Jedva cekam da vidim kako ce docekati Benku, najavili su da ce mu se mame najeb.High je napisao/la:Sanjah da smo u Širokom odigrali 5:5.![]()
Šalu nastranu, očekujem 6 bodova u naredne dvije utakmice, a u Širokom ćemo, pretpostavljam, osvojiti bod maksimalno
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Što to? Šta sam to propustio?joker90 je napisao/la:Jedva cekam da vidim kako ce docekati Benku, najavili su da ce mu se mame najeb.High je napisao/la:Sanjah da smo u Širokom odigrali 5:5.![]()
Šalu nastranu, očekujem 6 bodova u naredne dvije utakmice, a u Širokom ćemo, pretpostavljam, osvojiti bod maksimalno
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Proslu tekmu na Kosevu kad smo ih dobili 2-1, on je udario onog njihovog igraca, pa je tad bila kuknjava da je trebao crveni dobiti. Znam da su mu to zamjerili, kao i sto se bori onako u dresu Teherana protiv svojih. Na njihovoj temi su ga hejtali i najavili mu "paklen" docek u uzvratu. Jedva cekam da ih Leon opet popisa.High je napisao/la:Što to? Šta sam to propustio?joker90 je napisao/la:Jedva cekam da vidim kako ce docekati Benku, najavili su da ce mu se mame najeb.High je napisao/la:Sanjah da smo u Širokom odigrali 5:5.![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kada Duljevic ide ne znam.Jesic ga "voli" jedan od najbolji koji je on dosad treniro.On ga neda ispod 2 Mio €.ja mislim bice isto kod Cimirota nakon Evrope ide Dulje.
gjde su oni koji su rekli Stepnaov nikad vise nece igrati za nas? i koji su mene napali kad sam reko brazilac dolazi ?
ja lazem ja sam dijete? 
gjde su oni koji su rekli Stepnaov nikad vise nece igrati za nas? i koji su mene napali kad sam reko brazilac dolazi ?
To su maštarije fanova Trećeg rajha. Idemo urinirati po njima samo zbog toga.joker90 je napisao/la: Proslu tekmu na Kosevu kad smo ih dobili 2-1, on je udario onog njihovog igraca, pa je tad bila kuknjava da je trebao crveni dobiti. Znam da su mu to zamjerili, kao i sto se bori onako u dresu Teherana protiv svojih. Na njihovoj temi su ga hejtali i najavili mu "paklen" docek u uzvratu. Jedva cekam da ih Leon opet popisa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Najbolja lokacija za stadion, ali mislim da nema mjesta za neki veci od 8k. Previse je tu tipicnog bosnjackog urbanizma pokvarilo tako dobru lokaciju.amypitar je napisao/la:Pitanje je za one sto znaju,jel se moze kupiti stadion od opstine NG.
Ako moze prodajom par igraca ,mi bi rijesili pitanje stadiona.A onda polako uz donatore,pomoc Tana, prodaje igraca i Evrope, napraviti stadion.
U prilog nam ide sto stadion propada,nema ineresa klubova da igraju na njemu.Ne vidim ni jedan razlog,osim tog birokratskog da ga opstina ne proda.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
MCMXLVI je napisao/la:Najbolja lokacija za stadion, ali mislim da nema mjesta za neki veci od 8k. Previse je tu tipicnog bosnjackog urbanizma pokvarilo tako dobru lokaciju.amypitar je napisao/la:Pitanje je za one sto znaju,jel se moze kupiti stadion od opstine NG.
Ako moze prodajom par igraca ,mi bi rijesili pitanje stadiona.A onda polako uz donatore,pomoc Tana, prodaje igraca i Evrope, napraviti stadion.
U prilog nam ide sto stadion propada,nema ineresa klubova da igraju na njemu.Ne vidim ni jedan razlog,osim tog birokratskog da ga opstina ne proda.
Da upravu si
Ali i od 10.000 milja bi bio predobar za našu ligu.
Evo ovaj 9.500amypitar je napisao/la: Da upravu si
Ali i od 10.000 milja bi bio predobar za našu ligu.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Predobar ne treba nam bolji.
Ovaj stadion je strasan, napraviti nesto ovako i dodati jos koju hiljadu sjedecih mjesta jedan stadion od 12.000 
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
za ovo ipak treba daleko veci prostor nego sto ga ima na Otoci
Pyro is not a crime !
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Vi ne kontate , nije stadion problem i cijena , nego zemljiste , pa vidite kakva papirologija treba pa koje tu struje treba podmitit, znate kako to ide kod nas , zemljiste je preskupoo , bog sami zna koliko bi nam trazili za zemljiste ...
Ima "preko puta" stadiona Otoke.THEC je napisao/la:za ovo ipak treba daleko veci prostor nego sto ga ima na Otoci

a da tu inace igram lopte ponekad, teren nije los ko u Lukavici prosle godine, nogu slomis
bas sam ljetos s jaranom pricao o tome i oko te lokacije samo prvo bi se sva ona suma morala posjeci 
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prvo je bilo treba nam 30k,pa smo skontali da moze 20-25,onda smo sišli na min 15k,e sada 9,5 k zlatan hahahah
Sabrine mi moje!
Sad smo tek dosli na realnu cifru koja nama treba. Mali stadion, ali moderan. Kosevo je ogromno i koliko god ga mi voljeli, ono nakaradno izgleda trenutno. Ovaj stadion sto je postavljen od 9-10k izgleda savrseno, ali mislim da ga dosta raje ovdje nece docekati.BosnianKingdom je napisao/la:Prvo je bilo treba nam 30k,pa smo skontali da moze 20-25,onda smo sišli na min 15k,e sada 9,5 k zlatan hahahah
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čuj 10.000. Pa nismo Sloboda. Taman je 18.000. 
za nase lige taman
al dobro ovo su jos uvijek nase mastarije a ja vjerujem da ako dodje do nekog ozbiljnijeg projekta, investitora da ce kapacitet biti izmedju 20-25 milja pogotovo ako tad budemo ozbiljnija ekipa koja je u stanju da udje u grupnu fazu evropskih takmicenja, a dotad cemo mi na forumima mastati i graditi stadione gdje nam je volja 
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
U zadnjih 10 godina, koliko smo ukupno utakmica odigrali i koliko je puta bilo preko 10 000 ljudi na stadionu?High je napisao/la:Čuj 10.000. Pa nismo Sloboda. Taman je 18.000.
Graditi sve preko 15 000 je suludo.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk