FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 17 sep 2010, 19:25

http://www.nfsbih.net/premier.aspx

Klikni na mec: Sarajevo : Borac i vidjeces dole kartone , pise pixi dobio treci ali samo ne znam kako ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2010, 19:27

samosarajvo je napisao/la:http://www.nfsbih.net/premier.aspx

Klikni na mec: Sarajevo : Borac i vidjeces dole kartone , pise pixi dobio treci ali samo ne znam kako ;)
Bgm ja sam vidio ito a sredini terena izgubio loptu,tracao za tim igracem uletio u duel ovaj pao i poceo se valjati i sudija bez razloga zuti...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 17 sep 2010, 19:42

Kad je mog'o Gavaric, sto ne bi i Piksi? :D ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2010, 19:43

{Horde ZL@}1987 je napisao/la:Kad je mog'o Gavaric, sto ne bi i Piksi? :D ;)
ISTINA,AKO IZGUBIMO :d OPET CEMO IGRATI,A DO TADA CE KOJASEVIC ODRADITI ZUTI :d I ETO :d
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

binesr
Kontakt:

Post Postao/la binesr » 17 sep 2010, 20:25

PrPaAaa je napisao/la:Ma Momci Mozete uz dobar pristup uzeti sutra bod[ove] Rudar je u krizi , pogledo sam im trening jedan i kad se nisam zgrozio , a ako neuzmete sutra bod ona ste zaglibili dobro
Ljudi vas ubise u sarajevu, nacionalno vas vrijedjaju...bili bi sretni da ste izginuli...a vi tako za rudar....opsjednutost ce da traje i traje....dao bog da izgubimo sve utakmice kuci, a samo vama uzeli tri boda...klosari lesinarski.....a sto se tice sarajeva....od bodova nema nista

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 sep 2010, 21:29

Ovakva je atmosfera bila i pred gostovanje u Lukavici pa Slavija primi cetvorku.Sutra nek damo 3 i ja zadovoljan.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 sep 2010, 21:33

binesr je napisao/la:
PrPaAaa je napisao/la:Ma Momci Mozete uz dobar pristup uzeti sutra bod[ove] Rudar je u krizi , pogledo sam im trening jedan i kad se nisam zgrozio , a ako neuzmete sutra bod ona ste zaglibili dobro
Ljudi vas ubise u sarajevu, nacionalno vas vrijedjaju...bili bi sretni da ste izginuli...a vi tako za rudar....opsjednutost ce da traje i traje....dao bog da izgubimo sve utakmice kuci, a samo vama uzeli tri boda...klosari lesinarski.....a sto se tice sarajeva....od bodova nema nista

Ovo je ko neka prijetnja ne vidim razlog zasto,pa valja i Rudaru igrati na Kosevu i Fedraciji,a ko zna mozda vam nekad budu i trebali bodovi za opstanak ili tako nesto.Nije lijepo zakuhavati valja i po Federaciji igrati.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 17 sep 2010, 21:46

johnnyHZ je napisao/la:adnan hz posto zurim napisat cu t kratko koliko mogu....
PROSLE sezone obecao EVROPU imao tri utakmice kuci ... ZRINJSKI SIROKI I ZELJO I nije otisao u evropu ...kada citas ovo ZRINJSKI SIROKI ZELJO odmah citaj TRI DOBRA TRENERA....
zatim ove setone...CELIK nije trebao biti porazen! zrinjsi je i onako u krizi ...sloboda zna se !
prvi jaci treener koji je dosao na kosevo sa malo jacom ekipom nas je POTOPIO!

to sve ide u prilog ovome sto govorim da je mirza NESTRUCAN
ako ces jos evo:
gosp MV nije trener koji moze pratiti ovu upravu sa rezultatima...moze uprava cuda praviti van terena,ako nema igre,nema gledalaca,ako nema gledalaca cemu fudbal?
Sve si ti to lijepo nabrojao ali si zaboravio najbitnije,igrace,oni igraju,ni trener ni uprava.....

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 sep 2010, 21:50

Denizmare je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:adnan hz posto zurim napisat cu t kratko koliko mogu....
PROSLE sezone obecao EVROPU imao tri utakmice kuci ... ZRINJSKI SIROKI I ZELJO I nije otisao u evropu ...kada citas ovo ZRINJSKI SIROKI ZELJO odmah citaj TRI DOBRA TRENERA....
zatim ove setone...CELIK nije trebao biti porazen! zrinjsi je i onako u krizi ...sloboda zna se !
prvi jaci treener koji je dosao na kosevo sa malo jacom ekipom nas je POTOPIO!

to sve ide u prilog ovome sto govorim da je mirza NESTRUCAN
ako ces jos evo:
gosp MV nije trener koji moze pratiti ovu upravu sa rezultatima...moze uprava cuda praviti van terena,ako nema igre,nema gledalaca,ako nema gledalaca cemu fudbal?
Sve si ti to lijepo nabrojao ali si zaboravio najbitnije,igrace,oni igraju,ni trener ni uprava.....
jesi gledao sinoc dinamo z, e uzmi te ISTE IGRACE i pogledaj tekmu protiv npr ŠERIFA ISTO KAO VISOCKA BOSNA I BARSELONA nebo i zemlja ...ISTI IGRACI,ISTA PUBLIKA duplo laksi PROTIVNIK AL dinamo pobuca viljareal..KO JE "krivac"?? igraci isti koji gube od neke POLUEKIPE ili TRENER koji je LOSE POSTAVIO IGRU DINAMA??
TRENER AKO E KAKO TREBA JE POLA EKIPE!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 17 sep 2010, 22:01

