Kada pogledas golove, bice malo jasnije.Mramic24 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:00Da da , pogotovo sto je Celik danas uzeo Bratstvo... Neočekivano, ali su sad skoro pa sigurno osigurali opstanak..Iceplayer je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:57Jedna se vani mora uzeti inače ne gine treći rang takmičenjaMramic24 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:51Sa dvije domace pobjede odnosno 38 bodova ispadamo sigurno. Zvijeda mora uzeti 5 tekmi u 6 kola da ostanu, sto je isto moguce, sa obzirom da imaju 3 kuci, rahic u gostima, i treba im ta pobjeda protiv tuzle City za ostanak.. Tu smo negdje. Moramo uzeti vani 3 boda a to je Stupcanica ili Budućnost, po meni jasno sve.
Prije svega uzeti Bratstvo iduce kolo pa ce racunica biti jednostavnija..
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Eto ga i Zvijezda dana kiksa neočekivano ali još su u igri nadati se da će iduće kolo pobijediti po meni nama glavnog konkurenta u borbi za 10 mjesto a to je Tomislav.
Gledam malo raspored i po meni kao što sam pisao najteži:
Gradina :Tošk Goražde kući
Budućnost Čelik vani
Tomislav;:Radnik Rahić kući
Zvijezda Radnički Goražde vani
Goražde : Radnički Rahić Tomislav kući
Gradina vani
Zvijezda: Tomislav Bratstvo Tošk kući
Tuzla Stupčanica vani
Po meni svi u igri Goražde iako ima samo 29 bodova ima sve u svojim rukama moze sve dobiti do kraja moguće da u zadnjoj utakmici odlučuju o svojoj sudbini protiv Tomislava.
Tomislav iste šanse velike šanse iduće kolo protiv Zvijezde i zadnja protiv Goražda odlučujuće.
Zvijezda težak raspored ali teško da šta mogu protiv Tuzle u gostima mozda eventualno protiv Stupčanice ako osigura prvo mjesto i sa 12 bodova tj. trenutni 27+12 = 39 tesko da će biti dovoljno za opstanak..
Gradina teško da moguu Banovićima do sva tri boda neka je i bod i 6 domaći = 39 isto pitanje je li dovoljno...
Gledam malo raspored i po meni kao što sam pisao najteži:
Gradina :Tošk Goražde kući
Budućnost Čelik vani
Tomislav;:Radnik Rahić kući
Zvijezda Radnički Goražde vani
Goražde : Radnički Rahić Tomislav kući
Gradina vani
Zvijezda: Tomislav Bratstvo Tošk kući
Tuzla Stupčanica vani
Po meni svi u igri Goražde iako ima samo 29 bodova ima sve u svojim rukama moze sve dobiti do kraja moguće da u zadnjoj utakmici odlučuju o svojoj sudbini protiv Tomislava.
Tomislav iste šanse velike šanse iduće kolo protiv Zvijezde i zadnja protiv Goražda odlučujuće.
Zvijezda težak raspored ali teško da šta mogu protiv Tuzle u gostima mozda eventualno protiv Stupčanice ako osigura prvo mjesto i sa 12 bodova tj. trenutni 27+12 = 39 tesko da će biti dovoljno za opstanak..
Gradina teško da moguu Banovićima do sva tri boda neka je i bod i 6 domaći = 39 isto pitanje je li dovoljno...
Kako sam i rekao svi imaju svoju računicu, ali u konačnici ne mora na kraju tako biti. Zvijezda je računala da će danas osvojiti tri boda, pa su na kraju kiksali i udaljili se od opstanka.
Treba ići iz kola u kolo, sada je pod moranje dobiti Bratstvo, a navijati da Zvijezda dobije Tomislava i da Tošk dobije Gradinu u Srebreniku.
U ovome trenutku Radnik Bijeljina je u zoni ispadanja, iduću igraju kući protiv Borca i ovi ih ne mogu pustiti, jer ganjaju prvo mjesto, a nakon toga idu Sarajevu koje je pustilo Širokog jučer i igrat će za njih. Velika je mogućnost da će i deseto mjesto u Prvoj ligi FBiH ostati u ligi.
Iako nam Bratstvo dolazi bez dva ponajbolja igrača, plus si ih napustili Poturalić i Smajić, smijenili su trenera prošlo kolo, ali bez obzira treba biti i više nego oprezan.
Treba ići iz kola u kolo, sada je pod moranje dobiti Bratstvo, a navijati da Zvijezda dobije Tomislava i da Tošk dobije Gradinu u Srebreniku.
U ovome trenutku Radnik Bijeljina je u zoni ispadanja, iduću igraju kući protiv Borca i ovi ih ne mogu pustiti, jer ganjaju prvo mjesto, a nakon toga idu Sarajevu koje je pustilo Širokog jučer i igrat će za njih. Velika je mogućnost da će i deseto mjesto u Prvoj ligi FBiH ostati u ligi.
