FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
E da, Deisler je zaista bio jedan od najboljih njemaca koje ja pamtim (recimo da pratim fudbal od '97-'98). Ali kao sto neko rece povrede su ga "uhakale". Od igraca o kojima bi se trebalo vishe pricati je definitivno Lahm, jest da nije ista pozicija kao Svajni , ali ga je za klasu bolji...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Mancheter United ozbiljno se sprema za odlazak Cristiana Ronalda u Real Madrid. Prvoplasirani sastav engleske spreman je za francuskog veznjaka Francka Riberyja Bayernu ponuditi rekordan iznos.
Engleski list Guardian je u utorak ujutro javio kako su njihovi izvori u Münchenu potvrdili da je ponuda za Riberyja stigla. Ovu informaciju potvrđuju i riječi sportskog direktora Bayerna Ullija Honessa:
"Ako Ribery ode, umjesto njega ćemo pokušati dovesti Diega".
Ukoliko se sva ova nagađanja ostvare, transfer Francka Riberyja bit će nominalno najveći u povijeti - bitno veći čak i onog kojeg je ostvario Zinedine Zidane 2001. godine prelaskom u Real Madrid (44 milijuna funti).
Engleski list Guardian je u utorak ujutro javio kako su njihovi izvori u Münchenu potvrdili da je ponuda za Riberyja stigla. Ovu informaciju potvrđuju i riječi sportskog direktora Bayerna Ullija Honessa:
"Ako Ribery ode, umjesto njega ćemo pokušati dovesti Diega".
Ukoliko se sva ova nagađanja ostvare, transfer Francka Riberyja bit će nominalno najveći u povijeti - bitno veći čak i onog kojeg je ostvario Zinedine Zidane 2001. godine prelaskom u Real Madrid (44 milijuna funti).
70 miliona eura hahahahhaha. Mene samo zanima jedna stvar, ko može ovome da povjeruje. Bayern se izjasnio da Ribery može ići za 50 miliona , što bi neko davao 70. Guardian novine su smiješni, da je The Sun okey ali te druge su čiste gluposti. To su samo nagađanja.
Guardian je brate novina.
The Sun je žuta novina.
Ja bi prije vjerovao Guardianu nego Sun-u, pa i kad je vremenska prognoza u pitanju.
The Sun je žuta novina.
Ja bi prije vjerovao Guardianu nego Sun-u, pa i kad je vremenska prognoza u pitanju.
Možda zato što nisu jedini koji žele dovesti Bilala.Bayern se izjasnio da Ribery može ići za 50 miliona , što bi neko davao 70.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Gledaj sada razliku.
Uli je rekao da je stigla ponuda od 37 miliona eura za Ribery-a od Reala.
Uli je rekao da je stigla ponuda od 25 miliona eura i Hleb ili Gudjonsson.
A sada taj drastični porst, to je nemoguće. Ako ode otiće 45-50 miliona jer 70 je zaista previše, ma koliko god ja cijeno i volio Bilala.
Uli je rekao da je stigla ponuda od 37 miliona eura za Ribery-a od Reala.
Uli je rekao da je stigla ponuda od 25 miliona eura i Hleb ili Gudjonsson.
A sada taj drastični porst, to je nemoguće. Ako ode otiće 45-50 miliona jer 70 je zaista previše, ma koliko god ja cijeno i volio Bilala.
s ovim se slazemVanBasten je napisao/la:Guardian je brate novina.
The Sun je žuta novina.
Možda zato što nisu jedini koji žele dovesti Bilala.Bayern se izjasnio da Ribery može ići za 50 miliona , što bi neko davao 70.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Kako god bilo to su samo nagađanja i ja ništa ne vjerujem bez Ulija
Čak je sada Uli zabrani Franz Beckenbaueru da komentariše javno nešto koga bi on volio vidjeti kao trenera. Ovo je samo dokaz koliki Uli ima autoritet u Bayernu.

Čak je sada Uli zabrani Franz Beckenbaueru da komentariše javno nešto koga bi on volio vidjeti kao trenera. Ovo je samo dokaz koliki Uli ima autoritet u Bayernu.
Mah s visinom ponuda se uvijek malo špekuliše, al' siguran sam da je ponuda tu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Neka ode ali samo da dovedu neku adekvatnu zamjenu. Volio bih vidjeti Diega u Bayernu ali i Hleba, moram priznati da me fasciniro dok je igrao u Sttutgartu. To su odlična dva igrača koja bi donjela kvalitetu u Bayernu. Također mi ide na k... izjava Ulija kako on i sam kaže "Mogli smo dovesti Flaminija i Hleba da smo htjeli", ma mogao si malo sutra što nisi onda sada želiš. Isto tako je bilo sa Van Bommelom, ali za razliku od Bommela Hleb zna igrati.
