dolazi na svoje - dočekali smo mi naše vrijeme da budemo prava ekipa i bit ćemo još bolji sa Upravom koja je krv propišala da se ovo dovede u reddrakensang je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:09Koja je to opterecenost da na svojoj temi konstantno pricaju o utakmici Velez-Sarajevo, o nekom pustanju ko da mi imamo 38 bodova i nista nam ne znaci. Ali opet ne cudi, vratit se u sezonu 14/15 i vidjeti postove na Velezovoj temi prije odlucujuce utakmice sa Zeljeznicarom, svaki post u smislu "pustite nama, ne dajte da vam bude Zrinjski sampion, bolje mi nego ustase" jedino par forumasa je cestitalo na pobjedi, sjecam se msm lik fedeltafrotta da je cestitao, i kasnije mi dobijemo i Zrinjskog, i ispade da smo - gle cuda, igrali za sebe, kao sto smo i rekli. I poslije utakmice standardni folkor - "sto vas nisu sve pobili" "eto vam ustase prvaci" i najlegendarnija "TREBACE I VAMA PA VAM NECEMO DAT" a sto je najgore izbace nas i oni i sarajevo kad nam je trebalo namirise nas kad smo prvi put ispadali - niko rijeci progovorio nije, jbg.
Mostar u srcu, Velež do groba
Pitarske djevojke, kurve su najvece!
To se zove strah i nemoc.drakensang je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:09Koja je to opterecenost da na svojoj temi konstantno pricaju o utakmici Velez-Sarajevo, o nekom pustanju ko da mi imamo 38 bodova i nista nam ne znaci. Ali opet ne cudi, vratit se u sezonu 14/15 i vidjeti postove na Velezovoj temi prije odlucujuce utakmice sa Zeljeznicarom, svaki post u smislu "pustite nama, ne dajte da vam bude Zrinjski sampion, bolje mi nego ustase" jedino par forumasa je cestitalo na pobjedi, sjecam se msm lik fedeltafrotta da je cestitao, i kasnije mi dobijemo i Zrinjskog, i ispade da smo - gle cuda, igrali za sebe, kao sto smo i rekli. I poslije utakmice standardni folkor - "sto vas nisu sve pobili" "eto vam ustase prvaci" i najlegendarnija "TREBACE I VAMA PA VAM NECEMO DAT" a sto je najgore izbace nas i oni i sarajevo kad nam je trebalo namirise nas kad smo prvi put ispadali - niko rijeci progovorio nije, jbg.
Kada prodje Velez, vec od nedelje ce praviti pritisal na sudije, kao sto su radili i pred prosli derbi.
Kmecali ko kakve quje, kako ce biti osteceni, itd... Mala muda...
Yebo ih kriminalac Osim...
Zamislite kako su Vijetnamci odrali Sabrinu 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Željezničar - Široki Brijeg (Vladimir Bjelica - Ist. Sarajevo)
Spektakl u najavi
Spektakl u najavi

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Kako ces o majci tako? Jel' joj to hvala sto te nije pobacila, a trebala je

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pickice Olovska kada te neko naguzi iz nemoci odmah na licnoj osnovibelosevic28 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:44Kako ces o majci tako? Jel' joj to hvala sto te nije pobacila, a trebala je![]()

rumeni šampanjac boy
MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Celavkooo, opet fulas profile.
Poliraj deckoo, neces jos dugo biti PR

Poliraj deckoo, neces jos dugo biti PR
Zamisli kako Lutvo opci sa Amarom. Ili Amar sa Lutvom