Iako nam Bratstvo dolazi bez dva ponajbolja igrača, plus si ih napustili Poturalić i Smajić, smijenili su trenera prošlo kolo, ali bez obzira treba biti i više nego oprezan.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Neri kakav ovo sejk hoda po Bihacu. Imal ko muda i petlje u ovom Pomaku da mu nabaci Jedinstvo.NeRi_K je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:58Kako sam i rekao svi imaju svoju računicu, ali u konačnici ne mora na kraju tako biti. Zvijezda je računala da će danas osvojiti tri boda, pa su na kraju kiksali i udaljili se od opstanka.
Ili trebaju jos malo medjusubno da se namire.
Bez zayebancije ovaj lik je ozbiljna faca pricam u prazno, ali vjerujem da bi mu i sport bio interesantan. Nas koliko unistavaju neke stvari sporedne, unistava nas najvise nasa nesposobnost.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Hahahaahah daj kralju kakvu lozionu bacas, kakav seikInatSilniBosanski je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:36Neri kakav ovo sejk hoda po Bihacu. Imal ko muda i petlje u ovom Pomaku da mu nabaci Jedinstvo.NeRi_K je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:58Kako sam i rekao svi imaju svoju računicu, ali u konačnici ne mora na kraju tako biti. Zvijezda je računala da će danas osvojiti tri boda, pa su na kraju kiksali i udaljili se od opstanka.
Ili trebaju jos malo medjusubno da se namire.
Bez zayebancije ovaj lik je ozbiljna faca pricam u prazno, ali vjerujem da bi mu i sport bio interesantan. Nas koliko unistavaju neke stvari sporedne, unistava nas najvise nasa nesposobnost.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dolaze kuvajcani ko 2008 godine da prave zgrade od 420 stanova tamo od stadiona prema kasarnoj i zele od Jedinstva napraviti mega giga europski klub. Za lokaciju novog stadiona spominju se baksaiske bare.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jest ja prosipam lozionu bas mi je do toga.
Malo decki se angazujte vjerujem da ste mladi i pametni ne dajte da dzukci seoski koriste se od vas grad. Nisam ja rekao da neko ulazi u Jedinstvo, ali seik iz emirata boravi vec par dana u gradu.
Malo decki se angazujte vjerujem da ste mladi i pametni ne dajte da dzukci seoski koriste se od vas grad. Nisam ja rekao da neko ulazi u Jedinstvo, ali seik iz emirata boravi vec par dana u gradu.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma to je glupa prica i nikad nece nista biti od takvih konekcija. Jedno 5 godina svake godine ista prica bila, jedne godine ja doveo jednog takvog covjeka iz Emirata i bio je na razgovoru u klubu na kojem sam licno prisustvovao... nismo spremni na to jer je kod nas sve tajnovito i podapinjanje nogu, ti ljudi hoce transparentno da vide gdje bi im isao novac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Oko moje forum je, ja spomenuo da je seik u Bihacu i rekao da ima volje da se Jedinstvo ubaci u tu pricu. Vi napraviste klauna od mene.harden je napisao/la: ↑11 maj 2025, 23:11Ma to je glupa prica i nikad nece nista biti od takvih konekcija. Jedno 5 godina svake godine ista prica bila, jedne godine ja doveo jednog takvog covjeka iz Emirata i bio je na razgovoru u klubu na kojem sam licno prisustvovao... nismo spremni na to jer je kod nas sve tajnovito i podapinjanje nogu, ti ljudi hoce transparentno da vide gdje bi im isao novac.
Nigdje ja spomenuo nisam da ima ikakve veze sa Jedinstvom samo komentarisem. Kod nas je mutno sve, ko da ja to ne znam al nije bas cesta prilika da seik hoda po gradu, ti sto hodaju sa zenama i djecom su moleri i konobari vecinom pa se rasipaju parama.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Pa jes seik u bihacu, al nije budala. Ti ljudi kad ulazu pare, onda hoce svaki fening da znaju gdje je i sta, a to je u Jedinstvu nemoguce.
A šta će biti jasnije, kao pušteno jel?
#samoČelik
Uh bas sam otisao pogledati golove, pusten mec bgm. Nisam to ocekivao od Celika, a toliko se borili protiv namjestanja, jbg skontali i oni da valja spasavati zivu glavu.
Meč nije kupljen i to je zadnje što bi uradili. Naravno, da ne želimo ispaati, ali utakmice nećemo kupovati.
Sad je druga stvar što u Bratstvu nešto ne štima, pa dva glavna igrača raskidaju ugovore...