Ostaje to vječno pitanje u vezi desnoga beka, toliko pitanja a dosad samo jedan odgovor a to je da se Andreas Gorlitz vraća sa posudbe opet u Bayern. Onda se nije dokazao ali ozljede su učinili svoje, ali ostavimo to za drugi put.
Ostaje to vječno pitanje u vezi desnoga beka, toliko pitanja a dosad samo jedan odgovor a to je da se Andreas Gorlitz vraća sa posudbe opet u Bayern. Onda se nije dokazao ali ozljede su učinili svoje, ali ostavimo to za drugi put.
Ocigledno ove sezone nam ode najbolji igrac u Bayernu i u citavoj Bundes Ligi Franck Bilal Ribery i sigurno je u TOP 5 najboljih igraca na svijetu ... Traze ga Real.M,Barcelona i Manchester ... Naravno da nikad nebih volio da ode Ribery jer mi je to najdrazi igrac ... Ali kako stvari stoje ide sigurno, jer su iz uprave rekli da moze otici za 50 miliona a i on sam zeli da ode iz Bayerna jer nezeli da igra sa primadonama ... Dobice se tu dobrih para ... Ali pitanje glasi ko ce ga zamjeniti ??? hmmm ... Jedan Hleb koji nije vidio terena ocima odkad je otisao u Barcelonu ? Ista prica je bila sa Van Bomelom na klupi sjedio, dobro doduse nekad je i igrao, a nama KAPITEN sve sto ima je jak sut naravno neprecizan ufff i sto se baca i valja po terenu kao njegov suigrac Luca Toni a zna i napraviti tezak prekrsaj i on neki kapiten ... Sto se tice trenera Van Gall-a procitao sam da nema nista od prelaska u Bayern jer ga predsjednik kluba ne zeli dati ni pod koju cijenu a zeli isto tako da igra sa AZ Alkmaarom Ligu prvaka ... Ko ce zamjeniti golmana ? Dobro pa su odustali od Enke-a, a Frey je dobar golman meni jedan od boljih na svijetu ima 29 god a cijena mu je 15 Mil eura, iskreno skupo za golmana... Neko je spomenuo Akinfeejeva i on je stvarno odlican golman ali 17 Mil eura ... Mozda Handanovica mlad je moze jos napredovati vrijedi 7 Miliona ... Ali trerbaju nam jos dosta dobrih pojacanja ... Sto se tice pojacanja nikako dovoditi nijemce i italijane
...

- bavaraccccc
- Kontakt:
pa ljudi i meni je drag ribery ali 70 miliona ako je tacno mozemo uzeti 2 -3 fenomenalna igraca mlađa od riberya ali cisto sumnjam u tacnost ove ponude bayern sampion
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Potencijalni predsjednik Real Madrida Florentino Perez sprema se na prodaju holandske kolonije u “kraljevskom klubu” i tako planira namaknuti stotinjak miliona eura, piše Goal.com.
Goal.com dodaje da će se namaknutim novcem skupiti potrebna sredstva za kupovinu novih pojačanja. Nogometaši koji će se naći u nogometnom izlogu trebali bi biti Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Royston Drenthe, Rafael van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar i Wesley Sneijder.
Prema pisanju Asa “kraljevski klub” je u posljednje dvije i pol godine potrošio 125 miliona eura na dovođenje holandske šestorke, međutim, dotični, što zbog ozljeda, a što zbog teškog prilagođavanja, nisu pokazali ono što se od njih očekivalo.
Perez je svjestan da će morati pojačati sastav nizom kvalitetnih igrača želi li odigrati zapaženu ulogu na evropskoj, ali i domaćoj nogometnoj sceni.
Zato španski mediji očekuju potpisivanje barem četiri nogometne zvijezde, a uz već opjevani mogući transfer Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda, kao mogući kandidati za Realov dres spominju se Franck Ribery, Kaka, Cesc Fabregas, Xabi Alonso, David Villa i David Silva.
Ovo nebi bilo lose, dovesti Robena on je meni strasan igrac, jest da ga povrede zezaju ali stvarno odlican igrac ...RvN je star ... Drenthe los, Van der Varth me fascinirao dok je igrao u HSV-u ali u Realu nije nista pokazao doduse nije toliko ni igrao ... Huntelar u Ajaxu kad je igrao razvaljivao je ali u Realu nista nije pokazao kao Van der Vart i Snejder nije los igrac ima strasan sut ...
Robena bi trebali dovesti ... a i ovi ostali nisu toliko losi osim Nisterloya jer je on star ma da oni iz uprave jedva cekaju da dovedu starije igrace .. I Drenthea jer on veze s vezom nema ...
