Klikni na mec: Sarajevo : Borac i vidjeces dole kartone , pise pixi dobio treci ali samo ne znam kako

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bgm ja sam vidio ito a sredini terena izgubio loptu,tracao za tim igracem uletio u duel ovaj pao i poceo se valjati i sudija bez razloga zuti...samosarajvo je napisao/la:http://www.nfsbih.net/premier.aspx
Klikni na mec: Sarajevo : Borac i vidjeces dole kartone , pise pixi dobio treci ali samo ne znam kako
ISTINA,AKO IZGUBIMO :d OPET CEMO IGRATI,A DO TADA CE KOJASEVIC ODRADITI ZUTI :d I ETO :d{Horde ZL@}1987 je napisao/la:Kad je mog'o Gavaric, sto ne bi i Piksi?![]()
Ljudi vas ubise u sarajevu, nacionalno vas vrijedjaju...bili bi sretni da ste izginuli...a vi tako za rudar....opsjednutost ce da traje i traje....dao bog da izgubimo sve utakmice kuci, a samo vama uzeli tri boda...klosari lesinarski.....a sto se tice sarajeva....od bodova nema nistaPrPaAaa je napisao/la:Ma Momci Mozete uz dobar pristup uzeti sutra bod[ove] Rudar je u krizi , pogledo sam im trening jedan i kad se nisam zgrozio , a ako neuzmete sutra bod ona ste zaglibili dobro
binesr je napisao/la:Ljudi vas ubise u sarajevu, nacionalno vas vrijedjaju...bili bi sretni da ste izginuli...a vi tako za rudar....opsjednutost ce da traje i traje....dao bog da izgubimo sve utakmice kuci, a samo vama uzeli tri boda...klosari lesinarski.....a sto se tice sarajeva....od bodova nema nistaPrPaAaa je napisao/la:Ma Momci Mozete uz dobar pristup uzeti sutra bod[ove] Rudar je u krizi , pogledo sam im trening jedan i kad se nisam zgrozio , a ako neuzmete sutra bod ona ste zaglibili dobro
Sve si ti to lijepo nabrojao ali si zaboravio najbitnije,igrace,oni igraju,ni trener ni uprava.....johnnyHZ je napisao/la:adnan hz posto zurim napisat cu t kratko koliko mogu....
PROSLE sezone obecao EVROPU imao tri utakmice kuci ... ZRINJSKI SIROKI I ZELJO I nije otisao u evropu ...kada citas ovo ZRINJSKI SIROKI ZELJO odmah citaj TRI DOBRA TRENERA....
zatim ove setone...CELIK nije trebao biti porazen! zrinjsi je i onako u krizi ...sloboda zna se !
prvi jaci treener koji je dosao na kosevo sa malo jacom ekipom nas je POTOPIO!
to sve ide u prilog ovome sto govorim da je mirza NESTRUCAN
ako ces jos evo:
gosp MV nije trener koji moze pratiti ovu upravu sa rezultatima...moze uprava cuda praviti van terena,ako nema igre,nema gledalaca,ako nema gledalaca cemu fudbal?
jesi gledao sinoc dinamo z, e uzmi te ISTE IGRACE i pogledaj tekmu protiv npr ŠERIFA ISTO KAO VISOCKA BOSNA I BARSELONA nebo i zemlja ...ISTI IGRACI,ISTA PUBLIKA duplo laksi PROTIVNIK AL dinamo pobuca viljareal..KO JE "krivac"?? igraci isti koji gube od neke POLUEKIPE ili TRENER koji je LOSE POSTAVIO IGRU DINAMA??Denizmare je napisao/la:Sve si ti to lijepo nabrojao ali si zaboravio najbitnije,igrace,oni igraju,ni trener ni uprava.....johnnyHZ je napisao/la:adnan hz posto zurim napisat cu t kratko koliko mogu....
PROSLE sezone obecao EVROPU imao tri utakmice kuci ... ZRINJSKI SIROKI I ZELJO I nije otisao u evropu ...kada citas ovo ZRINJSKI SIROKI ZELJO odmah citaj TRI DOBRA TRENERA....
zatim ove setone...CELIK nije trebao biti porazen! zrinjsi je i onako u krizi ...sloboda zna se !
prvi jaci treener koji je dosao na kosevo sa malo jacom ekipom nas je POTOPIO!
to sve ide u prilog ovome sto govorim da je mirza NESTRUCAN
ako ces jos evo:
gosp MV nije trener koji moze pratiti ovu upravu sa rezultatima...moze uprava cuda praviti van terena,ako nema igre,nema gledalaca,ako nema gledalaca cemu fudbal?
