Dnevni avaz 30.03.2014
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Shvatam, ali pare od Šehe da Bog dragi da ako ikad ih vidimo, male su šanse za to, a i to nam ne može biti oslonica, da se nadamo nekim parama i transferom Edina, da se to dvoje poklopi malu su šanse, a to čekati je samoubistvo, realno ako sa ovim sastavom uđemo u Evropu odnosno sljedeću sezonu, mi Evrope izboriti nećemo, sad za sad ovaj novi direktor ništa nije donio dobro, ali ne treba suditi tek je lik ovdje od januara!Baja_Zvjerka je napisao/la:Prvo da nam legnu kakve pare (sponzor, evropski nastupi, Dzeko, Sehic ili prodaja nekog sadasnjeg igraca), pa cemo onda o mogucim pojacanjima... Ja bih bio zadovoljan i da svi budu potpuno zdravi i ostanu u Zelji, ali ko ti moze to garantovati, niko...
Meni se cini da je ovdje doslo do greske u clanku, zar neko nije spustio prsima loptu Sadikovicu kod gola nakon izvedenog kornera?
Elegant je napisao/la:Uprava treba dobro da se zabrine po pitanju para, tj. sponzora, igraca i buducnosti kluba.
Nije pitanje kako sad pitari igraju, ja govorim za budućnost i pojačanja, pa koliko čekamo pare za Šehu, evo dvije **** godine, samo neke žalbe ulažu, mogu do Sudnjeg dana tako?neroazzuro je napisao/la:Joj vam bedaste price,ne mogu da vjerujem... Eto Turci ce ugasit klub radi Sehe. Daj ba malo pozitive,majka mu stara. Djeca,al bukvalno djeca, s pola snage razvalila Leotar. Pa valjda to ima svoju vrijednost, yebo vas i sponzor i pare.
I dzaba se Pitara pribojavate,ljudi igraju sve losije i losije. Splasnuli su im ona pocetna svjezina i entuzijazam, a eto prica se svasta i oko ovih njihovih skupljih igraca.
Siroki je problem.
Odbrana me interesuje, pošto si insajdermonsen je napisao/la:Ako bude nekih para mozda novi napadac bude Turkovic. Vidjet cemo ..
http://www.transfermarkt.com/en/nedo-tu ... 66170.html" onclick="window.open(this.href);return false;PlaviSaJUGA je napisao/la:Ko je taj Turkovic?
Ma jasno...Momak tek uspio izaci iz ove nase vukojebine kako treba, i da se sada vraca...anonimni je napisao/la:Ne vjerujem da će on doći, šuškalo se i zimus o njemu, pa ništa na kraju, znam da je veliki Željovac, ali on sigurno uzima dobre pare u Azerbejdžanu (čini mi se) i sumnjam da bi mu sljedeća stanica mogla biti Željo...
Vratite LazaraDzoleZeljo je napisao/la:Ma jasno...Momak tek uspio izaci iz ove nase vukojebine kako treba, i da se sada vraca...anonimni je napisao/la:Ne vjerujem da će on doći, šuškalo se i zimus o njemu, pa ništa na kraju, znam da je veliki Željovac, ali on sigurno uzima dobre pare u Azerbejdžanu (čini mi se) i sumnjam da bi mu sljedeća stanica mogla biti Željo...
Veoma tesko..
Sa neke moje strane gledista, nama treba malo iskusniji napad, tipa Alen Mesanovic, koji ce moci biti dobar tandem sa Ramicem i Bajicem. Ja tu vidim buducnost.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, mavi, roccosiffredi, SjeverGrbavica, worchester i 45 gostiju.