Goal.com dodaje da će se namaknutim novcem skupiti potrebna sredstva za kupovinu novih pojačanja. Nogometaši koji će se naći u nogometnom izlogu trebali bi biti Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Royston Drenthe, Rafael van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar i Wesley Sneijder.
Prema pisanju Asa “kraljevski klub” je u posljednje dvije i pol godine potrošio 125 miliona eura na dovođenje holandske šestorke, međutim, dotični, što zbog ozljeda, a što zbog teškog prilagođavanja, nisu pokazali ono što se od njih očekivalo.
Perez je svjestan da će morati pojačati sastav nizom kvalitetnih igrača želi li odigrati zapaženu ulogu na evropskoj, ali i domaćoj nogometnoj sceni.
Zato španski mediji očekuju potpisivanje barem četiri nogometne zvijezde, a uz već opjevani mogući transfer Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda, kao mogući kandidati za Realov dres spominju se Franck Ribery, Kaka, Cesc Fabregas, Xabi Alonso, David Villa i David Silva.
Ovo nebi bilo lose, dovesti Robena on je meni strasan igrac, jest da ga povrede zezaju ali stvarno odlican igrac ...RvN je star ... Drenthe los, Van der Varth me fascinirao dok je igrao u HSV-u ali u Realu nije nista pokazao doduse nije toliko ni igrao ... Huntelar u Ajaxu kad je igrao razvaljivao je ali u Realu nista nije pokazao kao Van der Vart i Snejder nije los igrac ima strasan sut ...
Robena bi trebali dovesti ... a i ovi ostali nisu toliko losi osim Nisterloya jer je on star ma da oni iz uprave jedva cekaju da dovedu starije igrace .. I Drenthea jer on veze s vezom nema ...
huntelar je pnuo pokazao i treba pogledati samo da je dao dosta golova za ovo malo koliko je odigrao,a wesley je predobar samo njemu treba puna sloboda,a diego sa hlebom bi bio odlicno rjesenje....FC BAYERN je napisao/la:Potencijalni predsjednik Real Madrida Florentino Perez sprema se na prodaju holandske kolonije u “kraljevskom klubu” i tako planira namaknuti stotinjak miliona eura, piše Goal.com.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dnevnik.hr hehe.
Arjena Robben je čudo od igrača ali ozljede su čudo. Drente je bezze. Huntelaar bez komentara. Wesley bi bio odličan, strašan igrač ali popunjeni smo u vezi. Nedaj Bože da dovedu Rafu, fuj od igrača.
Ma ovo će ljeto akoBogda biti zaista interesantno , samo se nadam da ćemo se plasirati u LP, pa onda kako god. Očekujem ogromno dominaciju Bavaraca od sljedeće sezone, jedno 5 godina , 5 titula.
Arjena Robben je čudo od igrača ali ozljede su čudo. Drente je bezze. Huntelaar bez komentara. Wesley bi bio odličan, strašan igrač ali popunjeni smo u vezi. Nedaj Bože da dovedu Rafu, fuj od igrača.
Ma ovo će ljeto akoBogda biti zaista interesantno , samo se nadam da ćemo se plasirati u LP, pa onda kako god. Očekujem ogromno dominaciju Bavaraca od sljedeće sezone, jedno 5 godina , 5 titula.

- bistrikboy
- Kontakt:
U njemackoj to tako ide,bayern ako usere jednu sezonu slijedecu podere ligu sa minimalno 10 bodova...
Vezano za ovu mogucu ponudu za bilala,suma od 70 miliona se cini zaista fantasticnom ali ne i nemogucom,vracajuci film unazad sam se sjetio izjave KHR u kojo je rekao da ga nebi prodali ni za 300 miliona,sada su se stvari promjenile igrac postaje nezadovoljni i bezvoljni jer zeli da ide i na taj nacin steti klub,a bayern je bayern sjetite se samo kako su za hargrejvsa pravili frku pa ga pustili za dosta novca...
Ako ga puste i on ode,kupice vjerovatno diega,to i nije tako lose,uz to ce svakako morati novom treneru dati vecu sumu novca u ruku da malo ojaca tim,moglo bi to biti veoma dobro...
Vezano za ovu mogucu ponudu za bilala,suma od 70 miliona se cini zaista fantasticnom ali ne i nemogucom,vracajuci film unazad sam se sjetio izjave KHR u kojo je rekao da ga nebi prodali ni za 300 miliona,sada su se stvari promjenile igrac postaje nezadovoljni i bezvoljni jer zeli da ide i na taj nacin steti klub,a bayern je bayern sjetite se samo kako su za hargrejvsa pravili frku pa ga pustili za dosta novca...
Ako ga puste i on ode,kupice vjerovatno diega,to i nije tako lose,uz to ce svakako morati novom treneru dati vecu sumu novca u ruku da malo ojaca tim,moglo bi to biti veoma dobro...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ako gledamo od 1995. godine pa do danas onda je ovaj sastav najbolji sto je obiljezio Bayern.
