Iz mog posta se vidi da repliciram onog koji tvrdi da ja vjerujem sudstvu u BiH, a to nisi tvrdio ti.chily-rz je napisao/la: Nije baš toliko ni ocigledno,nisi citirao nikoga,nisi spomenuo nikog u svom postu a bilo je elemenata da isti protumacim onako kako i jesam,.
Hajd onako iskreno da odgovoriš,.Imaš li ti kao navijac/simpatizer Željeznicara i malo sumnje u reguralnost spomenute utakmice ? Ostavi subjektivnost na stranu,stavi bilo koju drugu ekipu na mjesto Želje,pogledaj još jednom izvještaj i kaži mi jeli sve cisto i bez ikakve sumnje..
Da se razumijemo,ja ne tvrdim da je namješteno ali da ima osnove za sumnju u reguralnost,ima brate da se ne lažemo..Ne vjerujem da je se ovdje išlo direktno na izbacivanje Slobode(to je samo poslijedica) ali "smrdi" na prodaju koju je jako teško dokazati,to znaš i sam..Krizna su vremena,niko nije imun na pare a moral i obraz u ovom društvu je odavno "izlizan"..
Jedino što ti mogu reći da kombinovani Željin tim nije igrao utakmicu na nož protiv, a protivnik je bila ekipa kojoj je pobjeda bila neophodna. U toj situaciji Leotar je više želio pobjedu i došao do iste što nije ništa čudno. Ako neko odigra slabu utakmicu to ne znači da je pustio. ali za neke je lakše vjerovati u bajke, rane manje bole.
Pa eto kako ni UEFA nije pronašla ništa na ovu temu kad su to ispitivali prije nekog vremena. Bilo je sumnjivo, oni su to ispipali i nisu našli ništa. Niti bilo ko drugi nudi bilo kakav dokaz. Sve se svelo na priču kako je Amar Osim jeo jagnjetinu kod Gojka s nekim likovima iz Leotara iako ni o tome nema ništa konkretno, neka slika ili šta već. Baš ništa pod milim Bogom. Savršen zločin u izvedbi fudbalera i trenera, mora da su svi gledali Dextera kad su tako sposobni.