- FKS -
14.03.2016.
16.03.2016."Vicent Tan daje punu podršku Miodragu Ješiću i rukovodstvu FK Sarajevo. Prije nekoliko mjeseci odlučeno je da klub ima preveiliki kadar, te su poduzete mjere o smanjenju podrške. Tan je doveo Ješića da počisti nered u klubu i trenutno je 36 igrača pod ugovorom. Postignuto je sve mukotrpnim radom. Tan daje potpunu podršku Ješiću i rukovodstvu FK Sarajevo", piše u saopštenju Vincenta Tana.
21.11.2019.Modrag Ješić više nije trener FK Sarajevo. Srpskom stručnjaku u srijedu uveče uručen je otkaz.
Nastavi niz...Jasna poruka iz FK Sarajevo: Bilo kakvi navodi o smjeni trenera nisu tačni. "U ovom trenutku klub se priprema za predstojeću utakmicu Premijer lige BiH protiv Veleža, te bilo kakvi kavodi o smjeni trenera nisu tačni", poručili su iz FK Sarajevo za SportSport.ba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije ti bilo mrsko aVirtu4l je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:5314.03.2016.
16.03.2016."Vicent Tan daje punu podršku Miodragu Ješiću i rukovodstvu FK Sarajevo. Prije nekoliko mjeseci odlučeno je da klub ima preveiliki kadar, te su poduzete mjere o smanjenju podrške. Tan je doveo Ješića da počisti nered u klubu i trenutno je 36 igrača pod ugovorom. Postignuto je sve mukotrpnim radom. Tan daje potpunu podršku Ješiću i rukovodstvu FK Sarajevo", piše u saopštenju Vincenta Tana.
21.11.2019.Modrag Ješić više nije trener FK Sarajevo. Srpskom stručnjaku u srijedu uveče uručen je otkaz.
Nastavi niz...Jasna poruka iz FK Sarajevo: Bilo kakvi navodi o smjeni trenera nisu tačni. "U ovom trenutku klub se priprema za predstojeću utakmicu Premijer lige BiH protiv Veleža, te bilo kakvi kavodi o smjeni trenera nisu tačni", poručili su iz FK Sarajevo za SportSport.ba.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Samo nek ne ide na godisnji 
Pa bolan, kad im Bekić izbi titulu iz ruke, Ivica Osim javno izvali ovo:drakensang je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:09Koja je to opterecenost da na svojoj temi konstantno pricaju o utakmici Velez-Sarajevo, o nekom pustanju ko da mi imamo 38 bodova i nista nam ne znaci. Ali opet ne cudi, vratit se u sezonu 14/15 i vidjeti postove na Velezovoj temi prije odlucujuce utakmice sa Zeljeznicarom, svaki post u smislu "pustite nama, ne dajte da vam bude Zrinjski sampion, bolje mi nego ustase" jedino par forumasa je cestitalo na pobjedi, sjecam se msm lik fedeltafrotta da je cestitao, i kasnije mi dobijemo i Zrinjskog, i ispade da smo - gle cuda, igrali za sebe, kao sto smo i rekli. I poslije utakmice standardni folkor - "sto vas nisu sve pobili" "eto vam ustase prvaci" i najlegendarnija "TREBACE I VAMA PA VAM NECEMO DAT" a sto je najgore izbace nas i oni i sarajevo kad nam je trebalo namirise nas kad smo prvi put ispadali - niko rijeci progovorio nije, jbg.
"Dešava se to u fudbalu. Mene čudi da su imali toliko neprijatelja na tom putu da postanu šampioni. To je ta nesreća Sarajeva. Još vlada ona “da komšiji crkne krava”. I, eto, šta sada, imaju? Ni titula ni ničega. A baš bih volio da ih mogu upitati šta su tom politikom postigli. Gdje su im uspjesi, stadioni? Tako niko neće daleko stići"