---------------------Kahn---------------------
Basler------Helmer------Lothar------Ziege
-------------------Hamann-------------------
Salihamidzic----Effenberg-----------Scholl
--------------Elber-------Jancker------------
Uh RZ 88 posjetime starih dobrih vremena kad je Bayern ovim sastavom harao i Europom i Njemackom, sve bili borac do borca, stavljali klub na prvo mjesto pa onda sve ostalo. Kad se sjetim kako je Hasan Salihamidzic okretao Carlosa u LP, ja mislim da mu je i danas muka. A Toni bi mogao slobodno pogledati malo utakmice Elber-a koji je igrao fudbal a nije glumio manekena na terenu, odnosno takmicio se ko ce izaci na teren sa najvise gela na glavi. Mogli bi se tu jos dodati Tarnart, Fink, Babbel, Jeremies, Deisler (jbg povrede su ucinile svoje), Kuffour, Linke, Zickler, Strunz itd itd.
Ah ta dobora stara vremena.
---------------------Kahn---------------------
Basler------Helmer------Lothar------Ziege
-------------------Hamann-------------------
Salihamidzic----Effenberg-----------Scholl
--------------Elber-------Jancker------------
Uh RZ 88 posjetime starih dobrih vremena kad je Bayern ovim sastavom harao i Europom i Njemackom, sve bili borac do borca, stavljali klub na prvo mjesto pa onda sve ostalo. Kad se sjetim kako je Hasan Salihamidzic okretao Carlosa u LP, ja mislim da mu je i danas muka. A Toni bi mogao slobodno pogledati malo utakmice Elber-a koji je igrao fudbal a nije glumio manekena na terenu, odnosno takmicio se ko ce izaci na teren sa najvise gela na glavi. Mogli bi se tu jos dodati Tarnart, Fink, Babbel, Jeremies, Deisler (jbg povrede su ucinile svoje), Kuffour, Linke, Zickler, Strunz itd itd.
Ah ta dobora stara vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
sve svabe ured...nemozes dovesti 10 stranih igraca i ocekivati da igraju srcem za bajern...
Evo čitam žele Fabiana Grossa. Kada se najmanje nadam da me mogu iznenaditi oni to baš i urade. kakav Grosso....
Ma koliko samo špekulacija , ne mogu da vjerujem. Ono što je smiješno gdje je ta ponuda od 70 miliona eura. Bayern bi odmah pristao, a ne ovako jedan dan svi se zapalili sada ohladili. Bio sam upravu,, kakvih 70 miliona eura.
Ribery je izjavio da je sve do njega, on odlučuje, glavno će opet biti LP ili bez nje. Ne znam šta bi rekao, Ribery želi uspjeh i ne znam jel Bayern u mogučnostima da mu to i ponudi, ipak slaba nam je ekipa gledajući ostale.
Nadam se sami povratku u Europski vrh i da se ne igraju više sa imenom Bayerna.
Ma koliko samo špekulacija , ne mogu da vjerujem. Ono što je smiješno gdje je ta ponuda od 70 miliona eura. Bayern bi odmah pristao, a ne ovako jedan dan svi se zapalili sada ohladili. Bio sam upravu,, kakvih 70 miliona eura.
Ribery je izjavio da je sve do njega, on odlučuje, glavno će opet biti LP ili bez nje. Ne znam šta bi rekao, Ribery želi uspjeh i ne znam jel Bayern u mogučnostima da mu to i ponudi, ipak slaba nam je ekipa gledajući ostale.
Nadam se sami povratku u Europski vrh i da se ne igraju više sa imenom Bayerna.
Svašta se dešavalo ovih dana. Prvo javlja Gazetti da je Diego prešao u Juve onda Klaus Allofs demantuje to i kaže kako se diže cijena Diega jer ga i Bayern želi.
Luis Van Gaal ima u svome ugovoru opciju da može da napusti Alkmaar, i da dođe bezplatno u Bayern, kako stoje stvari on će postati novi trener Bayerna.
Luis Van Gaal ima u svome ugovoru opciju da može da napusti Alkmaar, i da dođe bezplatno u Bayern, kako stoje stvari on će postati novi trener Bayerna.
To je istina ali nema dovoljno kvalitetnih njemackih igraca u ovom trenutku osim Lahma, mozda od onog malog Marina nesto bude ...bubooty je napisao/la:sve svabe ured...nemozes dovesti 10 stranih igraca i ocekivati da igraju srcem za bajern...
@RZ88 hahaha cuj Grossa da dovedu nemogu da vjerujem svasta ! A Diego ce 80% otici u Juventus, i njemu je doku..cila Njemacka !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.