Kad bi zaista to bila prelomna tekma za MV ja bih sutra potpisao poraz i to sa 2-3 gola razlike. Ali, na zalost nije i nece biti, barem ne dok - da se ne lazemo - ne prodju izbori. Nije mi namjera mjesati politiku u ovu temu ali to je to, sustina. Mirza je dobio ne jednu, nego 8 sansi, sto je mnogo vise nego svi njegovi prethodnici. Nije napravio nista, upropastio je mnogo. Za ove sto ga pokusavaju opravdati - nemusto - kroz igrace napomenucu da je upravo on potpisao ugovor sa njima a sad se vadi na njih i tvrdi da su 'limitirani'!? Pa ima li to igdje na svijetu??hordas'87 je napisao/la:3 boda ili odlazak prande nista drugo
Nevjerovatne oscilacije u igri koje se dogadjaju ovoj ekipi su i vise nego dovoljan razlog za paniku. Dalje, niko nije trazio da dovedemo Vahu - sto je bez uvrede jako glup argumenat - ali da nam Vaha moze posluziti kao primjer - moze! Vaha je doveden u Dinamo ciji igraci zajedno vrijede najmanje 10x vise nego nasi igraci. Mi ne trazimo Vahu, nismo na tom nivou, ali trazimo nekoga ko ZNA svoj posao kao sto ga zna Vaha.Denizmare je napisao/la:Jeste druze,ali ne mozes porediti Vahu sa 900 000 E i ekipu koja vrijedi vise od 30 miliona i nas,koliko love takvi igraci,takav i trener,ko god da dodje to je u pet deka jer ne mozes uzeti nekog vrhunskog. Druga stvar dovdeno je 15 novih igraca,sto ,,pojacanja,, sto juniora koji prvi put igraju skupa. Dodaj euforiju i najavu titule od navijaca,ne od trenera i to je to. Na drugom smo mjestu sa bodom manje od Borca,ne znam sta hocete,zar je to razlog za toliku paniku. Ili mislite da je bolje da dovedemo petog ili sestog trenera za 8 mjeseci?????
Placem tvojim postovima cak si i hajirliju zajebaojohnnyHZ je napisao/la:ISTINA,AKO IZGUBIMO :d OPET CEMO IGRATI,A DO TADA CE KOJASEVIC ODRADITI ZUTI :d I ETO :d{Horde ZL@}1987 je napisao/la:Kad je mog'o Gavaric, sto ne bi i Piksi?![]()
binesr je napisao/la:Ljudi vas ubise u sarajevu, nacionalno vas vrijedjaju...bili bi sretni da ste izginuli...a vi tako za rudar....opsjednutost ce da traje i traje....dao bog da izgubimo sve utakmice kuci, a samo vama uzeli tri boda...klosari lesinarski.....a sto se tice sarajeva....od bodova nema nistaPrPaAaa je napisao/la:Ma Momci Mozete uz dobar pristup uzeti sutra bod[ove] Rudar je u krizi , pogledo sam im trening jedan i kad se nisam zgrozio , a ako neuzmete sutra bod ona ste zaglibili dobro
za koga,za rudar????binesr je napisao/la:Ljudi vas ubise u sarajevu, nacionalno vas vrijedjaju...bili bi sretni da ste izginuli...a vi tako za rudar....opsjednutost ce da traje i traje....dao bog da izgubimo sve utakmice kuci, a samo vama uzeli tri boda...klosari lesinarski.....a sto se tice sarajeva....od bodova nema nistaPrPaAaa je napisao/la:Ma Momci Mozete uz dobar pristup uzeti sutra bod[ove] Rudar je u krizi , pogledo sam im trening jedan i kad se nisam zgrozio , a ako neuzmete sutra bod ona ste zaglibili dobro
Trenutno korisnika/ca: fks74, Fudo, Haksss, newton_heath_lyr, rimljanin90, Seipronto, skoJaa i 96 gostiju.