AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Surreal
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Surreal » 28 avg 2022, 23:14

Evo ga konacno i Belotti, presretan sam zbog ovog transfera. Covjek je ocigledno bas zelio da zaigra za nas, tako da nema sumnje da ce biti motivisan. Jedva cekam da ga vidim na terenu! :ljepota:

Sutra vjerovatno dolazi Mady Camara, vec sam vise puta rekao, ne svidja mi se taj transfer, mislim bilo je nerealno ocekivati nekog top veznjaka, jer je ipak to samo zamjena dok se Gini ne vrati. Mislim da je Tameze bio bolja opcija, ali hajde nadam se da ce me demantovati.

Idemo po pobjedu protiv Monze. Forza Roma! :beba:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 avg 2022, 11:48

Ali kakav je igrac taj Camara ako ga Olympiacos tek tako daje na posudbu bez ikakvih obaveza otkupa. Ne bas pouzdan izvor pise ako rijesimo Shomurodova da dolazi Solbakken :hmmmmm:
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 avg 2022, 16:43

Calafiori, Diawara, Kluivert prodati, mogao bi uskoro i Shomurodov. Gospodin Pinto :bow:
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 avg 2022, 16:50

Nema sta, svaka mu cast. Vidi se da je radio u Benfici, oni bas znaju uvaliti igraca, Diawara je bio veliki teret i konacno smo ga se uspjeli rijesiti.

Nema mnogo vremena, ali sad bas i nije toliko nerealno ocekivani stopera. Negdje sam procitao da bi Jose htio i jedno krilo i sigurno bi nam dobro doslo, ali mislim da cemo za to morati sacekati januar i Solbakkena.

Ocekujem veceras gol Dybale :)

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 avg 2022, 21:19

Surreal je napisao/la:
30 avg 2022, 16:50
Nema sta, svaka mu cast. Vidi se da je radio u Benfici, oni bas znaju uvaliti igraca, Diawara je bio veliki teret i konacno smo ga se uspjeli rijesiti.

Nema mnogo vremena, ali sad bas i nije toliko nerealno ocekivani stopera. Negdje sam procitao da bi Jose htio i jedno krilo i sigurno bi nam dobro doslo, ali mislim da cemo za to morati sacekati januar i Solbakkena.

Ocekujem veceras gol Dybale :)
Već je 2 zabio :kafa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 sep 2022, 19:37

Potrebna 2 igraca za SportSport.ba ligu, ako ima zainteresovanih nek se jave.

SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 sep 2022, 21:36

Jadno, nedoreceno prvo poluvrijeme, nisam siguran da mozemo izvuci remi. Ne znam ko voli ovakvu igru Mourinha, svaka mu cast, strasna reputacija, ali mislim da mora biti fleksibilniji ukoliko zelimo izboriti tu Ligu Prvaka.

Forsiranje narkomana na desnom beku, a Celik odigrao perfektnu utakmicu protiv Monze, zasto? Abraham nedorecen i los, strasno koliko ne zna primiti loptu, a cim je malo jaci protivnik, normalno da mu ne mogu prolaziti njegovi polu driblinzi.

Ove utakmice nam daju prave odgovore koliko ova ekipa moze, a ako se nesto ne promijeni, bojim se da ce nas bolje ekipe ponovo sa lakocom dobijati. Ipak, ima i drugo poluvrijeme, mozda se nesto i promijeni.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 sep 2022, 22:20

To je to, optimizmu je dosao kraj, pobjede protiv tri najlosije ekipe su nam zamazale oci. Dok je portugalski ziheras na klupi sve sanse za nesto ozbiljnije ne postoje. Izmislja pozicije, ko tele ne odustaje od raspale 3-4-2-1, dovedu mu ljudi veznjaka on ga ne koristi. Prosto, vrijeme ga je pregazilo. Do boljih dana, forza roma :D

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 04 sep 2022, 22:37

E sto nas ljudi ugasise i to jedan Udinese.Genijalno.