Jeste druze,ali ne mozes porediti Vahu sa 900 000 E i ekipu koja vrijedi vise od 30 miliona i nas,koliko love takvi igraci,takav i trener,ko god da dodje to je u pet deka jer ne mozes uzeti nekog vrhunskog. Druga stvar dovdeno je 15 novih igraca,sto ,,pojacanja,, sto juniora koji prvi put igraju skupa. Dodaj euforiju i najavu titule od navijaca,ne od trenera i to je to. Na drugom smo mjestu sa bodom manje od Borca,ne znam sta hocete,zar je to razlog za toliku paniku. Ili mislite da je bolje da dovedemo petog ili sestog trenera za 8 mjeseci?????

smhz
Kontakt:

Post Postao/la smhz » 17 sep 2010, 23:54

ma valjda cemo uzeti u Prijedoru,ako igraci daju 120% svojih mogucnosti :D
a moze li mi neko reci šta je sa Nedimom Hirošem i dali postoje kakve šanse da se on vrati u SARAJEVO]

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 18 sep 2010, 00:57

hordas'87 je napisao/la:3 boda ili odlazak prande nista drugo
Kad bi zaista to bila prelomna tekma za MV ja bih sutra potpisao poraz i to sa 2-3 gola razlike. Ali, na zalost nije i nece biti, barem ne dok - da se ne lazemo - ne prodju izbori. Nije mi namjera mjesati politiku u ovu temu ali to je to, sustina. Mirza je dobio ne jednu, nego 8 sansi, sto je mnogo vise nego svi njegovi prethodnici. Nije napravio nista, upropastio je mnogo. Za ove sto ga pokusavaju opravdati - nemusto - kroz igrace napomenucu da je upravo on potpisao ugovor sa njima a sad se vadi na njih i tvrdi da su 'limitirani'!? Pa ima li to igdje na svijetu??

Pa ne da ce da leti, ako se ne popravi u tih 20 dana, nego ce da ispari - samo kad za to dodje vrijeme ;) tako je kako je

P.S. Molim moderatore da ne brisu ovaj post

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 sep 2010, 01:00

Momci ne sekirajte se sutra pobjeda 100000% sad mi "modni guru" rekao kaze ne sekiraj se sutra uzimamo 3 bobe :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 18 sep 2010, 01:06

Denizmare je napisao/la:Jeste druze,ali ne mozes porediti Vahu sa 900 000 E i ekipu koja vrijedi vise od 30 miliona i nas,koliko love takvi igraci,takav i trener,ko god da dodje to je u pet deka jer ne mozes uzeti nekog vrhunskog. Druga stvar dovdeno je 15 novih igraca,sto ,,pojacanja,, sto juniora koji prvi put igraju skupa. Dodaj euforiju i najavu titule od navijaca,ne od trenera i to je to. Na drugom smo mjestu sa bodom manje od Borca,ne znam sta hocete,zar je to razlog za toliku paniku. Ili mislite da je bolje da dovedemo petog ili sestog trenera za 8 mjeseci?????
Nevjerovatne oscilacije u igri koje se dogadjaju ovoj ekipi su i vise nego dovoljan razlog za paniku. Dalje, niko nije trazio da dovedemo Vahu - sto je bez uvrede jako glup argumenat - ali da nam Vaha moze posluziti kao primjer - moze! Vaha je doveden u Dinamo ciji igraci zajedno vrijede najmanje 10x vise nego nasi igraci. Mi ne trazimo Vahu, nismo na tom nivou, ali trazimo nekoga ko ZNA svoj posao kao sto ga zna Vaha.

Ovaj ga NE ZNA, zar je to toliko tesko zakljuciti???

P.S. ja ne sumnjam da cemo se sutra vratiti najmanje sa 1 bodom ali to opet ne mjenja nista

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 18 sep 2010, 02:02

johnnyHZ je napisao/la:
{Horde ZL@}1987 je napisao/la:Kad je mog'o Gavaric, sto ne bi i Piksi? :D ;)
ISTINA,AKO IZGUBIMO :d OPET CEMO IGRATI,A DO TADA CE KOJASEVIC ODRADITI ZUTI :d I ETO :d
Placem tvojim postovima cak si i hajirliju zajebao :lol:

drpitar
Kontakt:

Post Postao/la drpitar » 18 sep 2010, 02:10

Sta se se ba napucali? Pustite Miruz nek radi sta hoce nije los trener kakvih je bilo....Sutra se mora uzeti utakmica kako tako...samo jedno mi nije jasno sva ova pojacanja a napadaca nigdje??? :twisted:

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 18 sep 2010, 02:21

binesr je napisao/la:

ama ljepoto moja ja sam ti iznio realnu cinjenicu , nekontam zasto smo mi sad klosari ako je rudar slabiji od borca omg i ti pricas o opsjednutosti
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 18 sep 2010, 03:43

binesr je napisao/la:
za koga,za rudar????

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 sep 2010, 08:56

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 18 sep 2010, 10:39

Megamon je napisao/la:http://www.****/dogadjaji/pano ... esevo.html
Procitaj zadnji dio.
8-)
:D :D
:D :D :D svaka cast malom :mrgreen: :P

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Fudo, Haksss, newton_heath_lyr, rimljanin90, Seipronto, skoJaa i 96 gostiju.