Znači, Ivan se čudi što je neko odigrao fer i korektno protiv Željkana i dobio utakmicu. Šta postižemo politikom pobjeđivanja Željkana?? Gdje su nam stadioni, nećemo daleko dogurat budemo l' derali našeg Želju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Necete daleko dogurat sve dok vam je najveci uspjeh skinut nama skalp i tako je vec 73 godineskoroalen je napisao/la: ↑22 nov 2019, 00:14Pa bolan, kad im Bekić izbi titulu iz ruke, Ivica Osim javno izvali ovo:drakensang je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:09Koja je to opterecenost da na svojoj temi konstantno pricaju o utakmici Velez-Sarajevo, o nekom pustanju ko da mi imamo 38 bodova i nista nam ne znaci. Ali opet ne cudi, vratit se u sezonu 14/15 i vidjeti postove na Velezovoj temi prije odlucujuce utakmice sa Zeljeznicarom, svaki post u smislu "pustite nama, ne dajte da vam bude Zrinjski sampion, bolje mi nego ustase" jedino par forumasa je cestitalo na pobjedi, sjecam se msm lik fedeltafrotta da je cestitao, i kasnije mi dobijemo i Zrinjskog, i ispade da smo - gle cuda, igrali za sebe, kao sto smo i rekli. I poslije utakmice standardni folkor - "sto vas nisu sve pobili" "eto vam ustase prvaci" i najlegendarnija "TREBACE I VAMA PA VAM NECEMO DAT" a sto je najgore izbace nas i oni i sarajevo kad nam je trebalo namirise nas kad smo prvi put ispadali - niko rijeci progovorio nije, jbg.
"Dešava se to u fudbalu. Mene čudi da su imali toliko neprijatelja na tom putu da postanu šampioni. To je ta nesreća Sarajeva. Još vlada ona “da komšiji crkne krava”. I, eto, šta sada, imaju? Ni titula ni ničega. A baš bih volio da ih mogu upitati šta su tom politikom postigli. Gdje su im uspjesi, stadioni? Tako niko neće daleko stići"
Znači, Ivan se čudi što je neko odigrao fer i korektno protiv Željkana i dobio utakmicu. Šta postižemo politikom pobjeđivanja Željkana?? Gdje su nam stadioni, nećemo daleko dogurat budemo l' derali našeg Želju.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
jap mi pravili majiceBosniaBoston je napisao/la: ↑22 nov 2019, 00:19Necete daleko dogurat sve dok vam je najveci uspjeh skinut nama skalp i tako je vec 73 godineskoroalen je napisao/la: ↑22 nov 2019, 00:14Pa bolan, kad im Bekić izbi titulu iz ruke, Ivica Osim javno izvali ovo:drakensang je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:09Koja je to opterecenost da na svojoj temi konstantno pricaju o utakmici Velez-Sarajevo, o nekom pustanju ko da mi imamo 38 bodova i nista nam ne znaci. Ali opet ne cudi, vratit se u sezonu 14/15 i vidjeti postove na Velezovoj temi prije odlucujuce utakmice sa Zeljeznicarom, svaki post u smislu "pustite nama, ne dajte da vam bude Zrinjski sampion, bolje mi nego ustase" jedino par forumasa je cestitalo na pobjedi, sjecam se msm lik fedeltafrotta da je cestitao, i kasnije mi dobijemo i Zrinjskog, i ispade da smo - gle cuda, igrali za sebe, kao sto smo i rekli. I poslije utakmice standardni folkor - "sto vas nisu sve pobili" "eto vam ustase prvaci" i najlegendarnija "TREBACE I VAMA PA VAM NECEMO DAT" a sto je najgore izbace nas i oni i sarajevo kad nam je trebalo namirise nas kad smo prvi put ispadali - niko rijeci progovorio nije, jbg.

mitomania 100% achieved
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ono je bila majica zbog deranja vasih guzova,zbog petarde,a vi GODINAMA slavite minimalnu pobjedu gmizavci
#Punoljetstvo
BosniaBoston je napisao/la: ↑22 nov 2019, 00:24Ono je bila majica zbog deranja vasih guzova,zbog petarde,a vi GODINAMA slavite minimalnu pobjedu gmizavci

i mi smo vama oderali guzove u pretprošlom pa se ne sjećam da smo majice pravili....
mlogo maji

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad smo vec kod MAJIHDenchi je napisao/la: ↑22 nov 2019, 00:35BosniaBoston je napisao/la: ↑22 nov 2019, 00:24Ono je bila majica zbog deranja vasih guzova,zbog petarde,a vi GODINAMA slavite minimalnu pobjedu gmizavci![]()
i mi smo vama oderali guzove u pretprošlom pa se ne sjećam da smo majice pravili....
mlogo maji
![]()
![]()
![]()
#Punoljetstvo