Ne mozes jednostavno igrati sa toliko defanzivnih igraca i stalno ocekivati pobjedu.Kad vidim Pellegrinija na krilu lose mi.Valjda ce Jose promjeniti formaciju i ubuduce igrati ofanzivnije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 sep 2022, 22:39

Ma sa tri stopera nema boga pobjedjivati u kontinuitetu,možeš ono ho ruk na ispadanje nešto al ovo liga teorije nema
nema potpisa

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 sep 2022, 00:48

Nisam gledao utakmicu srecom, ali nisam uopce iznenadjen. 90 posto utakmica pod Mourinhom mi se gadi. Nismo city ali jaci si od udinessea, 3 stopera, 2 dmf, veznjak na krilu, ne kontam neko mu trebati dati kalendar da se orijentise covjek u kojoj je godini, jer ovo sta pokusava je mrtvo 10 i vise godina.
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 sep 2022, 20:22

slika

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 sep 2022, 20:03

Covjek opet izvodi sredinu Cristante - Matic, koliko glup i tvrdoglav covjek

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 sep 2022, 22:46

Steta za Belottija, dobro bi mu dosao gol. Igra losa kao i uobicajeno, ova postava mu je za povratiti, i prije nego sto utakmica krene kad vidim sta izvodi znam sta nas ocekuje. Pellegrini lose izveden penal, igra van svoje pozicije, uzasan ali ne svojom krivicom. Patricio ove sezone nece nista odbraniti.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 12 sep 2022, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 sep 2022, 22:47

Odbrana i sredina katastrofa.Sreca ima dovoljno kvaliteta u napadu da se dobije jedan Empoli uz dosta dosta muke.Imas igraca vise i spasavas zivu glavu.Uzas.

Sreca pa je Dybala veceras prekucao.Sa sredinom Matic i Cristante i ne mozemo ocekivati brzu,ljepsu i efikasniju Romu.I ovo sto se dobije je na misice.

Romanisti izdominirali :thumbup:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 sep 2022, 22:50

Kakve scene na kraju utakmice, Mourinho radi dvije izmjene da bi dobio na vremenu, igraci na klupi stoje kao da igramo finale lige prvaka. Pellegrini ektoplazma danas, a na to jos i promasen penal. Ne mogu se odati dojmu da Cristane i Matic ne smiju pocinjati utakmice, prosto prespori su, a posljedice toga cemo vidjeti u narednom kolu protiv Atalante.

Pozitivna stvar, definitivno - Dybala, eh to je taj igrac koji sam moze donijeti pobjedu, jedini zaista vrijedan spomena, Celik par okej poteza, ali ih je onda upropastio. Cini mi se da za nas ove sezone NECE biti lake utakmice.

Patricio klasicno, kao i svaki nas golman nakon Alissona.

Realno plasim se Atalante, kad nas je Udinese onako natrpao, sta tek oni mogu. Ali hajde, kad se pogleda na tabelu, nije tako uzasno kako igramo. Ostaje nada da ce Jose promijeniti formaciju, pa da se necemu nadamo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 sep 2022, 00:24

Protiv Atalante nemamo sta traziti sa ovom sredinom jer ce nas ubiti trkom ali mozda napokon Murinjo promjeni neke stvari.Protiv Helsinkija probati drugu formaciju i dati sansu Volpatu,Camari i Boveu od prve minute i da se vidi ko koliko moze.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 sep 2022, 20:09

Veceras relativno "nebitna utakmica", vidim odmara Dybalu, konacno nesto dobro. Ali covjek ociglendo ima neki fetis na Cristante-a, pa lik nije mogao staviti Camaru u prvu postavu, ludilo, pritom Vina kao treci stoper :bow:

biiiiiiit ce ovo duuuuuga sezona :kafa:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 18 sep 2022, 12:02

Sta bi sad Karsdorpu. Znaci sezona maltene tek pocela a vec 7 povreda. Zaniolo se vratio ali jos nije na 100%.
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 sep 2022, 12:48

Denno je napisao/la:
18 sep 2022, 12:02
Sta bi sad Karsdorpu. Znaci sezona maltene tek pocela a vec 7 povreda. Zaniolo se vratio ali jos nije na 100%.
Ma ide operacija i valjda pauza od mjesec i po dana, ma sta znam, ova povreda me najmanje potresa, imamo Celika, a i Spina moze igrati desnog beka tako da to i nije neki aman problem.

Danas utakmica koja ce nam dati mnogo odgovora, nazalost mislim da ce Jose ponovo ici sa svojim veznim redom :tokralju: , a to nam je u startu velika prepreka za ostvarenje dobrog rezultata. Ali ideeemo optimisticno, forzaa roma :ljepota:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.