Sad je druga stvar što u Bratstvu nešto ne štima, pa dva glavna igrača raskidaju ugovore...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Sumnjivi su svi rezultati na kraju. Bez obzira i kad se ne kupi utakmica prica se da jeste, kao i za nas. A zadnjih kola ce biti svega, svi ce se boriti na svakakve nacine, nazalost
Bas protiv vas se raspadnu, stoper im ne zna izbiti lopte, ofanzivci sutaju po 4 metra preko gola i jos na pogresnim pozicijama igraju… mislim defanzivci im kod golova ni ne idu na loptu

Ne kazem nista, evo ja prvi govorio da Jedinstvo treba rijesiti protiv Buducnosti tri boda

Brate mi nemamo para da kupimo sendvice igracima a kamoli utakmicu ,jos nam je blokiran novac na racunu plate kasne to vec znaju ptice na grani ,tuzi nas trener kojem nismo mogli ispostovat rate,cekamo ovu domacu protiv Stupcanice da od karti ispostujemo trenera 25000km da nedobujemo suspenziju.harden je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:56Bas protiv vas se raspadnu, stoper im ne zna izbiti lopte, ofanzivci sutaju po 4 metra preko gola i jos na pogresnim pozicijama igraju… mislim defanzivci im kod golova ni ne idu na loptu![]()
Ne kazem nista, evo ja prvi govorio da Jedinstvo treba rijesiti protiv Buducnosti tri bodasamo nisam ocekivao od Celika to, al ne prepustaju vasi slucaju nista. Svakako mi je drago sto Celik ostaje naravno, najljepsi mecevi zadnjih godina su s vama.
Trenutno smo u g.v..a ali za mjesec ili dva smo vec u velikom plusu ali sad katastrofa
Ma de bilo je i Jedinstvo u takvim situacijama pa se zavrsi mec. Nadje se 20-30 hiljada, vratis bodove sljedece sezone itd… Vidio sam za Damjanovica, nije mi jasno kako je imao takav ugovor, Bgm ga je Celik preplacivao. Adzem je bolji a manje para kosta.convict35 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 12:25Brate mi nemamo para da kupimo sendvice igracima a kamoli utakmicu ,jos nam je blokiran novac na racunu plate kasne to vec znaju ptice na grani ,tuzi nas trener kojem nismo mogli ispostovat rate,cekamo ovu domacu protiv Stupcanice da od karti ispostujemo trenera 25000km da nedobujemo suspenziju.harden je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:56Bas protiv vas se raspadnu, stoper im ne zna izbiti lopte, ofanzivci sutaju po 4 metra preko gola i jos na pogresnim pozicijama igraju… mislim defanzivci im kod golova ni ne idu na loptu![]()
Ne kazem nista, evo ja prvi govorio da Jedinstvo treba rijesiti protiv Buducnosti tri bodasamo nisam ocekivao od Celika to, al ne prepustaju vasi slucaju nista. Svakako mi je drago sto Celik ostaje naravno, najljepsi mecevi zadnjih godina su s vama.
Trenutno smo u g.v..a ali za mjesec ili dva smo vec u velikom plusu ali sad katastrofa
Kao i u Jedinstvu prije što je bilo dogovore se ogromne plate, treneru se isplati tipa 2/3, a onda trener isplati na ruke nekome iz uprave i pere se gradski novac i tako više pojedinaca, igrača itd.
-
- Kontakt:
Ma uvijek se nadju pare za te stvari, stvore se odjednom. Kad treba za plate igracima, tad nema para. Celik zna da sa tom pobjedom osigurava opstanak tako da je 90% bilo rijeseno prije utakmice, ali pametno. U ovoj ligi nema postenih, a svi glume postenje. I mi cemo kao biti posteni, pa posteno ispasti iz lige. Drago je meni da vi ostajete, pa na kakav god nacin to bilo. Puno ste toga loseg prosli, mozete nekad i dogovoriti, ko ga yebe.convict35 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 12:25Brate mi nemamo para da kupimo sendvice igracima a kamoli utakmicu ,jos nam je blokiran novac na racunu plate kasne to vec znaju ptice na grani ,tuzi nas trener kojem nismo mogli ispostovat rate,cekamo ovu domacu protiv Stupcanice da od karti ispostujemo trenera 25000km da nedobujemo suspenziju.harden je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:56Bas protiv vas se raspadnu, stoper im ne zna izbiti lopte, ofanzivci sutaju po 4 metra preko gola i jos na pogresnim pozicijama igraju… mislim defanzivci im kod golova ni ne idu na loptu![]()
Vjeruj šta hoćeš.harden je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:56Bas protiv vas se raspadnu, stoper im ne zna izbiti lopte, ofanzivci sutaju po 4 metra preko gola i jos na pogresnim pozicijama igraju… mislim defanzivci im kod golova ni ne idu na loptu![]()
Od kad je došao Regoje, uspio im je malo promjeniti pristup. Iako je izgubio prvu kući od Radnika. Nakon toga su tri igrača dobili otkaz i proigrali su onda...
Plus Poturalić i Smajić neće igrati ni protiv drugih do kraja...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.