A sta ako Nadal uzme Rim ? Prosle godine je cini mi se zijanio u 1/4 finalu. Hoce li to uspjet kompenzirati jer su oba turnira iz masters serije?jestamaji je napisao/la:da, do halle-a, ali treba to prvo dobitironaldo99 je napisao/la:Ako bi Theim kojim slucajem dobio mec, znaci Federer se vraca na No1 sve do poslije Wimbldona
evo i breaka ... surprise!
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: ATP Tour
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
opala 
u pravu si, mislio sam da je ispao u polufinalu, sad sam provjerio, jeste bilo četvrtfinaleplavalokomotiva je napisao/la:A sta ako Nadal uzme Rim ? Prosle godine je cini mi se zijanio u 1/4 finalu. Hoce li to uspjet kompenzirati jer su oba turnira iz masters serije?jestamaji je napisao/la:da, do halle-a, ali treba to prvo dobitironaldo99 je napisao/la:Ako bi Theim kojim slucajem dobio mec, znaci Federer se vraca na No1 sve do poslije Wimbldona
evo i breaka ... surprise!
rafa igra grozno i poživčanio je, sad mu je i dodavačica lopte nešto kriva
ovo sad samo thiem može sam izgubiti. ne pamtim kad sam gledao ovako lošeg rafu, nijednu dužu razmjenu ne može više dobiti
ovo sad samo thiem može sam izgubiti. ne pamtim kad sam gledao ovako lošeg rafu, nijednu dužu razmjenu ne može više dobiti
Dobiće Rafa ovo. Stari je to šampion. Prosto će uhvatiti svoj momenat i to će biti to.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Hoće qrac.Chandrian je napisao/la:Dobiće Rafa ovo. Stari je to šampion. Prosto će uhvatiti svoj momenat i to će biti to.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Vamos Rafa 
Jedan udara ko mazga, drugi ubacuje loptice u teren.
Ako ovo prospe Thiem može se upucati ladno.
Btw. nekome se dopada ovo ubacivanje loptica i nabijanje u nebesa po cijeli dan
Strasan mec. Svaka im cast.
Nadalu ne lezi Madrid jer je u pitanju najbrza sljaka od ovih 4 5 turnira koji se igraju na sljaci i ako ga negdje Thiem moze dobiti to je ovdje sigurno.
Nadalu ne lezi Madrid jer je u pitanju najbrza sljaka od ovih 4 5 turnira koji se igraju na sljaci i ako ga negdje Thiem moze dobiti to je ovdje sigurno.
STEVIE GERRARD
Kao dječica na treningu, po 5 metara u nebesa i ko prvi pogriješi izgubi 
Ajde hard i trava dolazi, da se nečega nagledaš poštenski
Ajde hard i trava dolazi, da se nečega nagledaš poštenski
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma jok bolan svi zelimo gledati meceve na travi gdje poen traje 3 do 5 sekundi...AA23 je napisao/la:Jedan udara ko mazga, drugi ubacuje loptice u teren.
Theim je vcrs Rafa jednostavno ovaj kavzi teniser kako ga ja nazivam vcrs je odigrao sampionski,nema ovdje vise povratka Rafi
Btw zab sam da je Rafa ispao u 1/4 Rima,tako da moze Rafa opet za 7 dana na prvo mjesto
Btw zab sam da je Rafa ispao u 1/4 Rima,tako da moze Rafa opet za 7 dana na prvo mjesto
RafaGarros9 je napisao/la:Ma jok bolan svi zelimo gledati meceve na travi gdje poen traje 3 do 5 sekundi...AA23 je napisao/la:Jedan udara ko mazga, drugi ubacuje loptice u teren.
Btw. nekome se dopada ovo ubacivanje loptica i nabijanje u nebesa po cijeli dan![]()
![]()
Svi želimo gledati brz i atraktivan tenis, ne moonballovanje i takmičenje ko će visočije poslati lopticu u zrak.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Prvo ubacivanje loptica u teren sa visokim lukom tacnije sa mnogo spina je umijece sto ne moze svako...a koliko sam dobro shvatio ti hoces da kazes da je trava atraktivnija od sljake...AA23 je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:Ma jok bolan svi zelimo gledati meceve na travi gdje poen traje 3 do 5 sekundi...AA23 je napisao/la:Jedan udara ko mazga, drugi ubacuje loptice u teren.
Btw. nekome se dopada ovo ubacivanje loptica i nabijanje u nebesa po cijeli dan![]()
![]()
Svi želimo gledati brz i atraktivan tenis, ne moonballovanje i takmičenje ko će visočije poslati lopticu u zrak.
otrese ga thiem ko zadnjeg levata ... eto rogera ni krivog ni dužnog opet malo na no.1 
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 maj 2018, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
beton, bez ikakve dvojbe!RafaGarros9 je napisao/la:Prvo ubacivanje loptica u teren sa visokim lukom tacnije sa mnogo spina je umijece sto ne moze svako...a koliko sam dobro shvatio ti hoces da kazes da je trava atraktivnija od sljake...AA23 je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:quote="AA23"Jedan udara ko mazga, drugi ubacuje loptice u teren.
Btw. nekome se dopada ovo ubacivanje loptica i nabijanje u nebesa po cijeli dan :puke
Ma jok bolan svi zelimo gledati meceve na travi gdje poen traje 3 do 5 sekundi...![]()
![]()
Svi želimo gledati brz i atraktivan tenis, ne moonballovanje i takmičenje ko će visočije poslati lopticu u zrak.A sam broj turnira ti govori sta je atraktivnije i sta igraci vise zele igrati odn. publika gledati...
- RafaGarros9
- Kontakt:
Kako si to samo pametno rekao...bas ko zadnjeg levata...ne sramoti se i smanji dozivljaj...jestamaji je napisao/la:otrese ga thiem ko zadnjeg levata ... eto rogera ni krivog ni dužnog opet malo na no.1:mrgreen:
Cestitke dominiku odigrao sjajno...i on je jedini covjek koji kralja moze dobiti na sljaci...
I da jedan veliki aplauz za sve one sto su ismijavali dominika nedavno za igranje na ovoj istoj podlozi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.