Beduin je napisao/la:J3bo me otac ako ovaj Mirza nije Husara ili neki njegov potrcko. Lik iskoci iz pastete, baci koju glupost i nestane s lica foruma do nekog novog kreveljenja i supljiranja.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Beduin je napisao/la:J3bo me otac ako ovaj Mirza nije Husara ili neki njegov potrcko. Lik iskoci iz pastete, baci koju glupost i nestane s lica foruma do nekog novog kreveljenja i supljiranja.
bukvalno ista prica ko husare.Beduin je napisao/la:J3bo me otac ako ovaj Mirza nije Husara ili neki njegov potrcko. Lik iskoci iz pastete, baci koju glupost i nestane s lica foruma do nekog novog kreveljenja i supljiranja.
Samo jos cekam da nam baci ovdje neku fotku sa debelim rutonjom iz Srebrenika, i da znamo da je to taj zgembo i oficijalno.MMA075 je napisao/la:bukvalno ista prica ko husare.Beduin je napisao/la:J3bo me otac ako ovaj Mirza nije Husara ili neki njegov potrcko. Lik iskoci iz pastete, baci koju glupost i nestane s lica foruma do nekog novog kreveljenja i supljiranja.
Beduin je napisao/la:Samo jos cekam da nam baci ovdje neku fotku sa debelim rutonjom iz Srebrenika, i da znamo da je to taj zgembo i oficijalno.MMA075 je napisao/la:bukvalno ista prica ko husare.Beduin je napisao/la:J3bo me otac ako ovaj Mirza nije Husara ili neki njegov potrcko. Lik iskoci iz pastete, baci koju glupost i nestane s lica foruma do nekog novog kreveljenja i supljiranja.
PODVOJENE ličnosti tuzla siti i matora garda zakuhale samo im fali neki gorštak on se nešto u zadnje vrijeme ušutaćio Podjebaju u vezi Slobode a kad im odgovore bune seMakabiTuzla je napisao/la:Sta ste to zakuhali sa aneksom 7 iz Simin hana?
Jusic pocinje, Mujagic isto u prvoj, a napadaca izgleda Ristic ce igrati kao i na pripremama u nekoliko situacija. Idemo po 3-1, steta sto nema Bekica, zabio bi dvicu danas sigurno, ali i bez njega po 3 bodaFK Sloboda: Lakić, Beganović, Jusić, Pršeš, Bekrić, Ivetić, Ristić, Maksimović, Bekić, Martelat, Mujagić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.